• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım, sevinçten uçuyorum :)

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Hepiniz demiştiniz. 2. evliliğim olacaktı, daha dikkatli olmam gerekiyordu. Hadi dedim ümit gördüm, hadi emek veriyor, hadi ailesi iyi. Ha gayret... Çok iyi sandığım, durumları da iyi olan ailesi, oğlandan daha sorumsuz çıktı. Arkasındayız diyorlardı ya, ı-ıh. Oğullarına evlenip bakmam içinmiş onca sevgi gösterisi. Ne evlerinde iş yaptırıyorlardı, ne kalbimi kıracak en ufak bir söz. Kızım aşağı, kızım yukarı.

Öyle patlak verdiler öyle patlak verdiler ki... Verilmiş sadakam varmış. Hem seviyorum, hem evlendim ayrıldım, hem nişan attım olmasın, kınarlar beni diye de bu kadar uzadı. Nişanı bir attım, tepki görmeyi beklerken, eve gelen gelene. Tebrik üstüne tebrik alıyorum. Çevrem acayip mutlu. Ben de öyle. Rüyalara bile malum olmuşum.

Sizlere de haber vereyim dedim de sizler de mutlu olun. Çok çirkin şeyler yaşadım. Ve bitti, gitti. Huyumdan kaynaklı, son ana kadar elimden geleni yapıp, bıraktığım zaman zerre pişmanlık duymuyorum.

Bana çok dua edin emi :)

Hayırlı olsun. Çok güzel bir ömrünüz olsun inşallah.

Geçmiş konularını okudum şimdi iyi yapmışsın nişan atmakla zaten iki senedir bunun mücadelesini vermişsin yani daha öncede iki aylık bi evlilik yaşamışsın daha fazla mutsuzluğa gerek yok Rabbim hayırlısını iyisini çıkartsın karşına bir daha :)

Hepiniz demiştiniz. 2. evliliğim olacaktı, daha dikkatli olmam gerekiyordu. Hadi dedim ümit gördüm, hadi emek veriyor, hadi ailesi iyi. Ha gayret... Çok iyi sandığım, durumları da iyi olan ailesi, oğlandan daha sorumsuz çıktı. Arkasındayız diyorlardı ya, ı-ıh. Oğullarına evlenip bakmam içinmiş onca sevgi gösterisi. Ne evlerinde iş yaptırıyorlardı, ne kalbimi kıracak en ufak bir söz. Kızım aşağı, kızım yukarı.

Öyle patlak verdiler öyle patlak verdiler ki... Verilmiş sadakam varmış. Hem seviyorum, hem evlendim ayrıldım, hem nişan attım olmasın, kınarlar beni diye de bu kadar uzadı. Nişanı bir attım, tepki görmeyi beklerken, eve gelen gelene. Tebrik üstüne tebrik alıyorum. Çevrem acayip mutlu. Ben de öyle. Rüyalara bile malum olmuşum.

Sizlere de haber vereyim dedim de sizler de mutlu olun. Çok çirkin şeyler yaşadım. Ve bitti, gitti. Huyumdan kaynaklı, son ana kadar elimden geleni yapıp, bıraktığım zaman zerre pişmanlık duymuyorum.

Bana çok dua edin emi :)
Çok geçmiş olsun,bende nişan atınca öyle olmuştum.
En sevmediğim huyumdur sonuna kadar gereksiz sabretem,sizde öylesiniz demekki.
Koç burcusunuz sanırım.
Zararın neresinden dönülürse kardır,malesef iyi insan diye birşey yok artık.

Ben sizi taaaa ilk konunuzda boşanmak bile aklınızda yok iken‘evde tv yok duvarlara baka baka akşamı edip ağlıyorum’ cümlenizden hatırlarım.
Allah bahtınızı açık, ömrünüzü uzun sağlıklı ve mutlu etsin, denginizle karşılaştırsın hakettiklerinizi yaşatsın.

Elalem ne der diye hiç istemediğin bir yola girmediğin için tebrik ediyorum :)

Hayırlı olsun. Kısa bir özet gecseniz ne iyi olurdu:KK45: profil fotoğrafınız duruma cuk oturmuş :KK48: Allah bahtinizi açık etsin.

İşte hayatta sizin gibi güçlü kişilikler, kaderlerini kendi yazıyorlar.

Cesaret edemeyip ömür boyu içinize sinmeden kendinizi mutsuz edecektiniz.

Ne demişler; kader gayrete aşıktır. Hep mutlu olun.

Back
X