Nişan attım

minikorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
36
12
3
26
Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/

Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Bunda kafa karışacak bir şey yok, böyle bir karaktersizle evlenmediğin için şükür etmelisin.

Düzelmez tabi iyi yapmışsınız kurtulmuşsunuz nasıl sindirebilecektiniz ki ailenize bu kadar hakareti ? stres falan bahane...
Evet çok seviyorum ama ailen değil artık benim ailem önceliğin olacak vs diyodu hep sen gelmezsen bende gelmem sen gitmezsen bende gitmem ayda bir giderim anca vs diyodu hiç sevmiyordu ailemi

Nişan atmadan aynısını sen yapsaydin da anlasaydi. Nereden buluyorlar bu hakkı birinci de tavrini koy anlamadi mi ikinci de koy kapinin önüne. hayatinda en güzelleri seni bulur inşallah

Hayır evlenince daha kötüsü olacaktı. Terbiyesize bak küfür eden adamdan hiçbir şey olamaz
Ben annesine bana böyle böyle yapıyor diye anlattım oda alttan al yumuşak ol sende onun üstüne gidiyorsun ondan öyle yapıyor diyip hep oğlunu savundu küfür etmesi yanlış ama sen üstüne gidiyorsun diyodu benimde üstüme geliyo ama ben hakaret etmiyorum diyodum ama anlayan yok beni

Hayır evlenince daha kötüsü olacaktı. Terbiyesize bak küfür eden adamdan hiçbir şey olamaz
Ben annesine bana böyle böyle yapıyor diye anlattım oda alttan al yumuşak ol sende onun üstüne gidiyorsun ondan öyle yapıyor diyip hep oğlunu savundu küfür etmesi yanlış ama sen üstüne gidiyorsun diyodu benimde üstüme geliyo ama ben hakaret etmiyorum diyodum ama anlamıyor
Nişan atmadan aynısını sen yapsaydin da anlasaydi. Nereden buluyorlar bu hakkı birinci de tavrini koy anlamadi mi ikinci de koy kapinin önüne. hayatinda en güzelleri seni bulur inşallah

Evet çok seviyorum ama ailen değil artık benim ailem önceliğin olacak vs diyodu hep sen gelmezsen bende gelmem sen gitmezsen bende gitmem ayda bir giderim anca vs diyodu hiç sevmiyordu ailemi
Ayy bu ne ya
Simdiden hesaplara baslamis
Sende diyemedin mi ailemi sevmeyen beni de sevmesin yallah diye
Aklin varsa geri donmezsin bu dengesize

Ben annesine bana böyle böyle yapıyor diye anlattım oda alttan al yumuşak ol sende onun üstüne gidiyorsun ondan öyle yapıyor diyip hep oğlunu savundu küfür etmesi yanlış ama sen üstüne gidiyorsun diyodu benimde üstüme geliyo ama ben hakaret etmiyorum diyodum ama anlamıyor

İnsan gerçek yüzünü sinirlenince gösterir neyseki evlenmeden önce görmüşsünüz sakın barışmayın affetmeyin. Verilmiş sadakam varmış diyip hayatınıza devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Zaten beni arayan soran yok ne ailesi ailemi aradı ne beni aradılar ara bulmak için sadece arkadaşıma dediği şey ne istediyse aldık mutlu edemedik

E bende size söveyim o zaman bakalim kabul edecek misiniz deseydin
Evlensen bunlar seni kafese kapatirlar kocanla kavga edersin anasi savunur oglunu sende ailen uzulmesin diye anlatmazsin onlara
Olan sana olur

Ay velete bak sen ya çıldırıcammm bazen sevmek bir işe yaramıyor unutursunuz zamanla boşverin onlar kim ki sizin ailenizden önceliği olacakmış :D

Zaten beni arayan soran yok ne ailesi ailemi aradı ne beni aradılar ara bulmak için sadece arkadaşıma dediği şey ne istediyse aldık mutlu edemedik
Bence yüzüğü atın, daha fazla uzatmaya gerek yok. Her yerden engelleyin. Demesi kolay demeyin çünkü evlenip boşanmak daha çok üzer sizi. Bununla evlenirseniz sonunuz belli. Arkanızdan dedikodu da ediyor, suçlu olmasına rağmen üste çıkıyor. Annesi de oğluşunu savunuyor. Size ve ailenize hakaret eden biri yüzünüzü görmeyi hak etmiyor.

Back
X