- 15 Nisan 2016
- 116
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi Senacaform
-
Neden evi supurdun ki? Ilk zamanlar ev isleri egilmek ve uzanmak yasak. Sakin bir daha yapma.kızlar merhaba öncelikle şunu belirteyim 15 mart son adet günümdü ve geçenlerde test yaptım sonuç pozitif
Fakat ilk hamileliğim malesef düşükle sonlandı o yüzden şimdi her şeyden korkar oldum. Belime giren bir ağrı ile kanamam başlamıştı. Şimdi de bel Ağrı'sı çekiyorum. Haftaya dr randevum var. Ev süpürdüm inanın belim kopacak sanki. Öneriniz var mı benim gibi korkan var mı. Tabi ki rabbim isterse olur herşey ama insan korkuyor
Cok iyiyim sandım süpürdüm sonra belim tuttu sma bir daha yapmam çok korkutucuydu. Sağol cnmNeden evi supurdun ki? Ilk zamanlar ev isleri egilmek ve uzanmak yasak. Sakin bir daha yapma.
Ilk 12 hafta ayakta uzun sure kalinca bile belim agriyordu. Lutfen ayaklarini yuksege koy ve iyice dinlen.Cok iyiyim sandım süpürdüm sonra belim tuttu sma bir daha yapmam çok korkutucuydu. Sağol cnm
Aynen öyleyim inanır Mısın 4/5 haftalık hamileymdir şuan ama ayakta kalınca sofrayı bile toplarken bekim karnım ağrımaya başlıyor. Bir de düşük yaptığım için daha da korkar oldumIlk 12 hafta ayakta uzun sure kalinca bile belim agriyordu. Lutfen ayaklarini yuksege koy ve iyice dinlen.
Cnm bende senin gibi düşük yaptım şimdi yine hamileyim ve ben hiç ev işi yapmadım sadece yemek ve bulasik sen nasıl cesaret ettin süpürge yapmaya ben 3 ay yattım halaya yatıyorum lütfen dikkat et çocuk kolay elde edilmiyor Allah yardımcin olsun dikkat et bebiseAynen öyleyim inanır Mısın 4/5 haftalık hamileymdir şuan ama ayakta kalınca sofrayı bile toplarken bekim karnım ağrımaya başlıyor. Bir de düşük yaptığım için daha da korkar oldum
Titizlik çok zor duramadım sanki pismiş gibi geldi süpürdüm sonra kramplar bel Ağrı'sı artık yapmıyorum bu akşam eşime yaptırcam. Senin ne kadarlık Can'ım? Perşembe dra gidicem inşallah aklımda ne varsa Sorucam yoksa süpürmeden de Nasıl olacakCnm bende senin gibi düşük yaptım şimdi yine hamileyim ve ben hiç ev işi yapmadım sadece yemek ve bulasik sen nasıl cesaret ettin süpürge yapmaya ben 3 ay yattım halaya yatıyorum lütfen dikkat et çocuk kolay elde edilmiyor Allah yardımcin olsun dikkat et bebise
Cnm ben suan 4.5 aylığım ya bırak ev pis kalsın bazen bende yapmak istiyorum ama boşver diyorum evlat tan daha mı kıymetli arada eşim yada ablalarim yapıyor temizlikci tut cnm kaybetsen Allah korusun daha mı iyi dikkat et kendineTitizlik çok zor duramadım sanki pismiş gibi geldi süpürdüm sonra kramplar bel Ağrı'sı artık yapmıyorum bu akşam eşime yaptırcam. Senin ne kadarlık Can'ım? Perşembe dra gidicem inşallah aklımda ne varsa Sorucam yoksa süpürmeden de Nasıl olacakbir yardımcı son Zaman'larda ara ara alırım diyorum ama bakıcaz
Haklısın Can'ım eşim de yaptırmıyor aynı şeyleri söylüyor.Cnm ben suan 4.5 aylığım ya bırak ev pis kalsın bazen bende yapmak istiyorum ama boşver diyorum evlat tan daha mı kıymetli arada eşim yada ablalarim yapıyor temizlikci tut cnm kaybetsen Allah korusun daha mı iyi dikkat et kendine
Amin cumlemize insallahHaklısın Can'ım eşim de yaptırmıyor aynı şeyleri söylüyor.Haklısın Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin bu arada
Var tabi git kan ver hayırlı olsunEki Görüntüle 1826483 Kızlar merhaba ben ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum normalde dün adet günümdü dayanamadım test yaptım sizde kan testi için ne kadar beklemeliyim gebelik varmıdır
Doktorun la görüştün mü ilaç başlamadı mi cnmbenimde son adet tarihim 31 mart 3 haftalık gebeyim 3 düşüğüm oldu bende korkuyorum
benimde bundan öncekinde düşük yaşadım doktorum daha çocuk denemeye başladığımızdan itibaren progestan diye bir ilaç başladı bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron hormonunu arttırdığı için doktorunla görüş istersenfolik asit ve vitamin başladı
başka ilaç başlanmadı
benimde bundan öncekinde düşük yaşadım doktorum daha çocuk denemeye başladığımızdan itibaren progestan diye bir ilaç başladı bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron hormonunu arttırdığı için doktorunla görüş istersenfolik asit ve vitamin başladı
başka ilaç başlanmadı
yanlış oldubenimde bundan öncekinde düşük yaşadım doktorum daha çocuk denemeye başladığımızdan itibaren progestan diye bir ilaç başladı bebeğin tutunmasını sağlayan progesteron hormonunu arttırdığı için doktorunla görüş istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?