• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

En iyisi bir silkelen canim biraz ara ver en azindan bikac ay vucudun dinlensin psikolojinde tabii.Zor bir durumdan ciktin.benim burdaki hala sonuclanmadi ama turkiyede yaptirirsam kredi cekecem.

Öyle canım dinleniyorum şimdi para ayarlayalım psikolojimiiz düzelsinn başlıycam..Kızlar sılanaza yapılan tedavi şekli çok mantıklı beizdemi öle yaptırsak.. Parça alınmış rahimden bebek alışsın diye onunla döllendirmişler..

Uyanamıyorum öglen kalkıyorum işte yapmıyorum biraz daha kirlensin ev toptan tamizliycemm..Dinleniyorum kendime izin verdim :9: Çekildim canım hsg sağ tüpüm tıkalı sol ise yapışık çıktı ama sıvı filan bişey demediler en az 10 dr gittim...Dr yüzünden böle oldu enfeksiyon geçirdim evlendiğim ilk ay ilaç bile vermedi balayı sendromu geçer dedi..Başka dr gitmek istiyorum soruyorum soruşturuyorum..

canım evet nasılsa ilk görüşmeler ücretsizz git görüş hepsiylee sana söylemezse sen sor gerek varmı diye

Öyle canım dinleniyorum şimdi para ayarlayalım psikolojimiiz düzelsinn başlıycam..Kızlar sılanaza yapılan tedavi şekli çok mantıklı beizdemi öle yaptırsak.. Parça alınmış rahimden bebek alışsın diye onunla döllendirmişler..

yapay rahim tedavisi diyorlar olabilirr ama bedeli ne acaba ben kanamalrım bitsin gidicem doktoruma detaylı konuşucam size de yazarım

kızlar nevar ne çokk??
çay var mı çayyy????
şimdilik misafir takılayım ama heran yanınızada gelebilrim yaniiiii
durumlar karıştııı:43:

ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama

canım çok iyi bi yöntem anladığım kadarıyla hangi hastalara yapılır acaba bilgin var mı

kızlar nevar ne çokk??
çay var mı çayyy????
şimdilik misafir takılayım ama heran yanınızada gelebilrim yaniiiii
durumlar karıştııı:43:
noldu canımmmmmm kalbimize indirme yaffff :53::53:
ayıp ama kızlar istanbulda olmayanlar ne yapcek bakem bizi niye dışlıyosunuz ağlarızzz ama

gel canım nolucekkkkkk istanbula gellll

dekopa naılsın canım adet oldun mu

yok canım bugün kestim ilaçları muhtemelen en erken yarın sökülürüm.. ayy korkuyorum nasıl bişi bekliyor beni acaba.. diğerlerinde tutmamıştı normal adet olmuştum ama bunda nasıl olcak acabaa:50::50:

ne diyorsun sen yaaaaa:53::53: nedenmiş ama engelleyemiyorlarmı ? rabbim korusun canım yaa... dua et bol bol canım bişimi zorladınn.. neden olduki yaaa

neden olmuş diye bişey demedi dr
zorlanacak bişeyde yapmadım ama nasip işte
yine beklemedeyiz bakalım hayırlısını mevlam bilir

kızlar çay da güzeldi kekde :60::60::60::60:
arada bizede gelin boşlamayın biziiiiii
şidilik ben kaçar size hayırlı günlerrrrrrrrrr

anam nasıl da ılerlemısınız dur okuyayım dekopaaa sen nerde oturuyon cnm bnm bıraz anlatalım kendımızı...

Back
X