• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ayseeeemmmben bilsem su anda yaapardimmm ama elden bisi gelmioo..allahim muhakkaki sabrini verir allahim gucune gtmesin ama bu kdr da zor bulmuskennnn bizker rabbimm onlari korusun gstermesin acilariniii..offf nasi basladik gune iii miii..

bebeğin kalbi drumuş kürtaj oldum akşam.

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum...Sabır sabır sabır ... İçim öyle çok yandı ki senin tek cümlelik yazını okuduğudumda sana şunu söyleyebilirim geçecek çok canın yanacak çok ağlayacaksın ama geçecek ...
Çok fazla birşey yazamıycam çünkü 3 aydır çektiğim acı senin yazınla patlak verdi ve göz yaşlarıma hakim olamıyorum.
Sana ve eşine sabır diliyorum kendine çok iyi bak umarım en kısa zamanda tekrar aramıza gelirsin ...

Son düzenleme:
özelden yazzdım ya sana nereye gittiğimi
iyi misin düzeldin mi biraz?

Cnmmm sonradan grmusumm..moralim cok bozuk agliorum su anda..evde hicbisey yiemiom..napcam ayse yahh.syrekli disarda disarda ne ypacam benn..biseyide fazla yiyince tiksiniorumm...offf sinirimden agliom su anda napcam hole nasi gtcekk..eger boyleyken bile bebgim besleniosa takmam ama iste korkuorumm..

Cnmmm sonradan grmusumm..moralim cok bozuk agliorum su anda..evde hicbisey yiemiom..napcam ayse yahh.syrekli disarda disarda ne ypacam benn..biseyide fazla yiyince tiksiniorumm...offf sinirimden agliom su anda napcam hole nasi gtcekk..eger boyleyken bile bebgim besleniosa takmam ama iste korkuorumm..

ben de çok ağladım sonra öbür topikte bebeğime mektup gibi bişey yazdım ağlamaktan harap oldum..üzme kendini sen hiçbişey yemesen bile bebek vücudundaki depolardan alacağını alır yediklerin bebek için değil kendin için.. eğer hiç yiyemiyorsan vitamin yazsın doktorun bana hem vitamin hem de demir hapı verdi..

Igrenc pi pazar gunu daha...okuyun ama nolur yorum yapmayinn..ayseee cok kotuyum benn..aglamak ne kolay sey hey allahim..yne pazar ve yine kaynana tarafii...esimin kardesinin pazar gunleri sirekli bizi telefobka arayip msj atip biseyler demesi bardagi tasirio..hep bi planla gelio bize...aranilinca yada msj atilinca bizim tum planlarr gidio...basit gjbi grunsede deill kirilmaktan cok sikildimm...hem agliorum hem de icimden yalvariorum allahim bebeim hissetmesin bisey olmasin ona die...ckk sikildim aysee...illa bi deedimin hastaligimin mi olmasi gerekk deger grmem icinn...sistim ayseee cok sistimm gozlerim patlicakk...diorum allahim biz cokmu zorladik bebek icin acaba anlasamicagimizi bilip ayrilmamiz icin bi noktamiydikii...offff annem babami dsunmesm bi dkka su evde durmazdimm...alllahima siginiorum siginiorum ama her pazar bole olmasi ben bititdii....ayse nerdesin nasi konusmaya ihtiyacim var senleee offf

hülyam geldim ama ne garip bir tesadüf ki bende senden farksızım.. eşimin ilk evliliğinden olan oğlu bizde ve ben kafayı oynatmak üzereyim evin heryeri pismiş gibi geliyor hep dışardalar hep yalnızım.. millet hamile kalıyor kocası el üstünde tutuyor benimki kayıplarda ablam benle kalıyordu o da hamile kalınca terk etti gitti.. annemle zaten biliyorsun durumumu.. bu kadın da hamile bir derdi bir istediği olur mu bir ihtiyacı var mı diyen yok.. hem süpürdüm sildim hem ağladım ne kadar yalnızım yardımsızım diye..

Ben hep agliorum aysemmm..biktimmm benn offf su evi teriedip gitmeyii sonra oturma odasindaki cocogumun babasini bana kopek etmeyi ne cok istiom...amma iste annem uzuour aglar...ona kiyamiom aysemmm kiysam iki dakka durmam yemin ederim..ben yeterim cocuguma annede olrum babada..herseyi olurum ben badem gozlume/.ama beni rahat biraksinlarrr..annem duymasinn ben gideyim ama o duyup uzupmesin..
Sabahtan beri acim o da bilio bunu..bana gelip acsin kalk iki canlisin demioo..ama aksam annesigioe gtme plani yapmis pislik kardesi msj atti gelion tamam mi die ona neyse..aksam uzeri gelip sorar bnde hayirderim artik sen grursun aynisini sana yapcam annenlere gitmicem die tehditler savurur...gitmeyim demi ozmn mi aklina gelcem simdi acac oturuom gelmio...

Nasnasssss nasilsin hgeldin

hoşbulduk iyiyim ama sizlerin sorunlarını okuyunca üzüldüm ama ben bişey diyemiyorum aynı durum kardeşimin başında boşanmayı düşünüyor cuma günü söyledi bunuda... aralarının kötü olduğunu biliyordum ama hayatını tehdit ettiğini yeni öğrendim bu insanlara ne oluyor anlamıyorum 3 günlük dünyada neyi paylaşamıyorlar neyse canım bide kendi derdimizle seni sıkmayayım

Su anda tek istedigm doyasiya aglmk ve onun sulalesinin oda dahil yuzunu grmemekkk

canım ne desem boş böyle bir durumda nasıl davranılır bilmiyorum çünkü o insanı sen tanıyorsun keşke rahatlatacak birşeyler yazabilsem

Yazsanda bosss...bn bittim gucum klmiooo

canım seni bu halde bırakmak istemezdim ama misafirim var yemek hazırlayacam çıkmak zorundayım... önce bebeğini sonra kendini düşün sizden değerli hiçbirşey yok bunu unutma

hülya nerelerdesin? iyi misin??

Amann cnmm iiii sayilirim..cunku iki gundur uzun zmndir grmedigim arkdslarimka grustum...dagildim...esimle hala konusmuoruz..konusmucam daa..dun haber verdmeden gttim arkdsima aradi solemiektim surekli arayip duruo rqhatsiz edio dedin arAyip durma arkdsimdayin..cok sinirlendi haber etmedim diee...amann bahanesi iste ...sikildimm cok hmdee..gtsem uzaklara yada iste dr dese iki gun hastaneye alcaz seni yDA 1hafta kafa dinlesemmm

Amann cnmm iiii sayilirim..cunku iki gundur uzun zmndir grmedigim arkdslarimka grustum...dagildim...esimle hala konusmuoruz..konusmucam daa..dun haber verdmeden gttim arkdsima aradi solemiektim surekli arayip duruo rqhatsiz edio dedin arAyip durma arkdsimdayin..cok sinirlendi haber etmedim diee...amann bahanesi iste ...sikildimm cok hmdee..gtsem uzaklara yada iste dr dese iki gun hastaneye alcaz seni yDA 1hafta kafa dinlesemmm

ayy off ne güzel olur şöyle çok değil 3 gün kendi başıma sakin bir sahilde kalsam şöyle biraz sussa herkes... galiba ben aşırı alıngan ve sinirliyim.. herkes yanlış da bir ben doğru değilim ya demek ki sorun bende.

Back
X