Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğin kalbi drumuş kürtaj oldum akşam.
Ayysee ordamisinnn bisiler yazzzz
geldim ama sen gitmişsin biraz kendime gelmem lazımdı.. daha iyiyim şimdi sakinleştim biraz.
Sen nere gttin yaahhh...oufff bole zmnlrda kaybolmaaa
özelden yazzdım ya sana nereye gittiğimi
iyi misin düzeldin mi biraz?
Cnmmm sonradan grmusumm..moralim cok bozuk agliorum su anda..evde hicbisey yiemiom..napcam ayse yahh.syrekli disarda disarda ne ypacam benn..biseyide fazla yiyince tiksiniorumm...offf sinirimden agliom su anda napcam hole nasi gtcekk..eger boyleyken bile bebgim besleniosa takmam ama iste korkuorumm..
Nasnasssss nasilsin hgeldin
Su anda tek istedigm doyasiya aglmk ve onun sulalesinin oda dahil yuzunu grmemekkk
Yazsanda bosss...bn bittim gucum klmiooocanım ne desem boş böyle bir durumda nasıl davranılır bilmiyorum çünkü o insanı sen tanıyorsun keşke rahatlatacak birşeyler yazabilsem
Yazsanda bosss...bn bittim gucum klmiooo
hülya nerelerdesin? iyi misin??
Amann cnmm iiii sayilirim..cunku iki gundur uzun zmndir grmedigim arkdslarimka grustum...dagildim...esimle hala konusmuoruz..konusmucam daa..dun haber verdmeden gttim arkdsima aradi solemiektim surekli arayip duruo rqhatsiz edio dedin arAyip durma arkdsimdayin..cok sinirlendi haber etmedim diee...amann bahanesi iste ...sikildimm cok hmdee..gtsem uzaklara yada iste dr dese iki gun hastaneye alcaz seni yDA 1hafta kafa dinlesemmm