Herkese slm, günlerdir girip okuyorum yazdıklarınızı ama kimse olmuyor. Hepinizi takip ediyorum.
Nazayse çok sevindim senin adına, Temmuz'da tedaviye başlayacak olmana. Hayırlısı olur dilerim, gobusun dolar, gönlün diner.
Hly cnm yaşadıkların çok üzücü, kayınvalide olayları bunca yaşananın ardından daha da zor gelir insana. Benim size dostane bir tavsiyem var. Eğer mimikinde kimseyle paylaşmayın süreci bence. Ben ilk denememi yasadım, olumsuz sonuçlandı, kimse bilmiyordu tüp bebek yaptığımızı,sadece ben ve esım. İnanın çok rahat oluyor, taziye için arayan yok, ne oldu diye soran yok, herseyi tekrar tekrar anlatma derdi yok. Çok üzücü yaşadıklarımız ve bunlara ek insanların kaprislerini çekmek zorunda değiliz.
Nolur sıkmayın canınızı allahım her birimiz için bir tarihte verecek bebislerimizi ama sabredip beklemek zorundayız maalesef. Biz o keyiften cocuk sahibi olanlardan değiliz...
Sizleri seviyorum, buralardayim hep, okuyorum, paylaşıyorum, gulecegimiz günleri sabırla bekliyorum. Dualarım hepimize...