• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayı kıbrıs yolcuları

kedimiriltisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
96
91
3
Merhabalar.
Bu ay parayı denklestirebilirsek ilk adette başlıyoruz sonrası kibris bakalım.. Benim gibi bebek hasretiyle heyecanla bekleyen arkadaşlarım var mı birbirimize yoldaş olalım :)

Merhabalar.
Bu ay parayı denklestirebilirsek ilk adette başlıyoruz sonrası kibris bakalım.. Benim gibi bebek hasretiyle heyecanla bekleyen arkadaşlarım var mı birbirimize yoldaş olalım :)
Hayırlı olsun şimdiden
Benimde aklıma gelmiyor değil
ama son kez tüp bebek deniycem
nereyi seçtiniz acaba.
kıbrıs denince de insan nereye güveneceğini şaşırıyor

Hayırlı olsun şimdiden
Benimde aklıma gelmiyor değil
ama son kez tüp bebek deniycem
nereyi seçtiniz acaba.
kıbrıs denince de insan nereye güveneceğini şaşırıyor
10 yıldır olmuyor, bende hicbir problem yok, eşimin spermleri cok gucsuz normal tup bebek cok denedik turkiyede ama kibrista donasyona karar verdik gynolife seçtik biz. gerçekten işi ticarete dökmüş olan çok merkez var..

Eşiniz sperm donasyonuna nasıl yanaştı çekinceleriniz var mı?
geri kafalı kompleksli biri değil eşim şükür ki. olmayacağını o da anladı ve kabullendi ben evlat edinmek istedim ama o böyle bir yol varsa bunu seçelim sen hamilelik yaşa benim için farketmez dedi. hiçbir cekince yasamadik basindan beri. düşünüyorum benim yumurtalarim da sorun olsaydı, ben de pekala düşünmeden donasyona yanasirdim..

geri kafalı kompleksli biri değil eşim şükür ki. olmayacağını o da anladı ve kabullendi ben evlat edinmek istedim ama o böyle bir yol varsa bunu seçelim sen hamilelik yaşa benim için farketmez dedi. hiçbir cekince yasamadik basindan beri. düşünüyorum benim yumurtalarim da sorun olsaydı, ben de pekala düşünmeden donasyona yanasirdim..
gynolifeda fiyat ne kadar peki biliyor musunuz

3000 euro idi sadece islem fiyati. suanda baska bir doktorla calismaya karar verdik son olarak vedat ugurel ile devam ediyoruz birebir ilgileniyor hastalariyla
Transfer işlemi sonrası türkiyeye dönüş oluyor mu yoksa belli süre orada mı kalıyorsunuz? ilaçlar ne kadar tutuyor tahminen?. sadece işlem fiyatı dediniz işlem dışında da başka ücretler de mi var?

Transfer işlemi sonrası türkiyeye dönüş oluyor mu yoksa belli süre orada mı kalıyorsunuz? ilaçlar ne kadar tutuyor tahminen?. sadece işlem fiyatı dediniz işlem dışında da başka ücretler de mi var?
bizim kalacak otelimiz var tanidigimizin ona ucret odemeyecegiz, ama merkezlerde otel ulaşım vs icinde olan paketler oluyor ya da isterseniz onu kendiniz de ayarlatabiliyorsunuz. transferden sonra donuyoruz turkiyeye. 4-6 bin arası tutuyor ilaçlar da

Merhaba bende vedat bey e gidiyorum mayis ayinda kibristayim. İlaclarin yarisini ssk niz varsa karsiliyor. İlaclar ortalama 2500 tuttu. Biz kibrisa gitmisken tatilde yapalim dedik 9 gun kalicaz. Konaklmayi da hastane anlasmali olduklari oteli ayarladi uygun fiyata geldi. Havaalanindan bizi karsilayacaklar. Umarım hersey guzel olur hepimiz anne olarak döneriz.

Merhabalar, biz de donasyon düşünüyoruz. Tüp bebek tedavilerim ne yazık ki hep olumsuz sonuçlandı. Merkezleri konuşsak olur mu? Biz büyük ihtimalle yazın yolcuyuz. Öncesinde hsg yaptırıcam. Bunu nasıl çözdünüz? Başka öneriler var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Kader arkadaşlığı dayanışma ister. 💪😉😍😍😍

Merhabalar, biz de donasyon düşünüyoruz. Tüp bebek tedavilerim ne yazık ki hep olumsuz sonuçlandı. Merkezleri konuşsak olur mu? Biz büyük ihtimalle yazın yolcuyuz. Öncesinde hsg yaptırıcam. Bunu nasıl çözdünüz? Başka öneriler var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Kader arkadaşlığı dayanışma ister. 💪😉😍😍😍
Hadi hayırlısı olsun karar verdiniz mi hastane konusunda ?

Back
X