Canım bende sizinle klomen kullandıktan sonra kist oluştu biliyorsunuz anlatmıştım. O zamandan beri hep hormonlarım yükseldi doktor ilaç verdi düşmedi sonraki ay yine ilaç verdi çok şükür bu ay hormon normale gelmişti ama yine de kist vardı sağ tarafta. Klomen mi iyi gelmedi bilmiyorum. Bir de rahimde et parçası gördüm demişti adet bitince kontrole gel. Dün gittim işte et parçası değil kan pıhtısıymış adetle atarsın demişti öyle olmuş. Yoksa polip olsa çok kötü olurdu. Neyse doktor baktı yumurtalarn erken büyüyor dedi adetin 8. Günü solda bi yumurtam 15 mm olmuş bile

neyse çatlatma iğnesi verdi az önce kullandım. Benim çatlama problemim olabilir mi dedim evet olabilir dedi büyüyor çünkü yumurtalar çatlamada sıkıntı var kesin. Ben rahimde polip var mı diye kontrole gitmiştim tedaviye ara veririz sanmıştım yine kist var diye öyle olmadı çatlama iğnesi verince şaşırdım

pazar pazartesi salı ilişki önerdi. Progesteron yazacaktı istemedim. Pazartesi günü test yapıcam progesteron değerim 15 üzerinde çıkarsa yazmayacak daha aşağıda çıkarsa mecbur yazacak kullanıcam. O ilaç çok kötü yan etkili bilmiyorum artık hayırlısı olsun ya artık kafaya takmıyorum diyebilirim en kötüsü aşılama diye düşünüyorum