- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 53
- 29
Çatlatma iğnesindrn 39 saat sonra mı? Bi yanlışlık olmuştur yada özel Bi durum yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur bu değişmez hiçbi kadında. Sizin farklı Bi durum olmuşturBu arada kızlar yaptığım hesabı sizle paylaşayım.çatlatma iğnesinden tam 39 saat sonra adet oldum.yumurta 24 saat yaşıyor.yani iğneden 15 saat sonra yumurtam çatlamış.iğneden 36 saat sonra değil.doktor bana iğneden 24 saat sonra ilişki demişti.tam doğru zamanı söylemiş.benim yumurtam iğneden 15 saat sonra çatlamış ve 24 saat yaşayacak.o 24 saati iyi değerlendirmek lazım.ben bu ay herkesin dediği gibi iğneden 36 ay sonra deneyecektim ama öyle yapsaydım tarihi kaçırmış olacaktım.doktorun söylediği gibi 24 saat sonra denicem bu ay.bence siz de adet olduysanız hesabınızı yapın diğer ay ona göre deneyin derim.birde doktora hergün yapınca sperm sayısı azalmaz mı gün aşırı mı denemek lazım diye sordum.doktor o sıvıda sadece sperm yok çok azı sperm zaten onun dışında bir sürü şey var içinde.o yüzden hergün deneyince az sperm de gitse o yumurtayı döllemek için yeterli olur hergün deneyin dedi