- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi umutvarherzaman2612
-
- #3.981
Amın tesekkurler. Genox 5 işgününde geldi 100 küsur hastalıgs bskıldı.dr muz bıze burayı önerdiHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişinizfetal dna sonucu kaç günde çıktı hangi firmaya yaptırdınız
13 haftalık oldumherkes bir şok oldu galiba şu cinsiyet öğrenmede siz kaç haftalıksınız şuan
Aminnn inşallah sağlıkla gelsinler yavaştan mavili kıyafetlere bakıyorum artık alıştım bile bu fikreKız ismi bizde de hazırdı.erkek ismi seçemiyoruz hala :)) yavastan maviye alıştırdım kendımı kabullendim saglıkla gelsınler inşallah :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBizimde fetal dna sonucu belli oldu. Kızımız olacak
Ohh şahane sağlıkla gelsin çocuklarımız13 haftalık oldum
Ayyyy nisan ay’ı transferlerinde erkek anneleri toplandı gibi birşey olduMerhaba kızlar, bizim de test sonuçlarımız çıktı, şükür herşey yolunda ve bizim de bir erkek çocuğumuz olacak, biz , arkadaşlarımız , ailemiz herkes kız diyordu ismi bile belliydi dün cinsiyeti öğrendik ve gerçekten şok olduk :) haşa bir erkek annesi olarak kendimi göremiyorum , gerçekten çok farklı bir duygu
Evet gerçekten erkek anneler toplantı grubu olduk :) , kesenin birkaç kere pastayı kesmesi … hahhahha baya sesli güldümAyyyy nisan ay’ı transferlerinde erkek anneleri toplandı gibi birşey oldusağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım.çok tebrik ederim bi süre sonra insan alışıyor.bizde başından beri kız dyorduk hatta herkes kız diyordu fetal dna sonucu sadece doktordaydı.cinsiyet partisi kısmında şok olduk inanamadık pastayı eşim kaç kere kesti bilemiyorum doktorumuzun şaka yaptığını hatta herkesin şaka yaptığını falan düşünmüş ama sonunda inandı erkek olduğuna .iyi ki bizimleler bizimle bu yola devam ettiler.yolumuz meşakkatliydi hem psikolojik hemde fizyolojik savaşlar verdik.tekrar gönülden tebrik ederim canım kadınlar
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar, bizim de test sonuçlarımız çıktı, şükür herşey yolunda ve bizim de bir erkek çocuğumuz olacak, biz , arkadaşlarımız , ailemiz herkes kız diyordu ismi bile belliydi dün cinsiyeti öğrendik ve gerçekten şok olduk :) haşa bir erkek annesi olarak kendimi göremiyorum , gerçekten çok farklı bir duygu
Kızlar sizin ense kalınlığınız kaç çıkmıştı, biz bugün 12+6 olduk ve ense kalınlığımız 2.3 çıktı fetal verdim, 10 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah temiz gelir
Bende 0.9 çıktıKızlar sizin ense kalınlığınız kaç çıkmıştı, biz bugün 12+6 olduk ve ense kalınlığımız 2.3 çıktı fetal verdim, 10 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah temiz gelir
Fetal sonucun nasıl çıktıKızlar sizin ense kalınlığınız kaç çıkmıştı, biz bugün 12+6 olduk ve ense kalınlığımız 2.3 çıktı fetal verdim, 10 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah temiz gelir
Temiz çıktı çok şükürFetal sonucun nasıl çıktı