Nisan ayında aşılama yaptıracaklarr hadi beraber bekleyelim.

aşılama yaptıracaklar kulladıgınız ilaçlar neler?

• klomen,çatlatma iğnesi

OY: 10 90,9%
  • vitamin folik asit

OY: 5 45,5%
  • Q enzim q10

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
aaynaa aaynaa S sedefimsi Allahım isteyen bütün kullarına sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. Tabiki dua ederim inşallah gönlünüzden geçen herşeyin en hayırlısı olsun.
çok teşekkür ederim ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin canım sana da senin yanında tüm isteyen ve bizlere de hayırlarla amin

kızlar merhaba,
ben ilk aşılamamın başarısız olduğunu yazmıştım. adetimin 2.günü doktora gittim 2. aşılamaya başlayabiliriz belki diye ama doktor muayenede şu anda iki tarafta da bir sürü yumurtam olduğunu eğer, adetle henüz kaybolmadıklarını, tedaviye başlarsak bu yumurtaların kiste dönüşeceğini dolayısıyla bu ay herhangi bir tedavi yapamayacağımızı söyledi.
böyle bir şey duyan oldu mu hiç daha önce?
yani benim aşılama sırasında 2 yumurtam vardı sadece, bunlar sonradan nasıl oluştu anlamadım.

merhaba kızlar. 3,5 yıldır bebek için tedavi görüyorum ileri derece pko hastasıyım 2014 yılında ilk aşılamam oldu fakat iğneye yumurtalarım aşırı tepki verdiğinden ohss gelişti. bu nedenle 1yıl aşılama tekrarlanamadı. klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi devam etti 1kimyasal gebelik yaşadım fakat başka hamilelik oluşmadı. 27 nisanda 2. aşılamam yapıldı ve beklemedeyim çok merak ediyorum. kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyor çok sık idrara çıkıyorum ve aşırı acıkıyorum birde çok üşüyorum bunlar belirti olabilirmi sizce acaba bu kez tutmuşmudur ?

kızlar ben de bu ay aşılama olacaktım. pko luyum. adetmn 31. gnu beta hcg baktrdm. negatifti. tarlusal kullandım.ilaç biteli 9. gün oldu ama adetten tıkk yokkk. salı günü tekrar baktrcam. ama aklmda surekli bu.. hiç bi şey ypamz oldm düşnmekten. Tarlusal neden etki etmedi . Acaba geç döllenme ile hamile miyim. yoksa bi problem mi var.... bu ilacı yıllardır kullanıyorm bitince 4 gün snra olrdm enn geç.ayrıca bu ay inofolic ve glukophage kullandım. ben de durumlar böyle.oy.. dua eder dua beklerim. Rabbim hepimze hayrlısyla nasip etsn.

Ben de 6nisanda aşılama yaptırdım fakat tutmadı :( çok üzüldüm ama insan alışıyor hayırlısı deyip yolumuza devam ediyoruz.bu ay yine o iğnelerden yaptırdım iki ay üst üste olunca artık kalçamda oturacak yer kalmadı:( fakat bu sefer aşılama yaptırmaycağım aşılama işlemi beni çok korkuttu çok ağrım oldu kendi kendime deneyeceğim çatlatma iğnesinden sonra rabbim büyük nasip ettiyse elbet olacak.Allah hepimize hayırlı eevlatlar versin inşallah

Aşılaması tutanlara da ne mutlu Allah evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin bize nasip olmadı bu ay rabbim inşallah n yakın zamanda verdin hepimizi kurtarsın bu stresten :(

memorial hastanesi Hakkı'nda bilgim yok ama aşılama yerine göre değişiyo.benim doktorumun kliniği var orda yaptık 800 aldı 250 de tüp bebek merkezine numune için verdik
Allahım hayırlısıgla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Nerede yaptırdın canım aşılamanı?

Back
X