• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında aşılama yaptıracaklarr hadi beraber bekleyelim.

aşılama yaptıracaklar kulladıgınız ilaçlar neler?

• klomen,çatlatma iğnesi

OY: 10 90,9%
  • vitamin folik asit

OY: 5 45,5%
  • Q enzim q10

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
Yaaa insallah cok tesekkur ederim,o kadar caresiz hissediyorumki elim ayagim baglanmis gibi ne is yapiyorum ne baska bisey haliyle de butun gunum bunu dusunmekle geciyor,tekrar hayirli olsun,asilamanin kacinci gunu ogrendin
Sağol Can'ım 12. Günü öğrendim . Değerim düşük korkuyorum açıkcası :(. Yarın tekrar test yapıcam

Merhabalar.
Setenay_90 Setenay_90 seni çok çok kutlarım. Değerin yükselir inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
Benim ilk aşılamam başarısız oldu. 15.gün kan testi negatif çıktı, zaten 11.gün evde yaptığım idrar testi de negatifti.
Ben özele gittiğim için doktorum artık tüp bebek deneme taraftarı, ben ise 3 kere aşılama denesem mi diyorum. Ne dersiniz? (Bizim durumumuz açıklanamayan kısırlık, yani hiç bir problem yok gibi görünüyor)
Tüp bebek işlemleri kadınlar için aşılamadan daha zor diye biliyor ve bu sebeple tüp bebek tedavisinden biraz korkuyorum.
Fikir verebilecek var mı?

a_primadonna a_primadonna bende senin gibi düşünüyorum,yani en çok tedirgin eden yapılan işlemler ve o dönemki aldıgın hormonlar,en 3-4 kez hergun hastaneye gitmen ve bekleyiş,stres,bende aşılama yaptrdm ama 9.gınde sonuç negatf ,bekliyorum hayırlısı,ama bi yandan da direk tüp bebek yaptrp önüme bakmak istiyorm

arkadaşlar ben de bu ay ilk kez aşılama tedavisi göreceğim. bir kaç güne adetim başlayacak. sonra iğne ve aşılama. pko var ben de:( . sorunumuz bu. Ama ben anestezi altında aşılama düşünüyorum. var mı benim gibi anestezi ile aşılama olan?.muayenem bile zor oluyor çünkü. acaba nasl bir süreç bekliyor.. dua edelim birbirimize...

arkadaşlar ben de bu ay ilk kez aşılama tedavisi göreceğim. bir kaç güne adetim başlayacak. sonra iğne ve aşılama. pko var ben de:KK43: . sorunumuz bu. Ama ben anestezi altında aşılama düşünüyorum. var mı benim gibi anestezi ile aşılama olan?.muayenem bile zor oluyor çünkü. acaba nasl bir süreç bekliyor.. dua edelim birbirimize...
devlette mi yaptıracaksın canım

M Mistanbul anestezi alacak bi durum yok tabi yinede sen bilirsin,bende yeni bu ay oldum,o kadar basit ve kosa bir işlem ki 2 dk dayanamaz mısın?
Bence anestezi zaten vucuda zararlı bence alma,
Allah yardımcımız olsun,aşılama sonunda 15 gün bekliyosun,sonra hamilesen çıkıyo zaten,herşeyşn hayırlısı

arkadaşlar ben de bu ay ilk kez aşılama tedavisi göreceğim. bir kaç güne adetim başlayacak. sonra iğne ve aşılama. pko var ben de:KK43: . sorunumuz bu. Ama ben anestezi altında aşılama düşünüyorum. var mı benim gibi anestezi ile aşılama olan?.muayenem bile zor oluyor çünkü. acaba nasl bir süreç bekliyor.. dua edelim birbirimize...
Anestezi alma inanki çok kolay bi işlem korkma

Kızlar 4 nisanda aşılama yapılmıştı bugün doktor kontrolum vardı, keseyi gördük haftaya kalp atışları için gidicez. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım :KK46:
Ayy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. İlk aşılama miydi tecrübelerini paylaşır misin hamilelik belirtilerin var mıydı. .

Ayy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. İlk aşılama miydi tecrübelerini paylaşır misin hamilelik belirtilerin var mıydı. .

Amin çok teşekkür ederim. İlk aşılamam evet pek umudum yoktu sadece tek yumurtam gelişmişti ama nasip oldu. Merak ettiğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım :) aşılamadan sonra 10. gün dayanamadım evde test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.

Back
X