• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında aşılama yaptıracaklarr hadi beraber bekleyelim.

aşılama yaptıracaklar kulladıgınız ilaçlar neler?

• klomen,çatlatma iğnesi

OY: 10 90,9%
  • vitamin folik asit

OY: 5 45,5%
  • Q enzim q10

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
Arkadaşlar merhaba,
Aşılamada 6.günüm ,hamile olduğumu anlamam için illa gögüslerim şişmesi ve sızlaması mı gerek?bilgi verebilirseniz memnun olurum:KK17:

Arkadaşlar merhaba,
Aşılamada 6.günüm ,hamile olduğumu anlamam için illa gögüslerim şişmesi ve sızlaması mı gerek?bilgi verebilirseniz memnun olurum:KK17:

canım herkeste farklılık gösterir belirtiler.göğüslerin şişmesi de aldığımız hormon ilaçlarının süt bezelerini çalıştırmasından kaynaklanıyormuş. kurumdaki doktorum söylemişti. Yani belirti de olabilir.Senin 6.gününmüş belirti için çok erken

Arkadaşlar merhaba ,adetin 21. Günü yapılan kanda progestoron hormonu ,hamililelik hakkında ipucu berebilir mi?

Merhaba arkadaslar,ben de 18 nisanda ikinci asilamami oldum her dakikam bunu dusunmekle geciyor,vakit gecmiyor,hamile olan arkadaslar,oncelikle hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin,biliyorum cok erken ama ara ara mide bulantim, kasik ve bel agrim oluyor bu iyi bisey mi kotu mu kestiremiyorum

Merhaba arkadaslar,ben de 18 nisanda ikinci asilamami oldum her dakikam bunu dusunmekle geciyor,vakit gecmiyor,hamile olan arkadaslar,oncelikle hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin,biliyorum cok erken ama ara ara mide bulantim, kasik ve bel agrim oluyor bu iyi bisey mi kotu mu kestiremiyorum
İyi bişey Can'ım .rabbım hayırlı Ağrı'lar nasip etsin .minigin sağlıcakla tutunsun sana inş :KK46:

İyi bişey Can'ım .rabbım hayırlı Ağrı'lar nasip etsin .minigin sağlıcakla tutunsun sana inş :KK46:
Yaaa insallah cok tesekkur ederim,o kadar caresiz hissediyorumki elim ayagim baglanmis gibi ne is yapiyorum ne baska bisey haliyle de butun gunum bunu dusunmekle geciyor,tekrar hayirli olsun,asilamanin kacinci gunu ogrendin

Back
X