Nisan ayında aşılama yaptıracaklarr hadi beraber bekleyelim.

aşılama yaptıracaklar kulladıgınız ilaçlar neler?

• klomen,çatlatma iğnesi

OY: 10 90,9%
  • vitamin folik asit

OY: 5 45,5%
  • Q enzim q10

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bol bol dua edelim,bu işleme başlamış,niyet etmiş tüm kardeşlerimiz için dualarda buluşmak dileğiyle,hayırlı haberleriniz gelir inşallah,benim de

femara iğne değil hap. forumlardan okuduğum kadarıyla artık klomen yerine femara tercih ediliyormuş.
hangisi ne kadar etkili bilmiyorum ama femara ile benim 2 tane yumurtam oldu sadece. umarım yeterli olur :)
inşallah etkili olur. bende menagon iğne kullandım, aynı görevi yapıyorlaaaar sanırım

Maşallah canım değerin kat be kat yükselsin inş :)

Teşekkür ederim insallah dedigin gibi olur erken olduğu icin biraz stresliyim kan pihtilasmasi problemim var cumartesi igneye baslayabilirim bakalim doktor ne diyecek. Allahim isteyen herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsin

aşılamadan sonra 1 hafta oldu, hiçbir belirti yok, çok umutsuzum:KK43:
sevgili levrek31 sakın umutsuz olma. bütün kadınların hamilelik belirtileri birbirinden farklı oluyor, hatta aynı kadının 2 hamileliği arasında bile belirtilerde çok büyük farklar olabiliyor.
doğruyu söylemek gerekirse ben aşılama sonrasındaki ilk 15 günde (gebelik testinden önce) herhangi bir belirti beklemenin doğru olmadığını düşünüyorum. çünkü gerçek hamilelik belirtileri (kusma, baş dönmesi, aşerme, vs.) 3. haftadan sonra başlıyormuş.
en doğrusu şu çooook yavaş akan zamanı hızlandırmak için belirtileri düşünmeden kendimizi başka şeylere kanalize etmek.

papatyapnr , testten önce belirtilerin oldu mu

Asilama yapildiktan 3 4 gun sonra goguslerimde hassaslik basladi kasik agrilarimda vardi hala devam ediyor ayni belirtiler canim ama hic belirti olmadan hamile kalan arkadaslarda varmis herkeste farkli gosteriyor demek ki kendini Allahim hakkimizda hayirlisini versin.

Back
X