- 5 Nisan 2016
- 36
- 12
- 8
- 38
- Konu Sahibi Minikkk001
Başka şeylere odakalanalim.ve kendimizi her türlü ihtimale hazırlayalım.kafaya takmak yokbu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka şeylere odakalanalim.ve kendimizi her türlü ihtimale hazırlayalım.kafaya takmak yokbu iki hafta nasıl geçer bilmiyorum![]()
ben diyette olduğum için farkedemiyorumKızlar size bi sorum olacaktı.asilamadan sonra kilonuzda artış oldu mu.
femara iğne miYukarıdaki ankette benim şıkkımı bulamadım, buraya yazıyorum :)
Femara + çatlatma iğnesi
AMİİİİİNinşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bol bol dua edelim,bu işleme başlamış,niyet etmiş tüm kardeşlerimiz için dualarda buluşmak dileğiyle,hayırlı haberleriniz gelir inşallah,benim de
femara iğne değil hap. forumlardan okuduğum kadarıyla artık klomen yerine femara tercih ediliyormuş.femara iğne mi
inşallah etkili olur. bende menagon iğne kullandım, aynı görevi yapıyorlaaaar sanırımfemara iğne değil hap. forumlardan okuduğum kadarıyla artık klomen yerine femara tercih ediliyormuş.
hangisi ne kadar etkili bilmiyorum ama femara ile benim 2 tane yumurtam oldu sadece. umarım yeterli olur :)
Maşallah canım değerin kat be kat yükselsin inş :)merhaba kızlar 4 nisanda aşılamam yapıldı. Bugun 10. gün dayanamadım sabah evde test yaptım ikinci çizgiyi gördüm silik olarak öğlende kan verdim sonuç 28.50 cumartesi doktoruma gidicem
Maşallah canım değerin kat be kat yükselsin inş :)
inşallah devamı gelir, güzel haber alırsın en kısa süredemerhaba kızlar 4 nisanda aşılamam yapıldı. Bugun 10. gün dayanamadım sabah evde test yaptım ikinci çizgiyi gördüm silik olarak öğlende kan verdim sonuç 28.50 cumartesi doktoruma gidicem
Hadi bakalım. İlk güzel haberimiz olursun inşallah.merhaba kızlar 4 nisanda aşılamam yapıldı. Bugun 10. gün dayanamadım sabah evde test yaptım ikinci çizgiyi gördüm silik olarak öğlende kan verdim sonuç 28.50 cumartesi doktoruma gidicem
papatyapnr , testten önce belirtilerin oldu mu
sevgili levrek31 sakın umutsuz olma. bütün kadınların hamilelik belirtileri birbirinden farklı oluyor, hatta aynı kadının 2 hamileliği arasında bile belirtilerde çok büyük farklar olabiliyor.aşılamadan sonra 1 hafta oldu, hiçbir belirti yok, çok umutsuzum![]()
papatyapnr , testten önce belirtilerin oldu mu