Aşılama nisan ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalarr Evet şişlide doktorun özel muaynehanesinde yaptırdım .. Ya keşke tutsada ben tüm paramı versem ☺️ bügün 12. Günü aşılamanın idrar testi yaptım sanki ikinci çiZgi var gibi belli belirsiz yarın tekrar test yapıcam acaba çok mu acele ediyorum. 😋Eki Görüntüle 1091602

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu testin markasını öğrenebilirmiyim hassas gebelik testimi bu

çok üzüldüm canımm nese hiç moralini bozma bu işler hem sabır istiyor hem zaman inş ikincide müjdeli haberlerini alırım. bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın saat 2 gibi gidip alacam sonucu eğer bişey varsa 13 gündede çıkar yarın haber veririm

Ewet canim hayirlisi. Insallah ben de senin gusel haberlerini alirim. Tabi 13. Gunde kanda mutlaka cikar. Hayirlisi canim. Sabirsizlikla bekliyorum haberleriii 😘

ben adanada yaptırdım başkent kışla tüp bebek merkezinde tabi eğer daha önce normal yolla çocuk sahibiyseneniz bu fiyat olmuyor bizde üzerimize çocuk olmadığına dair nüfus kayıt örneği istemişlerdi ona baktıktan sonra rapor çıkarttılar

yok maalesef canım.. Ankara da fiyatlar çok fazla ..
Bebeğine hayırlısı ile kavuşmanı diliyorum..

çok üzüldüm canımm nese hiç moralini bozma bu işler hem sabır istiyor hem zaman inş ikincide müjdeli haberlerini alırım. bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın saat 2 gibi gidip alacam sonucu eğer bişey varsa 13 gündede çıkar yarın haber veririm

İşallahh hamilesindir canım sonucu merakla bekliyorummm 😍

ben adanada yaptırdım başkent kışla tüp bebek merkezinde tabi eğer daha önce normal yolla çocuk sahibiyseneniz bu fiyat olmuyor bizde üzerimize çocuk olmadığına dair nüfus kayıt örneği istemişlerdi ona baktıktan sonra rapor çıkarttılar

Delkarmen merhaba,

Ben de aynı yerde yaptırdım. Sizin doktorunuz kimdi? Benimki Tayfun Çok ve beni aşılama işleminden sonra sadece 3 bilemedin 5 dakika masada tuttular. Çatlama olmuş mu rahim duvarı kalınlığı nedir bakmadı bile doktorum. sizde de aynı mıydı? memnun musunuz?

Benim aşılamam tutmadı. Doktoru değiştirsem mi diye düşünüyorum.

bilgi verebilir misiniz?

Delkarmen merhaba,

Ben de aynı yerde yaptırdım. Sizin doktorunuz kimdi? Benimki Tayfun Çok ve beni aşılama işleminden sonra sadece 3 bilemedin 5 dakika masada tuttular. Çatlama olmuş mu rahim duvarı kalınlığı nedir bakmadı bile doktorum. sizde de aynı mıydı? memnun musunuz?

bilgi verebilir misiniz?

Merhaba
Benim doktorumda ultrason eşlığınde aşılama yapmadı ve çatlatma iğnesi sonrası muayne etmedi çatlamışlarmı diye .. Forum da herkez progestan kullanmış bana vermedi .. Ama rahim duvarına genel muaynede hep bakıyordu ve çok iyi diyordu.. Ve bir tezat daha var herkez idrara sıkışık gitmiş doktora benim doktorum özellikle aşılama sonrası idrara 2-3 saat kadar çıkma dedi ..Üzülmeyin allah büyüktür işallah bir sonraki aşılamanız tutar .. Bu işler nasip kısmet belki hayatın sizin için daha güzel süprizleri vardır .. Umudunuzu hiç yitirmeyin .. Sevgiler

Merhaba
Benim doktorumda ultrason eşlığınde aşılama yapmadı ve çatlatma iğnesi sonrası muayne etmedi çatlamışlarmı diye .. Forum da herkez progestan kullanmış bana vermedi .. Ama rahim duvarına genel muaynede hep bakıyordu ve çok iyi diyordu.. Ve bir tezat daha var herkez idrara sıkışık gitmiş doktora benim doktorum özellikle aşılama sonrası idrara 2-3 saat kadar çıkma dedi ..Üzülmeyin allah büyüktür işallah bir sonraki aşılamanız tutar .. Bu işler nasip kısmet belki hayatın sizin için daha güzel süprizleri vardır .. Umudunuzu hiç yitirmeyin .. Sevgiler

Doktorunuzun ismini alabilir miyim?

Delkarmen merhaba,

bilgi verebilir misiniz?

canım benim doktor erhan şimşek aşılamm saat 12 gibi yapıldı en son hasta ben olduğum için bi 15 dk falan yatabilirsin dedi ama bunun yatmakla bi ilgisi yok dün kan tahlili yaptırmıştım 13 günümde sonuç 1.20 negatif ordaki bütün doktorlar çok iyi içini ferah tut bence herkeze aynı işlemi yapıyorlar.istersen sabahtan akşama kadar yatalım olmayınca olmuyor işte bende bugün yarın hastalanırım kısmet 2.aşılamaya artık

Hepimiz icin hayirlisi olsun.benim doktorum bu süreçte tek çarenin sabir oldugunu söylüyor hep. Üzülmemek imkansiz elbette bizi en iyi yine biz anlariz ama isyan etmemek herseyde bir hayir oldugunu düsünüp sabretmek sanirim en iyisi. Ben daha bekliyorum bugün 10. Günüm ve sol tarafimda feci bir agri var sabahtan beri ki yumurtalar sol tarafimda gelismisti benim. Gögüslerimde cok hassas şiş ve acıyorlar. Pazartesiye kadar beklemeye devam. Başka çare yok...

merhaba arkadaşlar.aşılama konusunda her doktorun farklı bir yöntemi var.bana doktor aşılamaya sıkışık gel felan demedi hiç.aşılama sonrası yatmanın çok önemli olduğunu söyledi ki bizde sperm hareketliliğinde sorun var spermler ancak gider diye mi düşündü ne:) ilk aşılamamda 45 dk yatırdı. 2.aşılamamda 2 saate yakın yattım tutarsa gerçekten yatmanın faydası varmış diyeceğim.sonrasında da progeston felan vermedi rahim duvarının çok iyi olduğunu söylüyordu kontrolde belki ondan vermemiştir.

canım sonucumu yeni aldım 1.20 negatif kısmet değilmiş umudum ikinciye kaldı

Hayırlısı buymuş demekki ben hep rabbimin benim için daha güzel bir planı oldugunu düşünüyor ve umut ediyorum. Hamd olsun ki tedavi görecek paramız çevremizde bizi anlayışla destekleyecek eşlerimiz var.. İşallah bir sonrakine bebişşeriniz olur :) bende beklemedeyim bakalım sonucum ne olucak :)

Bende kan testi hala yaptırmadım. Ama idrar testlerim negatif çıkıyor. Cuma günü adet günüm hiç şaşmaz .. Eğer bir süpriz olursa sizinle paylaşırım 🙏☺️

Tatlim noldu sonuc??

merhaba kızlar ben 3. aşılamamı 25 nisanda yaptırdım iğnelerle 1 ten yumurta gelişti dr 2 gün daha yaptırdı iğne sonra çatlama aşılama yapılırken çok acılı oldu rahim duvarın zırh gibi katater geçmiyor dedi dr rahmi dışarı çektiler tam 3 kez denedi çok fena bi acıydı kanama falan oldu 3.de anca yapabildi (umarım yapabilmiştir) ogün mecburen 2 saat yattım gazlı bezlerle beraber.. eve geldiğimde hiç ağrım yoktu ama ertesi gün başlayan ağrılar yedi beni rahmmde şişlk oldu sanki taş taşıyırum eğilip kalktığımda acayip bi baskı hemen idrara çıkma isteği sırt üstü yatamıyorum fazla geriliyor sanki rahmim ikiye ayrılcak aranızda böyle bişey yaşıyan var mı ? bugun dr gitmeyi düşünüyorum acaba hasar mı kaldı korkuyorum ..:43:

merhaba kızlar ben 3. aşılamamı 25 nisanda yaptırdım iğnelerle 1 ten yumurta gelişti dr 2 gün daha yaptırdı iğne sonra çatlama aşılama yapılırken çok acılı oldu rahim duvarın zırh gibi katater geçmiyor dedi dr rahmi dışarı çektiler tam 3 kez denedi çok fena bi acıydı kanama falan oldu 3.de anca yapabildi (umarım yapabilmiştir) ogün mecburen 2 saat yattım gazlı bezlerle beraber.. eve geldiğimde hiç ağrım yoktu ama ertesi gün başlayan ağrılar yedi beni rahmmde şişlk oldu sanki taş taşıyırum eğilip kalktığımda acayip bi baskı hemen idrara çıkma isteği sırt üstü yatamıyorum fazla geriliyor sanki rahmim ikiye ayrılcak aranızda böyle bişey yaşıyan var mı ? bugun dr gitmeyi düşünüyorum acaba hasar mı kaldı korkuyorum ..:43:

Ayy canim cok gecmis olsun hic boyle birsey duymamistim .. Benimde canim cok acidi ama 10 bilemedin 15 dk surdu asilamam. Asilama esnasinda karnim cok sismisti 1 saat icinde tum agrilarim gecti.. Bence isinin ehli bir doktora gorun

benim kendi dr yoktu başka bi uzman yaptı. pazartesi gidicem bakalım ne diyecek burda bi hemşire var onunla konuştum 10 yıl kadın doğumda çalışmış onun dediğine göre rahimle çok fazla uğraştıkları için böyle olurmuş geçmesi uzun sürermiş sıkıntı bastı iyice..

Çok geçmiş olsun canım. Vallahi ben de ilk defa duyuyorum böyle bişey. Benim aşılamam 10dk sürdü sürmedi ve normal muayeneden bile kolay oldu diyebilirim. Katateri bir süre içerde bırakmış hatta doktorum anlamadim bile ben. Sen mutlaka uzman birine görün bence. Tekrar çok geçmiş olsun. Pazartesi kan testine gidicem ben de çok gerginim art8k :(

Back
X