Allah razı olsun cnm kese görünce rahatladım
Seninde az kaldı dimi cnm kalp atışlarını duymana :26:
canmm ne yapıyonnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cnm kese görünce rahatladım
Seninde az kaldı dimi cnm kalp atışlarını duymana :26:
aynı beya sen napıyon bea![]()
Evet cnm perşembe gidicem kısmetse.pıt pıtları duyunca biraz daha rahatlarım herhalde.:))
hhahahhahakeyifler yerınde bakıyorumda kuzum maaşallah bırtanemm
kızz kanaman ne oldu bıttı gıttı dımı kuzm suan hangı ılacları kullanıyon
Çok şükür kanamam yok cnm
Kullandığım ilaçlar estrofem ,progestan iğne ,kan sulandırıcı iğne ,folibol ve b12
Buarada senden gelen güzel haberlere heyecanla bekliyorım cnm![]()
bende kuzum bende evı kırkladım bugun belım cok agrıyor kocam geldı bıde fırca yedım ama hala yemek yokkk
hahhaha
bana dıyo yap ne yaparsan yerım son yemeklerın zaten dıyo ıns 1 sene yatarımda o yaparben de crione jel gunde 2 esterofem3 clexan04g
günde 1 folıcasıt kız b12 nıye ıcıyon bendemı alsam onu
bebısım zekı olsun yaa
bu arada progestan kapsulude gunde 2 tane ben kendm kullanıyorm garantıye almak ıcın kendımı ama yarın rısklı gebelık uzmanına gıdecm o ne kullan derse onu kullanacm
Maşallahhhh maşallahhhhhh cnm eşin seni çook seviyor belli cnm allahım sizi nazarlardan saklasın
Cnm ben b12 nerdeyse 1 senedir kullanıyorum doktorum iç dedi bende içiyorum istersen sor doktoruna:26:
İyi yapmışsın temzilik istiyor cnm ilerleyen zamanlarda eşinle beraber yaparsın mesela bizde eşim süpürüyor bende viledayla kendimi o yormadan siliyorum şu yağmurlar bitsin bi ablam var onu çağırıcam camlarım çok kirlendi çamur yağdı sanki
Yaw benim elitimle kayınbirader tebrik etmedi yaaaa elti denilen kişi sadece basit bi mesaj yazdı o da çok soğuk allahım bizleri nazarlardan korusun![]()
amaann kız boşversene eltıyımı meltıye sen bebiş sennle olsundaaa kuzum onlarda demesnkız vıldaylada sılme o sılsın ben hıc bır ıs yapmıcMMM
![]()
Doğru da nazarı değecek diye aklım gidiyor bana ve eşime çok nazar değerde :85:
Ben kıyamam eşime gerçi o da bana yaptırmıyorda ben elinden zar zor alıyorum![]()
Doğru da nazarı değecek diye aklım gidiyor bana ve eşime çok nazar değerde :85:
Ben kıyamam eşime gerçi o da bana yaptırmıyorda ben elinden zar zor alıyorum![]()
canlarım bende sizinle doğuracam herhalde sürekli girip ne durumdasınız diye bakıyorum, ben transferden önce evi iyice temizlemiştim hamile kalacağım içime doğmuş gibi, sonra birde 32. haftamda temizlik yaptım bebek erken gelirse diye, bu hafta da temizlik yapıyorum valla hamileyken yapmak bile daha kolaymış, bebekle büyük temizlik yapılmıyor.. bundan sonra kadın tutacağım paraya kıyıpkızz ben kıydımdanmı sankı kuzum ben yapaamam yasak ben hep yatacam sanada dedım ya artık bokda göturse umrumda degıl valla
canlarım bende sizinle doğuracam herhalde sürekli girip ne durumdasınız diye bakıyorum, ben transferden önce evi iyice temizlemiştim hamile kalacağım içime doğmuş gibi, sonra birde 32. haftamda temizlik yaptım bebek erken gelirse diye, bu hafta da temizlik yapıyorum valla hamileyken yapmak bile daha kolaymış, bebekle büyük temizlik yapılmıyor.. bundan sonra kadın tutacağım paraya kıyıpsiz de yormayın kendinizi bacılar
![]()
canlarım bende sizinle doğuracam herhalde sürekli girip ne durumdasınız diye bakıyorum, ben transferden önce evi iyice temizlemiştim hamile kalacağım içime doğmuş gibi, sonra birde 32. haftamda temizlik yaptım bebek erken gelirse diye, bu hafta da temizlik yapıyorum valla hamileyken yapmak bile daha kolaymış, bebekle büyük temizlik yapılmıyor.. bundan sonra kadın tutacağım paraya kıyıpsiz de yormayın kendinizi bacılar
![]()
kızz ben kıydımdanmı sankı kuzum ben yapaamam yasak ben hep yatacam sanada dedım ya artık bokda göturse umrumda degıl valla
Çok ara verdim siteye giremedim ama hiçbirinizi unutmadım,hep dua ettim,iinşallah hepiniz iyisinizdir. ben tedaviye hemen yeniden başladım. Yarın yada pazartesi günü transfer olucak bana dua edin bu sefer olsun :) hepinize sevgiler
![]()
hayırlı olsun canm tedavın ıns kacıncı denemn bu
Ikinci bu ilk denemede aksilikler olmuştu bu sefer daha temkinliyiz, hayırlısı Dr yarınki yumurtanın durumuna göre transfere karar verecek yarın 3.gun olucak acaba 5.gun ile arasındaki fark ne