Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

hhahahhaha:9::9::9:keyifler yerınde bakıyorumda kuzum maaşallah bırtanemm:nazar::nazar:kızz kanaman ne oldu bıttı gıttı dımı kuzm suan hangı ılacları kullanıyon

Çok şükür kanamam yok cnm
Kullandığım ilaçlar estrofem ,progestan iğne ,kan sulandırıcı iğne ,folibol ve b12
Buarada senden gelen güzel haberlere heyecanla bekliyorım cnm :16:

Çok şükür kanamam yok cnm
Kullandığım ilaçlar estrofem ,progestan iğne ,kan sulandırıcı iğne ,folibol ve b12
Buarada senden gelen güzel haberlere heyecanla bekliyorım cnm :16:

:9::9::9::9:bende kuzum bende evı kırkladım bugun belım cok agrıyor kocam geldı bıde fırca yedım ama hala yemek yokkk:53:hahhaha
bana dıyo yap ne yaparsan yerım son yemeklerın zaten dıyo ıns 1 sene yatarımda o yapar :9::9::9::9:ben de crione jel gunde 2 esterofem3 clexan04g:9:günde 1 folıcasıt kız b12 nıye ıcıyon bendemı alsam onu :51:bebısım zekı olsun yaa:27:bu arada progestan kapsulude gunde 2 tane ben kendm kullanıyorm garantıye almak ıcın kendımı ama yarın rısklı gebelık uzmanına gıdecm o ne kullan derse onu kullanacm

:9::9::9::9:bende kuzum bende evı kırkladım bugun belım cok agrıyor kocam geldı bıde fırca yedım ama hala yemek yokkk:53:hahhaha
bana dıyo yap ne yaparsan yerım son yemeklerın zaten dıyo ıns 1 sene yatarımda o yapar :9::9::9::9:ben de crione jel gunde 2 esterofem3 clexan04g:9:günde 1 folıcasıt kız b12 nıye ıcıyon bendemı alsam onu :51:bebısım zekı olsun yaa:27:bu arada progestan kapsulude gunde 2 tane ben kendm kullanıyorm garantıye almak ıcın kendımı ama yarın rısklı gebelık uzmanına gıdecm o ne kullan derse onu kullanacm

Maşallahhhh maşallahhhhhh cnm eşin seni çook seviyor belli cnm allahım sizi nazarlardan saklasın :16:
Cnm ben b12 nerdeyse 1 senedir kullanıyorum doktorum iç dedi bende içiyorum istersen sor doktoruna:26:
İyi yapmışsın temzilik istiyor cnm ilerleyen zamanlarda eşinle beraber yaparsın mesela bizde eşim süpürüyor bende viledayla kendimi o yormadan siliyorum şu yağmurlar bitsin bi ablam var onu çağırıcam camlarım çok kirlendi çamur yağdı sanki :1:
Yaw benim elitimle kayınbirader tebrik etmedi yaaaa elti denilen kişi sadece basit bi mesaj yazdı o da çok soğuk allahım bizleri nazarlardan korusun :nazar:

Maşallahhhh maşallahhhhhh cnm eşin seni çook seviyor belli cnm allahım sizi nazarlardan saklasın :16:
Cnm ben b12 nerdeyse 1 senedir kullanıyorum doktorum iç dedi bende içiyorum istersen sor doktoruna:26:
İyi yapmışsın temzilik istiyor cnm ilerleyen zamanlarda eşinle beraber yaparsın mesela bizde eşim süpürüyor bende viledayla kendimi o yormadan siliyorum şu yağmurlar bitsin bi ablam var onu çağırıcam camlarım çok kirlendi çamur yağdı sanki :1:
Yaw benim elitimle kayınbirader tebrik etmedi yaaaa elti denilen kişi sadece basit bi mesaj yazdı o da çok soğuk allahım bizleri nazarlardan korusun :nazar:

amaann kız boşversene eltıyımı meltıye sen bebiş sennle olsundaaa kuzum onlarda demesn :1::1::1:kız vıldaylada sılme o sılsın ben hıc bır ıs yapmıcMMM:9::9::9:

amaann kız boşversene eltıyımı meltıye sen bebiş sennle olsundaaa kuzum onlarda demesn :1::1::1:kız vıldaylada sılme o sılsın ben hıc bır ıs yapmıcMMM:9::9::9:

Doğru da nazarı değecek diye aklım gidiyor bana ve eşime çok nazar değerde :85:

Ben kıyamam eşime gerçi o da bana yaptırmıyorda ben elinden zar zor alıyorum :1:

Doğru da nazarı değecek diye aklım gidiyor bana ve eşime çok nazar değerde :85:

Ben kıyamam eşime gerçi o da bana yaptırmıyorda ben elinden zar zor alıyorum :1:

kızz ben kıydımdanmı sankı kuzum ben yapaamam yasak ben hep yatacam sanada dedım ya artık bokda göturse umrumda degıl valla
canlarım bende sizinle doğuracam herhalde sürekli girip ne durumdasınız diye bakıyorum, ben transferden önce evi iyice temizlemiştim hamile kalacağım içime doğmuş gibi, sonra birde 32. haftamda temizlik yaptım bebek erken gelirse diye, bu hafta da temizlik yapıyorum valla hamileyken yapmak bile daha kolaymış, bebekle büyük temizlik yapılmıyor.. bundan sonra kadın tutacağım paraya kıyıp:9: siz de yormayın kendinizi bacılar:nazar:

canlarım bende sizinle doğuracam herhalde sürekli girip ne durumdasınız diye bakıyorum, ben transferden önce evi iyice temizlemiştim hamile kalacağım içime doğmuş gibi, sonra birde 32. haftamda temizlik yaptım bebek erken gelirse diye, bu hafta da temizlik yapıyorum valla hamileyken yapmak bile daha kolaymış, bebekle büyük temizlik yapılmıyor.. bundan sonra kadın tutacağım paraya kıyıp:9: siz de yormayın kendinizi bacılar:nazar:

bende kırkladım ınsallah bıde doguma yaptırrım ozaman :1::1::1: senn gıbı dua ettı olurmu

Canım benim hiçç yalnız bırakmadın bizi allah senden razı olsun :16:
Şu yağmurlar bi bitsin birtane ablam var çağırıcam ben bebeğimi zor buldum o yüzden kendimi yoracak bişi yapamam:50:
Sende kuzum yorma kendimi hiç olmazsa ayda 2 defa birini al cam ,halı , koltuk için tezmizlikle zaman harcama bebeğinle doya doya zaman geçir inşallahhh bizlerde kucağımıza almak nasip olur

Çok ara verdim siteye giremedim ama hiçbirinizi unutmadım,hep dua ettim,iinşallah hepiniz iyisinizdir. ben tedaviye hemen yeniden başladım. Yarın yada pazartesi günü transfer olucak bana dua edin bu sefer olsun :) hepinize sevgiler

saol canmm allah razı olsun bızımde bebişlermız olsunda ınsallah bızımde evımızı bok götürsün kızzz :9::9::9::9:

Ikinci bu ilk denemede aksilikler olmuştu bu sefer daha temkinliyiz, hayırlısı Dr yarınki yumurtanın durumuna göre transfere karar verecek yarın 3.gun olucak acaba 5.gun ile arasındaki fark ne

5.gun daha ıyıymıs canm tutunma olasılıgı daha yuksekmıs ama 3.gun tutanda var sen dondurulmus degıl tup bebekmı denıyorsun

Yok dondurulmus değil bu sefer tüp , öncesinde eşim sperm veremedi yumurtanın toplandigi gün yumurtalar açıkta kaldı sonra her ikisi de ayrı ayrı donduruldu cozuldugunde 8 yumurtadan sadece biri dollendi ve transfer ettiler tutunmadı..İkinci denemeyi hemen yaptım tekrar yumurtalar toplandı bu sefer eşimin spermini önceden dondurduk iyi ki de öyle yapmışım yine yumurta toplama günü veremedi çok hassas geriliyor ve etkileniyor, psikolojik bir durum yani..yarın 3.gun olucak sabah haber verecekler 5.gune de kalabilirmis. Heyacanlandim yumurtalar 1.kalite dediler ama yine de karar için bekliyorlar sanırım bir bildikleri var,durum bu inşallah bu sefer her şey yolunda olur.dua edin ne olur. ?.

Back
X