NİSAN ayında hamile kalacağız inşallah 2011 in en miniklerine hazırmısınız

başım çok ağrıyor midemde bulanıyor martın kırmızıları yarın veya salı gelecek sanırım.bende nisana kalmak istemiyordum ama fortelin testini aldım dün akşam yaptım ve sadece tek çizgi vardı o anda başımdan kaynar sular döküldü ve bir daha asla ama asla idrar testi almayacağım fortel aklıma başıma getirdi sanki 25 lira tek çizgiyle çöpe gitti.Yani su testlere son zamanlarda yaptığım yatırım inanılamayacak gibi nisan ayında adetimin gününü 2 gün geçmeden hiçbir şey yapmayacağım.

günaydın kızlar hayıt otu ile ilgili bilgi vereyim.

Hayıt Tohumunun Kadınlar Üzerindeki Etkileri :

* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Hayıt Tohumu Nasıl kullanılır? Nasıl Yapılır?

Yarım çay kaşığı olacak şekilde, Hayıt tohumu ezilir. Bir su bardağı suyun içine, yarım çay kaşığı ezilmiş, hayıt tohumu, atılır ve kaynatılır. 10-15 dakika demlendirilir. Süzülür ve ılık ılık içilir.
Hazır hayıt çayı ise, 1 Fincan sıcak suyun içine, 1 sallama çay atılır, 5 dakika demlendirten sonra içilir.

neden kimse gelmemiş topiği ve beni yanlız bıraktınız hanımlar. Marttakilerin çoğu da hamile çıktı yanlız kaldım:43::43::58:

topiğe katılmayan kk bilmeyenler için size bir bilgi daha yumurtlama günlerini adet günlerini ayarlamak için google da Advanced Woman Calender yazarak bu programı indirip kullanabilirsiniz.Adet başlangınç gününüzü yazıyorsunuz size aylık program çıkarıyor.

Son düzenleme:
yaaa bende nisanda hamişş olmak istiyorumm asalında bu ayda şüpheleniyorum ama adetime daha 4 gün var hcg yaptımm çıkmadıı inşallah artık niasanaa belkide adetimden öncee yaptığım için çıkmamıştır he nedersinizz olabilirmii =)=)=

yaaa bende nisanda hamişş olmak istiyorumm asalında bu ayda şüpheleniyorum ama adetime daha 4 gün var hcg yaptımm çıkmadıı inşallah artık niasanaa belkide adetimden öncee yaptığım için çıkmamıştır he nedersinizz olabilirmii =)=)=

olabilir canım belki geç döllenmedir hcg yi kan testiylemi öğrendin yoksa idrar testimi yaptın.İdrar testiyse çok güvenme idrar testine. Biraz daha bekle benimde mart kırmızılarım gelmedi henüz bugün gelmesi lazımdı bende beklemedeyim.

Beni de nisana ekler misiniz ? beklenmeyen bat 6 Nisan yaş 29..Allah inş. isteyen herkese bu mutlu haberi nasip eder hayırlısıyla..

Beni de nisana ekler misiniz ? beklenmeyen bat 6 Nisan yaş 29..Allah inş. isteyen herkese bu mutlu haberi nasip eder hayırlısıyla..

Amin inşallah Alisaacım yaşını da yazdığın için yaşını da ekledim.

selam arkadaşlr nasılsınız? benim son adetm 7 şubattı,bugün 37.günüm ama hala adet olmadım ve test yaptım kandan negatif çıktı. doktorum yumurtlama tembelliğin var demişti bana galiba o nedenle günümü bilemedim ama hakkımızda her şeyin hayırlısı. Allah ne zaman nasip ederse hayırlısıyla inşalllah.. beni de bu topiğe ekleyin ama günümü bilmiyorum..

bu topikde yalan oldu düşmüş gerilere.Yakında yayından kalkacak :(

Back
X