Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

IMG-20170317-WA0007.webp

______ღϠ₡ღ ღϠ₡ღ______

GÜN CUMA -VAKİT DUA...

EY_RABBİMİZ!!!!!

Bana dua edin duanızı kabul edeyim" diye buyuruyorsun...

Biz de vereceginden emin olarak diyoruz ki:

ALLAHIM!
VAKİT" istiyoruz; yolunda koşturmak için...

ÖMÜR" istiyoruz; salih amellerle doldurmak için...

SABIR" istiyoruz; şeytan ve nefisle başa çıkmak için...

İZZET" diliyoruz; mü'min ismini vakarla taşımak için...

ALLAHIM!
Yaradılışımızi güzel takdir ettiğin gibi, ahlakımızi da güzel eyle.
Kulağımdan ve gözümden beni ölünceye kadar faydalandır.
Dinimde ve bedenimde bana sağlık ve güvenlik ver

YA RABBİM!
Senden Senin Güzel isimlerin hürmetine istiyor ve yalvarıyoruz.

RAHMAN isminle dünyadaki sıkıntılarımızı gider.

RAHİM isminle ahirette yardımcımız ol.

GAFFAR isminle günahlarimizi bağışla.

TEVVAB isminle tevbelerimizi kabul eyle.

REZZAK isminle Maddi manevi rızkımıza bereket ihsan eyle.

FETTAH isminle hakkimizda hayırlı kapilar ac.

ŞAFİ isminle maddi manevi hastaliklarimiza şifalar ver.

MUCİB isminle dualarimizi kabul eyle.

AMİN. AMİN. AMİN

✿✿ Hɑyırlı, Bereketli CUMALAR ✿✿

Selamün aleyküm arkadaşlar hamile olmak isteyen bayanlar rabbimden dilerim inşallah minnak yavrularimiz gelir
Sabırla duayla inşallah gelecek nisan ayında hamile haberler alırız inşallah mayısta da pıt pıt lar nasip olsun inşallah

Kızlar bir buçuk ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık kürtajla alındı ..
İlk adetimi düzenli Biray sonra oldum ,
Yumurtlama günlerimde sıvı beyaz akinti geldi süt gibi ve sağ alt bölgeye ağrı vurup geçti yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum inşallah buay da bebeğim gelir
Bat : 27 mart
Hayalim dileğim nisan ayında hamile olmak Mayıs ayında pıt pıt pıt lar duymak istiyorum allahım güzel allahım nasıp ederse inşallah benimle birlikte beklemek birbirimize dua etmek ve minnaklarimiz kavuşmak isteyen bayanlar bekliyorum sizide herkezden isteğini yaptığı şeyleri anlatsın birbirimize bilgi paylaşımında bulunalim haydin BİSMİLLAH

Kızlar bir buçuk ay önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık kürtajla alındı ..
İlk adetimi düzenli Biray sonra oldum ,
Yumurtlama günlerimde sıvı beyaz akinti geldi süt gibi ve sağ alt bölgeye ağrı vurup geçti yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum inşallah buay da bebeğim gelir
Bat : 27 mart
Hayalim dileğim nisan ayında hamile olmak Mayıs ayında pıt pıt pıt lar duymak istiyorum allahım güzel allahım nasıp ederse inşallah benimle birlikte beklemek birbirimize dua etmek ve minnaklarimiz kavuşmak isteyen bayanlar bekliyorum sizide herkezden isteğini yaptığı şeyleri anlatsın birbirimize bilgi paylaşımında bulunalim haydin BİSMİLLAH
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Bizde bu ay korunmayı bırakıcaz nasipse bu yıl 2 kez düşük yaptım ve kan pıhtılaşması yatkınlığı çıktı. Siz test falan yaptırdınızmı Rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde bat 12 nisan herşeyin hayırlısı olsun Hakkı'mızda.

Canm is kalrz nisan ayna kaldi umutlarımız :))

İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Bizde bu ay korunmayı bırakıcaz nasipse bu yıl 2 kez düşük yaptım ve kan pıhtılaşması yatkınlığı çıktı. Siz test falan yaptırdınızmı Rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde bat 12 nisan herşeyin hayırlısı olsun Hakkı'mızda.
Hadi inşallah nisan ayında minnaklarimiz gelir allahım güzel allahım hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah hamile olup kesemizi gorup pıt pitlarimizi duyarız amin inşallah

Hayırlısıyla inşallah gelsin minnak bebeğin sayılı günler geçer yeterki Rabbim ol desin inşallah senin için de oldiyecek
İna canm ya zaten sabredyrm artk hayırlısı neyse o olsun herzaman cnm sebn bat ne zaman ? Bu ay 4 gun gecikti ilk defa oldu sevndm ama 4. Gunde oldum ya hayal kiriklgi uzuldm ama napalm hayrlisi boleyms

İna canm ya zaten sabredyrm artk hayırlısı neyse o olsun herzaman cnm sebn bat ne zaman ? Bu ay 4 gun gecikti ilk defa oldu sevndm ama 4. Gunde oldum ya hayal kiriklgi uzuldm ama napalm hayrlisi boleyms
Aynen canım benim hayırlısi Allah dan rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar olsun şuan yoldayım kabri Şerif gidiyorummm sizin için dua edeceğim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Kizlar bende 2 ay once kurtaj oldum bebegimin 9+4de kalbi durdu bu ay korunmayi birakicam insallah nisanda hamilelik hsberlerini aliriz hepimiz

Kizlar bende 2 ay once kurtaj oldum bebegimin 9+4de kalbi durdu bu ay korunmayi birakicam insallah nisanda hamilelik hsberlerini aliriz hepimiz
İnşallah canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere....
Bende bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere dua ettim inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz..
Bende kürtaj sonrası enfeksiyon kaptim ilaç tedavisi görüyorum 27 martta regli günüm sonrasinda inşallah bebek çalışmalara devam edeceğiz bu ay yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geldi süt gibi ağrı başladı yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum... .
Umudum nisan ayında hamile olmak saglikla kesemizi pıt pıt lati aliriz ve kucamiza almayı Rabbim nasip eder ..
İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız ..

Back
X