Nisan Bebeklerinin İsimleri

eoozlemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
286
5
26
İstanbul
Selamlar Nisan anneleri,

ben de bir merak hasıl oldu acaba nisan bebeklerinin isimleri ne olacak diye :)

zaman yaklaştı isimlere karar verilmiştir sanırım

ee bebekleriniz isimleri belli mi ? :)

biz de prensesimize İZGİ, DURU, ADEN, LİNA, ALKIM, ILGIN arasında gidip geliyoruz ama daha güzellerini ben de merak ediyorum
Sizler de yazarsanız sevinirim...

anne babaların çocuğuna karşı ilk görevi güzel bir isim koymak ..

umarım çocuklarımız ilerde memnun kalırlar onlar için seçmiş oldugumuz isimlerden ..

ben de kızımın adını herhangi bir değişiklik olmazsa ZÜMRA koymayı düşünüyorum ...

çift isim mi tek isim koyma taraftarısınız?benim ilk oğlum çift isimli. 2. si de oğlan oluyor. o da çift mi ister diye kararsız kaldım.
mehmet efe,enes kaan,eymen,egemen,
sizin isim fikirlerinizi burdan okumak isterim.

çift isim mi tek isim koyma taraftarısınız?benim ilk oğlum çift isimli. 2. si de oğlan oluyor. o da çift mi ister diye kararsız kaldım.
mehmet efe,enes kaan,eymen,egemen,
sizin isim fikirlerinizi burdan okumak isterim.

ben hep iki isim koyma taraftarıydım, sünneti yerine getireyim diye düşünüyordum ..

erkek olsa yine iki isim koyacaktım ama kız olunca durum değişti

benim iki adım var evlenince kendi soyadımıda kullandım iki isim iki soyismim oldu

kimliğimin ön yüzü full dolu :)

hepsini birden kullanmak çok sıkıntı oluyor

eşim bıktı bu durumdan bıktı ve kesinlikle kızımın adı tek isim olacak diyor ileride o da kendi soyadını kullanırsa aynı sıkıntılar yaşanmasın diyor ben de hak veriyorum :)

başka konulara bi göz attımda hala bu zamanda bazı kaynana / kayınpederler insanın kendi çocuguna bile isim koyma hakkını bırakmıyorlar

anne babanın en doğal hakkı çocuguna istedikleri ismi vermek ..

bu ne bencillik anlamıyorumki kendi adınla anılınca egon mu tatmin oluyor mutlu mu oluyosun ne yani

elif, zeynep, ayşe eski ama eskimeyen isimlerden ..

ne de hoş geliyor kulağa dolu dolu

cevrem bu isimlerle dolu olmasa kızıma bunlardan birini koymayı çok isterdim ..

ben hüma zeren istiyordum , alya, elis derken ... kızımın adı nilüfer olacak :)))
:emir_bebek:

Uzun kararsizlik ve begenmemezlik sureci sonrasi ismimiz son anda bisey cikmazsa insAllah Eray Batu olcak.
Erkek ismi bulmak gercekten cok zor,yurt disinda olunca dahada zor.Allah herkesin yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
Back
X