Nisan Bebeklerinin Odaları..

odası çok cici.....zevklisin canım.
benim oğlumun odası da hazır ama bizim odamızda sepetinde yatıyor.
gece uyanınca duyar mıyım,kusar mı diye düşünüp duruyorum.
bu kış bizim odamızda yatar yaza doğru kendi odasında yatar.
makinadaki fotoları aktaramıyorum bilgisayara akşama eşimden yardım isticem.
yarın bende eklerim fotoları.
aslında oğlumun teyzesiyle odasında 1-2 fotosu var onları atayım bugünlük.

ben 5 aydır mobilya diye tutturuyorum eşimde bi türlü gidip bakamıyo baktımız yerlerden de beğenemedik bi türlü şimdi karar verince sevincimi paylaşmak istedim sadece :))) çoğunuz bu sevinci bebekler olmadan yaşadınız gerçi ama bugüne kadar aynı odada yatmak büyük rahatlıktı benim için gerçi şimdi elanın odasına da yerleşmem gerekebili ama (

ewet cnm aldık 10 gün falan sonra gelecek umarım :)) aaa sen hamilesin daha :)) senin bebeğinde güle güle kullansın inşallah şimdiden

çok sağol mesajın için. ben son bişi daha sordum ama geldimi msjım bilmiyorum bi bakarsan sevinirim. Söz başka soru yok:)))

çok zevklisiniz canım,bayıldımmmm.
hem çok cici hemde sade.
1-2 rütuşla bebek odası ama okul çağında da güzel bir genç odası olabilir.
kızım olsaydı böyle bir oda takımı tercih edebilirdim:)
iyi günlerde kullansın güzel kızın:)))

denizcim süper çok beğendim peri figürleri falan çok şık duruyor ii günlerde kullanın

ay özendim bende çekiim bi ara
denizcim çok gzlmiş gerçekten
iyi günlerde mışıl mışıl uyusun elcacık

haarika bayıldım denizcim gerçekten çok güzel bir takım büyüdüğünde de kullanabilir çok şık bir prenses odası olacak elanın güzel günlerde kullansın bol uykulu geceler geçirsin inşallah

sultan,müge,zeyno,tuğba çoook saolun sizler beğenince daha da bi içime sindi allah hepsine hep daha iyilerini versin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…