Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlısı olurEn doğru kararı verdiniz. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Güzel bi başlangıç olur umarımgeçmiş olsun. yeni bi başlangıca hoşgeldin![]()
Güzel bi başlangıç olur umarım
Geçmiş olsun canım.
Bundan böyle mutluluklar seninle olsun
Kurtuldun :)[/QUOTE
Ailesinden kurtuldum
Ne kadar güzel dedinizDemek ki hakkınıza hayırlısı bu şekildeymiş üzülme zamanı değil şükretme zamanıdır sizin için.
bence doğru bir karar.
Hele son duyduklarımı yazsam... Epey dertliydim konuştuğumızda. Sonrasında hiç azalmadıÇok hayırlı bir karar vermişsiniz.. halay çekmeniz lazım öyle bi adamdan ve aileden kurtulmuşsunuzen kısa sürede atlatırsınız inşallah.. zaten bir aya kalmaz ooohhh be dünya varmış demeye başlarsınız
![]()
İnşallah hayırlı olur..Allah hayırlı zamanda hayırlı insanla hayırlı yerde olmayı nasip etsinbence doğru bir karar.
Rabbim çok iyi bir insanla mutlu bir evlilik nasip etsin.
Üstünüzden bi yük atmışsınız.. kafanızı dağıtıp kendinizi toplayın derim ben.. Allah gönlünüze göre versin bundan sonrasını inşallah..Hele son duyduklarımı yazsam... Epey dertliydim konuştuğumızda. Sonrasında hiç azalmadı
Aminn.. Onunda gönlüne göre olsun, benimde.Üstünüzden bi yük atmışsınız.. kafanızı dağıtıp kendinizi toplayın derim ben.. Allah gönlünüze göre versin bundan sonrasını inşallah..