Nişan Nişan Bohçasıyla ilgili yardım ???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
eşinle ya da nişanlınla birbirinize öyle manidar espirili şeyler sürprizler hediyeler falan alınabilir belki bebek patiği, emzik falan gibi ama ma ailenin göreceği özel ve ciddi bir şeyde böyle birşey olması hoş olmaz benim düşüncem
ama eğer çok değişik bişi koymak istiyorsan bohçaya nişanlının sevdiği şeyi alabilirsin extradan mesela fanatik olduğu takıma ait bir eşya ve ya forma gibi;)

Son düzenleme:
eşinle ya da nişanlınla birbirinize öyle manidar espirili şeyler sürprizler hediyeler falan alınabilir belki bebek patiği, emzik falan gibi ama ma ailenin göreceği özel ve ciddi bir şeyde böyle birşey olması hoş olmaz benim düşüncem
ama eğer çok değişik bişi koymak istiyorsan bohçaya nişanlının sevdiği şeyi alabilirsin extradan mesela fanatik olduğu takıma ait bir eşya ve ya forma gibi;)

Ya aslında zaten dediğim gibi çatlak kız şunu koymuştu diyecekleri birşey bulmak istiorum. Hoş olmıcak şeyleri koymayı bende istemiorum. Zaten hoş olmicak şeylerle, komik olacakları ayırabilmek adına açtım bu konuyu. Fanatik olduğu bir takım yok ama benle tanışmadan önce tek aşkı bilgisayarıydı. Sonra ben ona ortak oldum :D Belki bilgisayarla ilgili birşey bulabilirim die umuyorum, tabi hoş karşılanacak ve akılda kalacak birşey :)

bu konuyu sevdim.. :)) bende böyle şeyler düşünüyorum. espri olsun. mutfak önlüğüne keçeyle kafasında ahçı şapkası olan bir adam figürü ve altına da nişanlının ismiyle , x mutfakta.. gibi bişi yazabilirsin.. bende düşünürüm açıkçası

bu konuyu sevdim.. :)) bende böyle şeyler düşünüyorum. espri olsun. mutfak önlüğüne keçeyle kafasında ahçı şapkası olan bir adam figürü ve altına da nişanlının ismiyle , x mutfakta.. gibi bişi yazabilirsin.. bende düşünürüm açıkçası

Bu fikir de hoşuma gitti. Zaten çeyiz düzerken bu tarz yapacağım bir sürü şey var :) Nişan bohçasına karar veremedim sadece :)

Back
X