Canim nisan gunu nikah kiyilmis.Ayrilik 1 ay once gerceklesmis.bosanma da gwrceklesmis.tabiki evli bir beyle gorusmek gibi bir niyetim olamaz asla.Yani bitmis her sey.Ben bu soylediklerimi baskalarindan duydum.kendisi bana suclama yaparak anlatmadi.Anlasamadigini ,bir seylerin yolunda gitmedigini,yiprandigini soyledi.Adam resmi olarak evli şu an bahsettiğiniz kişi de resmi nikahlı karısı. Nişan bozmak gibi basit bir durum yok ortada. Daha 1 ay önce nikah kıyılmış bu ne acele? Çok önceden biten ilişkide 1 ay önce nasıl nikah kıyılmış? Ailelerin baskısı dersek size söylediği gibi demek ki kendi iradesi olmayan bir insan. Böylesine kendi hayatıyla ilgili bir konuda kendi hür iradesiyle kararını verememiş. Böyle bir insanı hayatınıza almak istiyor musunuz? Bence görüşmeyin neticede resmi olarak evli karısının zina ile sizi itham etme hakkı var resmi olarak ileride bunu mahkemede çok rahat kullanabilir. Öyle bir topa gitmeyin derim, boşanmadan görüşmeyin
Şu an gorusmuyorum canim zaten.Fakat aramak istedigini biliyorum.Anlaşmalı isteseler de boşanamazlar 1 yıl dolma şartı var. Ancak çekişmeli dava açılabilir daha adli tatil yeni bitti 1 ayda nasıl çekişmeli davada boşanabildiler? Şu işin aslını öğrenin derim bana pek inandırıcı gelmedi
Anliyorum canim.Hic yaklasmamak en iyisi.ben de oyle dusunuyordum.Fakat ailem cok israrci davrandi.kaygili hallerimde karar veremedigimi dusunup buraya yazdim.Bence emin olun çünkü bir aylık bir süreçte hala mesaj atıp taciz eden nişanlı koşa koşa mahkemeye gidip, anlaşmalı boşanmaz, bir sinirle boşansa bile kesinleşmesi falan yapılmış mı e devletten kontrol edin. Siz ilişkiye başladıktan sonra seni kaybetmemek için öyle dedim hikayesi uzak bir ihtimal değil. Boşanmış olması ihtimaline binaen söylüyorum, bir aylık bir süre nikahında yapıldığı bir ilişkiden çıkan biri için yeterli değil. Kimsenin yara bandı ve ego tatmin aracı olmaya gerek yok. Talibin eski eşine nispet yapıyormuş gibi geldi. Ama tercih senin.
Aynen canim.İki taraf birbirini yerken topa girmek neden ? Ben olsam yaklaşmam bile. Daha birbirlerini yeme süreci bitmeden size kimse huzur vermez. Tam dedikodu yumağının içine düşer, üzülürsünüz.
İki tarafta isteyince hakimler karar çıksın diye bir yıl dolmadan da yanında iki şahit getir diyip tarafları ve şahitleri dinleyip hemen boşuyorlar ama şurda adli tatil biteli bir hafta oldu bu bir hafta içinde bu işler biraz zor. Dediğim gibi %90 adam halen evli. Konu sahibide ailesine böyle desin bence erkek tarafı yalan söylüyor büyük ihtimalAnlaşmalı isteseler de boşanamazlar 1 yıl dolma şartı var. Ancak çekişmeli dava açılabilir daha adli tatil yeni bitti 1 ayda nasıl çekişmeli davada boşanabildiler? Şu işin aslını öğrenin derim bana pek inandırıcı gelmedi
Canim bosanma gerceklesmis.Bu adam kanunen evli. Cekismeli bosanirlarsa en az bir sene surer bosanma. Taki davasi, nafaka, tazminat... tum bu surece ortak olmak istemezdim ben. Resmiyette evli bir adamla nisanlanmak da dogru degil, karsi taraf bunu mahkemeye sunar. Derdi neymis adamin onu anlamadim, once bir bosansin. Yangindan mal kacirir gibi. Acelesi ne. Bu isin icinde baska birsey mi var da sizi ortak etmek istiyor. Olmaz dediginiz halde israr etmis. Bu arada nedense tum sorun hep karsi taraftadir, inanmayin.
Fikrimi sorarsaniz bu kisiyi degerlendirmeye bile almazdim. Problemli baslayan iliski oyle de devam ediyor cunku.
Ne guzel anlatmissin. Bir ay once nikah kiyilmis ama aslinda hersey cok once bitmis. Nasil oluyor? Kafasina silah mi dayadilar adamin? Ailelerin baskisi ile evlendi ise de bu yasa gelmis tek basina karar vereneyen bir tip demek ki. Eski nisanlisi icin soyledikleri iftira da olabilir. Boyle biriyle ben hic dusunmezdim.Adam resmi olarak evli şu an bahsettiğiniz kişi de resmi nikahlı karısı. Nişan bozmak gibi basit bir durum yok ortada. Daha 1 ay önce nikah kıyılmış bu ne acele? Çok önceden biten ilişkide 1 ay önce nasıl nikah kıyılmış? Ailelerin baskısı dersek size söylediği gibi demek ki kendi iradesi olmayan bir insan. Böylesine kendi hayatıyla ilgili bir konuda kendi hür iradesiyle kararını verememiş. Böyle bir insanı hayatınıza almak istiyor musunuz? Bence görüşmeyin neticede resmi olarak evli karısının zina ile sizi itham etme hakkı var resmi olarak ileride bunu mahkemede çok rahat kullanabilir. Öyle bir topa gitmeyin derim, boşanmadan görüşmeyin
Nişan günü ne zamandı yani nikah ne zaman kıyıldı? Konunuzu ona göre düzenlerseniz daha iyi olur hepimiz nişan günü, nikah kıyıldı 1 ay önce gerçekleşti bu olay gibi anladık. Doğru anlamış mıyım boşanma mı 1 ay önce gerçekleşti? Nikah ne zaman kıyılmış?Canim nisan gunu nikah kiyilmis.Ayrilik 1 ay once gerceklesmis.bosanma da gwrceklesmis.tabiki evli bir beyle gorusmek gibi bir niyetim olamaz asla.Yani bitmis her sey.Ben bu soylediklerimi baskalarindan duydum.kendisi bana suclama yaparak anlatmadi.Anlasamadigini ,bir seylerin yolunda gitmedigini,yiprandigini soyledi.
Emin misin? Bosanma olsa bile karar yazisi hemen cikmaz. Soyadi degisimi de karar yazisindan iki ay sonra yapiliyor. Bu arada davadan 15 gun sonraya kadar temyiz hakki da var.Canim bosanma gerceklesmis.
Hakikaten bir yili dolmayan evliliklerde anlasmali bosanma yok. Bir ay once de adli tatildi ustelik.Anlaşmalı isteseler de boşanamazlar 1 yıl dolma şartı var. Ancak çekişmeli dava açılabilir daha adli tatil yeni bitti 1 ayda nasıl çekişmeli davada boşanabildiler? Şu işin aslını öğrenin derim bana pek inandırıcı gelmedi
Görüs benceMerhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?