• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan elbisem !!

bi daha giyemiceğin elbisenin anısı olsa nolcak boşa yer kaplıyo. bu kıza değil ama ihtiyacı olan birine ver. bune yüzsüzlük hayırdan anlamıyo illa istiyosa parasını versin de alsın yüzsüz.

Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .

Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.

Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.

Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..

Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.

Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Ben veriyodum ya abiyelermi. Hatta biri utanmadan benm olsun diye istedi de öyle vermedim. Yani banada dipte durması saçma geliyo. Zaten biz bidaha giyemyrz. Bende kıyamadğmdan temelli vermedim hiç ama ödünç veririm

Ozellikle ayakkabi cok cabuk şekil alan/şekli bozulan bi sey.. Bi de ayni numara bile olsa ayak tipi cok farkli olabiliyor.. Ne ödünç ayakkabi isterim ne de vermek isterim..

Kesinlikle katılıyorum. Hele düğün zamanı o kadar gezdim bütçesi aştım aldım kına ayakkabılarımı. Ayakkabılarım abiye kumaşından asla modası geçmeyecek bir model. Benim kadar özenli de giymeyebilir.Hayır yani ayakkabın yoksa evden giyin. Birde ayak bu terler yani. Kısaca ne alırım ne veririm

Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .

Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.

Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..

Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.

Ay deli oluyorum böyle şeylere
Elbise, ayakkabı, kişisel eşyalar ödünç verilmez
Açıkça söyleyin hatırası var, vermek istemiyorum deyin

Eşyalara özel anlamlar yüklemiyorum, dolapta öylece duran bir daha da giyilmeyecek bir elbiseyi verirdim ben. Bu konuda sinir bozucu olan tek şey, amca kızının hayır cevabına rağmen inatla ısrar etmesi.

ben verirdim, çünkü elbiselere, fotoğraflara, mektuplara, hediyelere falan çok anlam yüklemem. eli de açık biriyimdir çoğu zaman zararını görmüş olsam da hala akıllanmadım.
ama sizin için anlamlıysa vermeyin. yani hayır demekten çekiniyorsanız da beyaz bir yalan uydurabilirsiniz kırılmaması için.

Çanta gibi üzere giyilmeyecek eşyalarda sorun yaratmam.
Ancak elbise, ayakkabı, takı vs. gibi konularda hassasımdır.
Ne kimseden alırım ödünç, ne de veririm.

Ben verirdim ki verdim.kime verdiğimi bile hatırlamıyorum.eşyalara özel anlam yüklemiyorum yani.bence ver gitsin nereye kadar saklıcaksın.

Maddi gücü var ise neden istiyor anlamadım yenisini alabilir..!!!
Eğer veremeyeceğim diyorsan sende ondan birşey isteme o zaman..!!

Ben de vermezdim cok kiymetlidir Benim giysilerim. Ama gelinligimi resim cektirmek isteyen bir Turk kiza vermistim . Amerikada yasiyoruz bu kizcagiz burda evlenmisti dugun derneksiz paralari da yoktu. Bende burda evlendim ve satin aliniyor gelinikler.

Açık açık söyle. Sıradan bir abiyem olsa tabi kii veririm ama benim nişan elbisem manevi değeri var benden baska kimsenin giymesini istemiyorum de. Başka abiyen yok mu onlardan öner.

Ben vermezdim. Bunlar özel seyler, hatıraları olan şeyler vermek istemezdim

birkaç arkadaşım o hataya düştü sigara içerken kız külünü kıyafete düşürmüş
birde çok kötü kokuyormuş terden
temizlemeden iğrenç vermişlerdi (benimkilerin ki abiyeydi birde tekrar giyilebilirdi yani)

Aynen şunu düşün elbiseyle birsey olsa tekrar duzelemeyecek büyük bir üzüntü yasayacaksin.karşı taraf maddi olarak karsilasada manevi olarak karşılayacak . Ben veremem nisanligimi başka birşey işte bunu isteme cnm de o benim için önemli de ben bile kiyamiyorum giyinmeye de

Back
X