Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben veriyodum ya abiyelermi. Hatta biri utanmadan benm olsun diye istedi de öyle vermedim. Yani banada dipte durması saçma geliyo. Zaten biz bidaha giyemyrz. Bende kıyamadğmdan temelli vermedim hiç ama ödünç veririmSlm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Hehe birine verin geçiçi süreliğine sonrada ona başkasına verdm deyin:)) ben gerckten vermk istemesydim boyle yapardmArtık teli açmıyorum whatshaptn yazıyor
Ben birine verdiğim elbiseyi tekrar kullanamıyorum sizdemi öylesiniz
Ozellikle ayakkabi cok cabuk şekil alan/şekli bozulan bi sey.. Bi de ayni numara bile olsa ayak tipi cok farkli olabiliyor.. Ne ödünç ayakkabi isterim ne de vermek isterim..
Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
ben verirdim, çünkü elbiselere, fotoğraflara, mektuplara, hediyelere falan çok anlam yüklemem. eli de açık biriyimdir çoğu zaman zararını görmüş olsam da hala akıllanmadım.Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .