• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan elbisem !!

Benim için önemli bir elbise. Anıları saklamayı severim falan diyip geçiştirebilirsin

Böyle ısrarcı insanları hiç anlamıyorum ya. Ben bırakın ısrar etmeyi, birinden bir şey isteyemem. Karşımdaki insan gönülsüz olur da hayır diyemez zor duruma düşer diye düşünürüm.

Üniversite mezuniyetim oldu elbisem yoktu. Maddi durumun da yoktu. Staj için aldığım düz pantolon ceket takımının altına topuklu giydim çıktım. O da evde ne varsa uyduruversin. Israr kıyamet bir şey istemeye ne gerek var? Arasa biraz araştırsa internette ucuza elbise bulabilir. Dünyadaki son elbise sizinki mi? Manevi değeri de varmış. Artık ısrar ederse tersleyin.

Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .

Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.

Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.

Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..

Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.

Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Tatlı bir dille anlat ona. O elbisenin senin için manewi anlamını. Aklına gelen başına werir

Hatırası var o yüzden başkasının giymesini istemiyorum diye söyle. Ben olsam ben de vermek istemezdim. Hatta ben genel olarak bir kıyafetimi başkasına vermeye karşıyım. Hoşlanmıyorum :D

Normal bir abiye olsaydı belki bir nevi derdim ama sizin için özel olan birşeyi vermeyin.
Ben de geçen yıl hem ablamın hem de benim abiyemi bir arkadaşıma ödünç verdim. Vermez olsaydım dedirtti bana. Taşları dökülmüş. Elbise kir, ter içinde temizletmemiş bile. O oldu tövbe ettim.

İstemiyorsaniz vermeyin. Alt tarafı abisinin nişanı. Uygun fiyatli birşey bulabilir. Bence siz elbiseyi vermeyin, akıl verin. Ümraniye çarşıda hem ucuz hem çok güzel abiyeler var. Ben öz ablamin düğününde 70 liralık kıyafet aldım çok da güzel, kuğu gibiydim:KK37:

Ben olsam verirdim. Her yaz/kış giymeyi düşünmediğim kıyafetlerimi ayırır ihtiyacı olanlara veririm. Ya da arkadaşlarım kuzenlerim vs beğenmişse onlara veririm. Kırkkkk yılda bir de olsa benim de kuzenimden kıyafet almışlığım oldu. Yani elbise nihayetinde kalp kırmaya değecek bir şey değil ki.

Ama mesela plaklarımı isteseler asla vermem çünkü hepsi 60lı 70li yıllardan dedemden kalma hatıra bana..

Eğer sizin de nişan elbisenize karsı benim plaklarıma karşı duyduğum "sahiplenme" duygusu varsa vermeyin tabi ki.

Yıllar önce çok severek giydiğim ve gerçekten bana çok yakışan elbisemi bir arkadaşım istemişti verdim kızla bir süre görüşemedik bir gün bir buluştuk onların evinde annesi ona hediye ettiğin elbiseyi etek yaptı çokta güzel oldu dedi şok oldum kız eveledi geveledi bana vermiştin dimi onu dedi konuyu değiştirdim hiç bir şey söylemedim bir arkadaşta acık renk çok sevdiğim tozlanmasın diye kutuda sakladığıö ayakabımı topuklu olmasa çamurda maç yaptı sanacağım öyle pis getirdi bir tanesi elbisenin dikişlerini patlatı getirdi bu liste uzar çok kıyafetim var bazen beni ödünç mağaza gibi görüyorlar sanıyorum çok üzülüyorum ama nedense bu konuda hayır diyemiyorum işin en kötüsü başkası giyerse takıntım olmadığı halde bir daha asla giyinemiyorum artık en sevdiğim olmuyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .

Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.

Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.

Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..

Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.

Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Her şeyi veririm ama onu vermezdim ona onun hatırası olduğunu kendisinin daha güzel bir elbise alabileceğini söyleyin . İşte iki günlük dünya özel günlerde yeni elbise almak lazım vs deseniz

Aksam vakti guldurdunuz :KK70:
Konu sahibine konu ile ilgili yorum yaparsaniz sevinirim :)

Sizin yorumu görünce konu monu dağıldı bende :D

Konu sahibiiii elbiseni vermek istemiyorsan verme, çok da düşünecek bi şey yok doğrusu.

Canim normalde giydigin elbise olsa tamam ama senin için özel olan bir elbiseyi tabikide vermek istememen çok doğal bende aynı durumu yaşadım nisandan bir ay sonra uzak bir akrabam yakınının dugununde giymek içi n nisan elbisemi istedi vermedim tabiki o benim için hAtira bizim vermememiz değil onların istemesi ayıp iyi yapmissin benim için özel kusura bakma veremem de geç canim

Benim de çok sevdiğim harçlıklarımı biriktirerek vitrinde izleye izleye zorla aldığım bi pantalonum vardı lisede. Bi arkadaşım istedi verdim bi hafta oldu getirmedi iki hafta oldu sürekli oyalıyor sonra öğrendim ki o da başka bi arkadaşına vermiş cesarete bakın almaya gittim o kişiden size abartmıyorum iki buçuk saat beni kapıda bekletti ne yaptı bilmiyorum o sırada pantalona sonra aldım pantalonu eve getirdim feci pis bir koku allahım yıka yıka çıkmayan bi koku tarifi yok ama evi sardı koku en sonunda annem dayanamadı attırdı o gün bu gündür gözden çıkaramayacağım şeyleri vermem

Back
X