nişan elbisem :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ptt kargo için ne güzel çalışıyo be diğerleri sapıtırken dememle son siparişimi benim de daha ilk verilen yerde bekletiyolar.oldu baya.acelem yok evdekilerle idare ediyorum ben ama ptt bu ara böyle malesef.siz bence kendinize bir alternatif arayın, baktınız hala gelmiyo iptal edersiniz.

şubeye gidin muhtemelen gelmiştir sisteme girmiyorlar.
Geçen hafta başka kargo firmasıyla aynı sorunu yaşadım. 3 kez şubeye gittim hepsinde "Kargo dağıtıma çıkmış, kuryede." dediler vermediler. Kuryeyi arıyorum o da " Kargo bende değil şubede." diyor. En son ufak çaplı bir cinnet geçirince ertesi gün getirmeyi akıl ettiler.

elbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.
Sikayetvar 'a yaz..Ben ne zaman oraya şikayet etsem sorunum çözülüyor. Nişan gibi ekstrem bi durum olduğunu da belirt.Bol şans.

elbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.
Ptt kargoda benim kargolarımda aynı şekilde. Ayın 29unda yola çıktı görünüyo gelen giden yok. Ondan sonra başka kargoya verilen ürünlerim oldu geldiler. Ptt kargo sıkıntılı.

Öyle deme kargocuları gereksiz yere meşgul etmeyinciler gelir şimdi
neye göre gereksiz kime göre gereksiz buna kim karar verecek peki?
gereksiz olmamasi icin kargodan ne getirtmeliymisiz mesela?
gereksiz oldugunu dusunen firma biz bu urunleri goturmuyoruz desin ozaman

bende yola cikacagim icin kizima oto koltugu siparis ettim
avmlere girmek istemedigim icin.
pazartesi gunu meshur bebek magazasizndan aldim cuma gunu hala cikis yoktu.
musteri hizmetlerini aradim
kargo uzasa anlayacagim pandemi donemi herkes netten alisveris yapti yigilma oldu diyecegim ama daha magazadan cikmamis 5 gundur elbise olsa bedenini ariyorlar diyecegim bi oto koltugunu cikarmak bu kadar zor olmamali dedim sizin isleminizi hizlandiriyorum hemen dedi 10 dk sonra kargo teslim mesaji geldi simdi ptt kargoyu bekliyorum bakalim ne zaman cikacak ordan

Ara şikayet gönder. Yada şubeye git dağıtıma çıkmadan kendin al elbiseni. Bu kargo şirketleri hala bildiğimiz gibi işlerini doğru düzgün yapmıyolar

Ptt çok sallamasyon çalışıyor. 19 mayısta verdiğim kitap siparişleri bugün geldi. Varın siz düşünün. 1 ayı aşkın verdiğim siparişi unuttuğum kargolarım da bir iki defa öyle gelmişti. Şubeye gidip ordan sorun, en sağlıklısı o.

Nişan ne zaman hemde bu dönemde internetten sipariş bilemedim.İnsallah pazartesi elinde olur.Bende gecelik setinde riske girmiştim kına günü gelmişti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X