Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisesi ?

EwReM05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
42
0
26
Sakarya
$65f9a4cf11_iCON.webp

Kızlar çay bahçesinde olacak nişanım sizce nasıl bu elbise? Benim denediğim nar çiçeği rengiydi.

teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) abartılı ve çok kabarık bir şey istemiyordum bu elbisenin eteği hafif kabarık duruyor

Bu elbisenin nar çiçeği rengini 1 ay önce ablamın düğününde giydim.Kaç bedensin bilmiyorum ama istiyorsan satabilirim.1 kere 2-3 saat giyilmiştir.

benim denediğim 40 bedendi ama baya dardı,bilmiyorum olurmu?Zaeten 38le 40 arasında fark yoktu benim göğüs kısmı kapanmamıştı.Resim msj olarak atayım dedim ama msj atamıyorum..

Ben sakaryada secil den aldim ama online sitesinde de vardi link yazamiyoruz yasak galiba??

Nişanın oldu mu bilmiyorum canım ama kıyafeti görünce yorum yapmadan geçmek istemedim çok güzel bir kıyafet seçmişsin hele mercan rengiyle bir harika durur.Mutluluklar dilerim :16:

Nişanın oldu mu bilmiyorum canım ama kıyafeti görünce yorum yapmadan geçmek istemedim çok güzel bir kıyafet seçmişsin hele mercan rengiyle bir harika durur.Mutluluklar dilerim :16:

teşekkür ederim tatlım nişanım oldu ve harika geçti elbisemi herkes çok beğendi. Amin herkes mutlu olsun inşallah :69:

Back
X