Nişan gelmesi 1 cm aciklik

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
Hanımlar dün sabah nisanım geldi acile gittim açıklık yoktu . Öğleden sonra düzensiz belimden giren sancılar başladı ama düzensiz nişandan sonra kanlı akıntı hep devam etti bugün tekrar acile gittim kanamalı akıntı var diye nisanın geliyor dediler açılma 1 cm dediler . Sizce yakın mı doğum bugün yarın olur mu dersiniz :)

Hanımlar dün sabah nisanım geldi acile gittim açıklık yoktu . Öğleden sonra düzensiz belimden giren sancılar başladı ama düzensiz nişandan sonra kanlı akıntı hep devam etti bugün tekrar acile gittim kanamalı akıntı var diye nisanın geliyor dediler açılma 1 cm dediler . Sizce yakın mı doğum bugün yarın olur mu dersiniz :)
Eğer hareket ederseniz olur sadece doğumu beklerseniz nişandan sonra bir hafta kadar içerde vakit geçirebilir belli olmaz. Benim pazar sabahı nisanim geldi ben zaten çok aktiftim iyice gaza geldim . Kilometrelerce yürüdüm akşam da çök kalk yaptım sabah saat 6 da bebeğim kucahimdaydi. Süreç herkesde farklı ilerler. Ben pazar günü doktoruma gittim merak etme bunun gelesi yok daha var dedi sabahına gidince şaşırmıştı 😁 sağlıkla gelsin meleginiz

Benimde acikligim 3 cm nişan mi geliyor muane sonrası kanama mi bilmiyorum iki gündür böyle kıvamlı bir akıntıyla karışık geliyor . Bugün ev temizleyip biraz yürüdüm . Ama sancım çok düzensiz

Benim de bir hafta önce pembe akıntım geldi bir de dün geldi ama açıklığa bakmadık henüz bebek hareketleri nasıl acaba hareketliliği azaldı mı

Back
X