Nişan gelmesi 1 cm aciklik

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
Hanımlar dün sabah nisanım geldi acile gittim açıklık yoktu . Öğleden sonra düzensiz belimden giren sancılar başladı ama düzensiz nişandan sonra kanlı akıntı hep devam etti bugün tekrar acile gittim kanamalı akıntı var diye nisanın geliyor dediler açılma 1 cm dediler . Sizce yakın mı doğum bugün yarın olur mu dersiniz :)

Eğer hareket ederseniz olur sadece doğumu beklerseniz nişandan sonra bir hafta kadar içerde vakit geçirebilir belli olmaz. Benim pazar sabahı nisanim geldi ben zaten çok aktiftim iyice gaza geldim . Kilometrelerce yürüdüm akşam da çök kalk yaptım sabah saat 6 da bebeğim kucahimdaydi. Süreç herkesde farklı ilerler. Ben pazar günü doktoruma gittim merak etme bunun gelesi yok daha var dedi sabahına gidince şaşırmıştı sağlıkla gelsin meleginiz

Benimde acikligim 3 cm nişan mi geliyor muane sonrası kanama mi bilmiyorum iki gündür böyle kıvamlı bir akıntıyla karışık geliyor . Bugün ev temizleyip biraz yürüdüm . Ama sancım çok düzensiz

Benim de bir hafta önce pembe akıntım geldi bir de dün geldi ama açıklığa bakmadık henüz bebek hareketleri nasıl acaba hareketliliği azaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…