Nişan gelmesi bilen biri anlatsın ne olur.

Geçen hafta 36.haftamdı.Aynı bahsettiğiniz şekilde bir akıntım oldu.Daha önceden bildiğim için hazırlığımı yapıp sancı bekledim.Ama olmadı.Sonra doktora gittim.Muayene etti ve nst ye soktu.Bu nişan değilmiş.Enfeksiyon kapmışım.Rahim ağzında kanama olmuş.Bi ilaç verdi iki gün sonra kesildi.Yani hepsi nişan olmayabiliyor.Mutlaka doktora görünün.Çünkü bebek doğum kanalında olsaymış bu enfeksiyondan etkilenebilirmiş dedi doktorum.Tabi benim yaşadığım ender görülen bir durummuş ama ...Yine de bilginize hanımlar..

nişandan sonra genellikle bir yada 2 gün sonra doğum olur.ama en sık rastlanan 1 gün sonrasıdır.

kızlar ben doğum yaptım.o gün akşam bebeği merak ettiğim için gittim acile 2 cm açılma varmış.sonra hemen yatış yaptılar sabaha karşı bebeğim doğdu.dediğiniz gibi nişan buymuş ve iyi ki gitmişim hastaneye.5 saatlik suni sancıdan sonra doğdu oğlum.şimdi lohusa oldum 5 gün oldu işte.yorum yapan herkese teşekkür ederim.çok güzel bir duyguymuş anne olmak:))

kızlar ben doğum yaptım.o gün akşam bebeği merak ettiğim için gittim acile 2 cm açılma varmış.sonra hemen yatış yaptılar sabaha karşı bebeğim doğdu.dediğiniz gibi nişan buymuş ve iyi ki gitmişim hastaneye.5 saatlik suni sancıdan sonra doğdu oğlum.şimdi lohusa oldum 5 gün oldu işte.yorum yapan herkese teşekkür ederim.çok güzel bir duyguymuş anne olmak:))

:teytey::teytey::teytey: biliyordum. canım çok mutlu oldum senin adına. allah uzun sağlıklı bir ömür versin ikinizedeopuyorumnanaktan

Canımmm, tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:
Darısı bizlerin başına bayanssulusmile

allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlere inşallah sağsalim...

Hayırlı olsunnn . opuyorumnanaktan

gözünüz aydin olsun. of ne duygulandim artik yuvaniz 3 kisilik :emir_bebek: allah bagislasin

tebrik ederimmm

kızlar bu sabah benden de geldi bişey ama kan değildi
beyaz,yumurta akı gibi yapışkan bişey..sonra bişey gelmedi
haftaya sezeryanım var doktorumu aramalımıyım???bu nişan mı

tebrik ederimmm

kızlar bu sabah benden de geldi bişey ama kan değildi
beyaz,yumurta akı gibi yapışkan bişey..sonra bişey gelmedi
haftaya sezeryanım var doktorumu aramalımıyım???bu nişan mı

bu yumurta akı gibi dediğiniz şey benden de ayın 9'un da gelmişti...
sonra dün akşam ayın 10'un da 16:30-17:00 sıralarında da sümüksü bir yapıyla nişanım geldi...şu an ayın 11'i oldu...evimdeyim ve sancım,ağrım yok...bekliyorum...
dün dr.gittim her şeyin normal olduğunu belirtti ayrıca...

Bugün saat 14:00 gibi beyaz akıntıyla karışık kan geldi doktorumu aradım hastaneye gittim 3cm açılma var dedi ufak ufak düzensiz sancılarim çıktı arada sancım oluyor ama keskin bir sancım yok bebeğin başı daha yukarıda dediler 2-3 günü de bulur dediler ama ne olacağı hiç belli de olmazmış ...

Merhabalar ben de 40 haftayı doldurdum 40+4teyim akşam beyaz sümuksu bir akıntı geldi sonra da acik kırmızı akıntım oldu. sabaha kadar ara ara gelmeye devam etti. nişan kanaması böyle ara ara gelmeye devam edebilir mi sizce

En Büyük KKo_OBen anlamadım Perşembe günü çatı muayenesi sonrasında cuma kahverengi ile karışık yumurta akı kıvamında miktar olarak çok bir akıntı geldi hemen doktora gittik açılma 1 cm efesman %10-15 civarı sancı hiç yok deyip eve gönderdiler pazar tekrar geldi bugün biraz sancıyla beraber tekrar geldi. Açılıyor belli ki ama bilemedim yine eve yolladı doktor Çarşamba gel dedi :KK53:

Arkadaşlar benimde dün lavaboya gittim peçeteme sarımtırak kıvamlı sümüksü bişe geldi buda nişanmıdır bi acile muayeneye gitmelimiyim 38+1 haftalığım. Bide dün vajina içim çok sulanmıştı sanki sızıntı gibi yani çamaşırıma bişe gelmiyo ama elimi attığımda içi sırılsıklam su olmuştu acaba böyle sızıntı şeklinde yavaş yavaş su geliyo olabilirmi bilgisi oşan varsa bana dönebilirmi

Arkadaşlar benimde dün lavaboya gittim peçeteme sarımtırak kıvamlı sümüksü bişe geldi buda nişanmıdır bi acile muayeneye gitmelimiyim 38+1 haftalığım. Bide dün vajina içim çok sulanmıştı sanki sızıntı gibi yani çamaşırıma bişe gelmiyo ama elimi attığımda içi sırılsıklam su olmuştu acaba böyle sızıntı şeklinde yavaş yavaş su geliyo olabilirmi bilgisi oşan varsa bana dönebilirmi
çok geç gördüm ama yazayım yine de suyun gelmiştir muhtemelen inşallah hakkında hayırlısı olur. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Back
X