nişan gelmesi nasıl bir şey,yaşayan varmı?

handerya

Zeytinim benim!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
3.711
5
71
Ankara
kızlar bu nişan dedikleri olay nasıl bir şey,bunu yaşayan var mı,ne miktarda hangi renk geldi? ben 36.haftamın içindeyim dün akşam az miktarda yeşilimsi sümük gibi bir sıvı gördüm çamaşırımda,akıntı olabilirmi bilmiyorum, panik de yapmak istemedim ama doktorumu aradım rahmin açılmaya başlamış olabileceğini,ağrı sancı olursa yada bebek hareketlerinde bir farklılık olursa hemen hastaneye gitmemi önerdi.aranızda bunu yaşayan varsa bilgilendirebilirmi acaba?fisfisfis

canım biz daha yeni başladık doğum yapmaya sezeryanla olduğu için doğuranlarda daha aramızda nişanı gelen olmadı. anca 2. çoçukları olanlar bilir olduysa. mayıstan önceki annelere veya doğum yapanlara sorsaydın daha iyi bilgi alırdın. ama dediğin gibi anlatmıyorlar akıntıdır o bendede oluyor genelde nişan pembemsi bişeymiş. belki bilen vardır yinede bişey demiyeyim canım

canım bu hafta gittiğimde dr um bana bunları anlattı rahim agzını tıkayan bir mukus varmış bu geldiğinde penbemsi sümük gibi bri akıntı olurmuş ona nişan denir dedi bu penbemsi de olabilirmiş kırmızı da olurmuş rahim agzını tıkayan mukus yani bu bebegi koruyan bişeymiş ama snein dediğin degil canım yerimseniben

canım normal gelen akıntıyla karışık pembemsi kan gelcek az az
benden geldi o günde dogdu bebek

evet goncacıgımın dediği gibi ama nişan gelemsi demek dogumun oalcagı anlamına gelmioyr valla goncacım sen şanslıymışsın

Valla bende gelmedi suyum bile gelmemişti sancılarım başladı hastaneye gittim akşam 6 da gece 12 gibiydi sanırım suyumu patlattılar gece de 3.5 ta doğum yapmıştım.

akıntının yeşil olması enfeksiyon anlamına geliyor bildiğim kadarıyla.. Nişan pembe, kırmızı ya da kahverengi oluyor.. Telaşlandırmiyim ama doktora görünmen gerekir eğer gerçekten yeşil bir akıntı varsa..

kızlar benim biraz önce geldi sarımtırak, koyu sümüksü bişeydi dr aradım nişanmış

kardelencim son durum nedir? benim doktorumda nişan olabileceğini söyledi ama henüz ağrı sancım yok 1-2 gün sonra gideceğim doktora o zaman rahim açılmış mı ,gelen sıvı nedir net bir cvp alabilirim sanırım( gerçi hala ara ara azarazar geliyor) senin ki umarım nişandır bebişin zamanı gelmiş takviminden gördüğüm kadarıyla Allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah...

canim hazirlikli ol heran dogabilir bende iki gün önceden gelmisti ikinci kizimdada dogumdan bir kac saat önce geldi

bencede hazırlıklı olsun nişanı gelenler benim gece geldi sabah dr u aradığımda gel dedi öğlene gittim duş alıp 4,5 5 cm açılma vardı suni sancı verip doğuma aldılar hazırlıklı olun herşeye

nişanın suyun yada sancının hangısının daha once gelecegının sırası yoktur kızlar..

:Saruboceq:arkadaşlar bende şuan 36. haftamı bitirmek üzereyim ve sabah koyu kıvamlı sümüksü bişey geldi bendende ama akıntı olabilecegini düşünüp panik yapmamamaya çalışıyorum delikafadulden aslını isterseniz heyecandan ne renk oldugunu bile hatırlamıyorum sanırım doktorumu aramam gerekiyor öyle degilmi?:bbo: dua edin bana!!

:Saruboceq:arkadaşlar bende şuan 36. haftamı bitirmek üzereyim ve sabah koyu kıvamlı sümüksü bişey geldi bendende ama akıntı olabilecegini düşünüp panik yapmamamaya çalışıyorum delikafadulden aslını isterseniz heyecandan ne renk oldugunu bile hatırlamıyorum sanırım doktorumu aramam gerekiyor öyle degilmi?:bbo: dua edin bana!!

Canım hayırlısı ile doğsun bebişin

:nazar:

Valla konu ile ilgili bilgim yok ama umarım doğumun sağlıkla gerçekleşir ve bebişini sağ salim kucağına alırsın a.s.

sağlıkla al bebeişini kucağına... Allah bize de göstersin o günleri... :hooray:

merhaba arkadaşlar benim de dün gece önce açık kahverengi sonra kırmızı olmak üzere akıntı geldi.Nişan olduğunu söyledi doktor.Bebişimi en yakın zamanda sabırsızlıkla bekliyorum:) bizim için dua edin.

merhaba arkadaşlar benim de dün gece önce açık kahverengi sonra kırmızı olmak üzere akıntı geldi.Nişan olduğunu söyledi doktor.Bebişimi en yakın zamanda sabırsızlıkla bekliyorum:) bizim için dua edin.

Cnm inş. hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına

Back
X