Selam kızlar.36.haftamdayim.bugün sarımsı bildiğiniz yoğun sümük kıvamında ve fındıktan biraz daha fazla miktarda akinti geldi.nişan olabilir mı? Tedirgin oldum.2.hamileligim.ilk hamileligimde hiç nişan felan gelmemişti benden.o yüzden bilemedim ve erken mi diye tedirgin oldum.bu arada ağrım felan yok.ara sıra kasılmalarım oluyor okadar.
P.tesi randevum.simdilik bir sıkıntım yok bekleyeceğim bakalım p.tesiye kadar.sancilanmaktan veya suyumun gelmesinden korktum.oyle birşey de olması şükür.
P.tesi randevum.simdilik bir sıkıntım yok bekleyeceğim bakalım p.tesiye kadar.sancilanmaktan veya suyumun gelmesinden korktum.oyle birşey de olması şükür.
Rahat değilim tabiki de.doktorumu aradım akintiyi tarif ettim, mantar olduğunu söyledi. Kasılma sıklığını felan sordu.gerekli görüşmeyi yapıp içimi rahatlattım.p.tesi de doktora gittim zaten.hersey yolunda çok. Şükür
Muhtemelen değildir cünkü hafif kanamalı ve daha fazla oluyor diye biliyorum ama doktora gitmenizde fayda var. Benim süreki akintim olduğu için sanırım nisan geldiğini falan anlamayacağım.