- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
23 haftalik hamileym ilk dfa duydum nisan gelmesi nedir?
2-3 gun sonra diye hatırlıyorum
Anlarsin once aralikli geliyor sonra dogum yaklastikca siklasiyor 2-3 dk da bir gelmeye basliyor kasilmalar..bebegini saglikla kucagina alirsin insallah..
nişan geldikten 2-3 gün sonra doğum oluyor genelde ama sen yine de dikkatli ol değişik bişeyler hissedersen doktorunla görüş.
sağlıklı ve hayırlı doğumlar :)
Tesekkur ederim kadesa acikcasi Dr um da ne kadar durusa o kadar iyi dedi henüz erken dedi çok mu erken 37 tamamlanmadı bebeğim 3 kg.. Korkuyorum..36+6 yüz bugün..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 37. haftadan itibaren 4cm acilmam vardi.
Ve nisanim geldigi gun doktora gittik oglen vakitleriydi 38+2 idim, sancilarin baslayinca gel dediler.
Aksam 7.30da da sancilarim basladi ve sabaha karsi 4te dogum yaptim.
Yani nisandan hemen hemen 15-16 saat sonra dogum oldu.
Saglikla bebeginize kavusmanizi dilerim,buarada sancilar icin endise etmeyin basladigi an dogum sancisi oldugunu hissedeceksiniz:)
hiç korkma bende 4 ay önce doğum yaptım tam 37.haftada aldı doktorum doğuma ki sezaryandı benimkisi öyle nişan falan da gelmemişti yani.kızım da 3100 gr doğdu.haftan da bebeğin de gayet normal
36. hafta da sabah 6-7 gibi nisanim geldi .Bir saat sonra da suyum gelmeye baslamisti, doktorum hemen hastaneye cagirmisti.12 saat suni sanci ve 4 cm acilmadan sonra bebegimin kalp atislari duzensizlestigi icin acil sezeryana almislardi.Allah sukur bebegim bir gun kuvezde kalmisti.kilosu da 2.8 di.
dikkat edin lutfen uzatin ayaginizi yatin.Yemek ve tuvalet banyo haricide ayakta kalmayin lutfen .
ben hasta degilim hamileyim dedigim ve normal hareketli yasantimi surdurdugum icin erken dogum yapmisim .
azcik naz yapin , hayirli dogumlar olsun.
Canim, oglum sinirda prematureydi. 36. haftanin icindeydim,bir ay erken dogdu.kulaklari seffafdi ,bacaklari incecikdi yavrumun.Tek basina rahat uyuyamiyordu cunku usuyordu, koynuma alip uyutmustum 7-8 gun.Kucuk oldugu icinde muhakkak uc saatde bir emzirmem gerekiyordu ,zorla uyandirip emzirirdim .son ay bebek icin cok onemliymis cunku yag dokusu olusuyormus.
Simdi 19 yasinda 1.88cm boyunda .darisi senin yavruna olsun.
Dusunup canini da sikma simdi 6 aylik dogan bebekleri bile yasatiyorlar.
Allah razi olsun maşallah allah size bagislasin evladinizi. İyi dileklerin için tesekkur ederim ablam .. Rabbim tüm anne adaylarini hayirlisiyla kucahina almayi nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?