Nişan gelmesi

ToprakAnA2014

ToPRaK uRaS <3
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
928
84
73
Kizlaar ben 36+6 günlük hamileyim bugün öğlen nisanim geldi Dr umu aradim beni cagirdi gittim henüz acilmam yok düzensiz sancilarim cikti nst de ama ben hissetmiyordum adet oldugumdaki gibi hafif bel agrim var sadece .. Dr acilma olmadigi için beni gönderdi cogalinca ya da suyu n gelince gel dedi.. Aranizda tecrubelileriniz vardır belki nisan gelmesinden kaç gün sonra doğum unuz gerçeklesti?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23 haftalik hamileym ilk dfa duydum nisan gelmesi nedir?

2-3 gun sonra diye hatırlıyorum

Çok heyecanliyim tesekkur ederim canim :) bakalim benim küçük adamim ne zaman gelecek ? Sancilarimi hissetmiyor olmak korkutuyor beni .. Anlayamassam diye ..

Anlarsin once aralikli geliyor sonra dogum yaklastikca siklasiyor 2-3 dk da bir gelmeye basliyor kasilmalar..bebegini saglikla kucagina alirsin insallah..

nişan geldikten 2-3 gün sonra doğum oluyor genelde ama sen yine de dikkatli ol değişik bişeyler hissedersen doktorunla görüş.

sağlıklı ve hayırlı doğumlar :)

Benim 37. haftadan itibaren 4cm acilmam vardi.
Ve nisanim geldigi gun doktora gittik oglen vakitleriydi 38+2 idim, sancilarin baslayinca gel dediler.
Aksam 7.30da da sancilarim basladi ve sabaha karsi 4te dogum yaptim.
Yani nisandan hemen hemen 15-16 saat sonra dogum oldu.
Saglikla bebeginize kavusmanizi dilerim,buarada sancilar icin endise etmeyin basladigi an dogum sancisi oldugunu hissedeceksiniz:)

nişan geldikten 2-3 gün sonra doğum oluyor genelde ama sen yine de dikkatli ol değişik bişeyler hissedersen doktorunla görüş.

sağlıklı ve hayırlı doğumlar :)

Tesekkur ederim kadesa acikcasi Dr um da ne kadar durusa o kadar iyi dedi henüz erken dedi çok mu erken 37 tamamlanmadı bebeğim 3 kg.. Korkuyorum.. 36+6 yüz bugün..

hiç korkma bende 4 ay önce doğum yaptım tam 37.haftada aldı doktorum doğuma ki sezaryandı benimkisi öyle nişan falan da gelmemişti yani.kızım da 3100 gr doğdu.haftan da bebeğin de gayet normal

Tesekkur ederim canim allah razi olsun iyi dileklerin için..bende henüz acilma yok yani doktorum çok fazla bir acilman yok dedi ..bel agrim dişinda biseyim yok henüz ..

hiç korkma bende 4 ay önce doğum yaptım tam 37.haftada aldı doktorum doğuma ki sezaryandı benimkisi öyle nişan falan da gelmemişti yani.kızım da 3100 gr doğdu.haftan da bebeğin de gayet normal

Kadesam içimi rahatlattn çok tesekkur ederim bebek küçük diyince Dr um korktum iç kilonun nesi küçük ki ya .. Hem bir iki gün geçse tam 37 tamamlanmış olacak allahin izniyle :) teşekkürler canim .

36. hafta da sabah 6-7 gibi nisanim geldi .Bir saat sonra da suyum gelmeye baslamisti, doktorum hemen hastaneye cagirmisti.12 saat suni sanci ve 4 cm acilmadan sonra bebegimin kalp atislari duzensizlestigi icin acil sezeryana almislardi.Allah sukur bebegim bir gun kuvezde kalmisti.kilosu da 2.8 di.
dikkat edin lutfen uzatin ayaginizi yatin.Yemek ve tuvalet banyo haricide ayakta kalmayin lutfen .
ben hasta degilim hamileyim dedigim ve normal hareketli yasantimi surdurdugum icin erken dogum yapmisim .
azcik naz yapin , hayirli dogumlar olsun.

Çok geçmiş olsun canim şükür ki Rabbim saglikla kavuşturmus bebisine.. Tam olarak 36 icindemiydiniz bitmismiydi? Bende geldiğimden beri Dinleniyorum canim bel agrim hafif hafif devam ediyor sirttan bele doğru iniyor.. Bende epey hiperdim bu güne kadar ama artik dinleneceğm oğlumu az daha icerde tutarsam iyi..

Canim, oglum sinirda prematureydi. 36. haftanin icindeydim,bir ay erken dogdu.kulaklari seffafdi ,bacaklari incecikdi yavrumun.Tek basina rahat uyuyamiyordu cunku usuyordu, koynuma alip uyutmustum 7-8 gun.Kucuk oldugu icinde muhakkak uc saatde bir emzirmem gerekiyordu ,zorla uyandirip emzirirdim .son ay bebek icin cok onemliymis cunku yag dokusu olusuyormus.
Simdi 19 yasinda 1.88cm boyunda .darisi senin yavruna olsun.
Dusunup canini da sikma simdi 6 aylik dogan bebekleri bile yasatiyorlar.

Allah razi olsun maşallah allah size bagislasin evladinizi. İyi dileklerin için tesekkur ederim ablam .. Rabbim tüm anne adaylarini hayirlisiyla kucahina almayi nasip etsin inşallah.

Amin canim, Allah yardimciniz olsun.Insallah ikiniz de saglikla kolaycacik kurtulursunuz.

bir nişanım bile gelmedi şaka bi yana gerçekten nişan görmedim doğum sürecinde nişan sayılabilecek kanamam 8-9 cm açıklık varken gerçekleşti zaten bir iki saat içinde de oğluş geldi:)

konu sahibi arkadaşım bence rahat ol. ben son bir hafta nst de düzenli ağrılarla gezdim. nst mi gören bugün yarın doğurursun diyordu o kadar yani. nişandan 24 saat sonra doğuran da oluyor 1 hafta sonra da.. gönlünü ferah tut, bebiş zaten miadına ermiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…