Nişan gelmesi

Hasimatoo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
46
14
18
37
ACİL...
Merhabalar herkese,37+4 haftamdayım.benim bu sabah nişanım geldi ama hiç sancım yok.hastaneye gittik hemen çok şükür bebeğin sağlığı yerinde çok az açılmam varmış ancak doğum başlamadığından eve geldik.Dr dinlen bol bol , her an hazırlıklı olun dedi.Nişandan ne kadar sonra doğum başlar acaba yaşayan var mı?çünkü ağustos 10undan önce beklemiyodu doktor,nişan gelince panik oldum

Valla canım hiç doğum yapmadım yardımcı olmayı çok isterdim. Allah sıhhatli kucağına almayı nasip etsin doktoruna güven sadece endişe yapma kendini rahatlatıcak şeyler bul

Allah yardımcınız olsun.
Sağlıkla kavuşun inşallah.
Bilgim yok, konunuz üstte kalsın diye yorum yapıyorum :)
Bol bol yürüyün. Ilık duş alın. İyi gelir.

Allah yardımcınız olsun.
Sağlıkla kavuşun inşallah.
Bilgim yok, konunuz üstte kalsın diye yorum yapıyorum :)
Bol bol yürüyün. Ilık duş alın. İyi gelir.
Çok teşekkürler amin inşallah.. Bakalım bilmeden bekliyoruz işte elden başka bşy gelmiyor:/

Tavsiyem bol bol yürümeniz emin olsun cok ise yariyor. Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Okudugum bir kitapta nişandan 1 hafta sonra dogum baslar yaziyordu. Bu sureci saglikla atlatmak icin de elinizden geldigince hareket edin ve yuruyus yapmaya çalışın. Yalniz kimi zaman nişan benzeri kahverengi kanli sumuksu bir sıvı da gelebilirmiş bu da normalmis

Okudugum bir kitapta nişandan 1 hafta sonra dogum baslar yaziyordu. Bu sureci saglikla atlatmak icin de elinizden geldigince hareket edin ve yuruyus yapmaya çalışın. Yalniz kimi zaman nişan benzeri kahverengi kanli sumuksu bir sıvı da gelebilirmiş bu da normalmis
İnşallah öyledir yaa daha hazır değilim,doktorumda izinde haftaya gelicek o olmadan çok tedirginim://

ACİL...
Merhabalar herkese,37+4 haftamdayım.benim bu sabah nişanım geldi ama hiç sancım yok.hastaneye gittik hemen çok şükür bebeğin sağlığı yerinde çok az açılmam varmış ancak doğum başlamadığından eve geldik.Dr dinlen bol bol , her an hazırlıklı olun dedi.Nişandan ne kadar sonra doğum başlar acaba yaşayan var mı?çünkü ağustos 10undan önce beklemiyodu doktor,nişan gelince panik oldum
nisanın gelmesinden ertesi gün dogum gerçekleşmişti. nisan geldiği sancılar hafiften başladı. Gittikçe siklasti ertesi gün sabah hastane yatis ve dogum.

nisanın gelmesinden ertesi gün dogum gerçekleşmişti. nisan geldiği sancılar hafiften başladı. Gittikçe siklasti ertesi gün sabah hastane yatis ve dogum.
Ya benim sancım falan yok şimdilik,sabaha karşı 4te geldi nişanım sanki hafif adet sancısı gibi ağrım oldu.gün içindede bir kaç damla kahverengi akıntım oldu.off valla ne zor işmiş,doktorumda izinde ondan çok tedirginim:(

İnşallah öyledir yaa daha hazır değilim,doktorumda izinde haftaya gelicek o olmadan çok tedirginim://
"Emzirme sanati" diye bir kitap var bu surecte kesinlikle tavsiye ederim dogumu ve emzirmeyi gerçek annelerin agzindan oyle anlatiyor ki iciniz rahatliyor ve dogum esnasinda ne yapma(ma)niz gerektigini cok iyi anliyorsunuz.

"Emzirme sanati" diye bir kitap var bu surecte kesinlikle tavsiye ederim dogumu ve emzirmeyi gerçek annelerin agzindan oyle anlatiyor ki iciniz rahatliyor ve dogum esnasinda ne yapma(ma)niz gerektigini cok iyi anliyorsunuz.
Bulursam alıp okumayı çok isterim canım çok teşekkürler:)

Ya benim sancım falan yok şimdilik,sabaha karşı 4te geldi nişanım sanki hafif adet sancısı gibi ağrım oldu.gün içindede bir kaç damla kahverengi akıntım oldu.off valla ne zor işmiş,doktorumda izinde ondan çok tedirginim:KK43:
herkesin dogum süreci farklı ilerliyor. rahat olun. Doktorum yok diye kendinizi kasmayin. doğumda doktordan çok ebe onemli,bunu anladim ben. sancılar çok siklasirsa 5 dk ya düşerse gidersiniz doktora. Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah bebenize.

herkesin dogum süreci farklı ilerliyor. rahat olun. Doktorum yok diye kendinizi kasmayin. doğumda doktordan çok ebe onemli,bunu anladim ben. sancılar çok siklasirsa 5 dk ya düşerse gidersiniz doktora. Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah bebenize.
Amin inşallah çok teşekkürler bakalım bekleyip göreceğiz:) sağlıkla gelsin de önemli değil gerisi napalım;)

Nisan geldiğinde doktora gitmiştim. nst ye baglayip Doğum başlamış istersen suni sanci verelim demişti. Ben istememiştim. Ertesi gün sancılar siklasinca gittim tekrar.

Back
X