Nişan gelmesini nasıl anlarız doğumu yaklaşanlar

Nisanm geldikten sonra hocbir sancim ve suyum gelmeden hastaneye gittik. Suni sanci verildi, suyum patlatildi ve cok sukur normal dogum yapmistim. Ama dr ne derse odur. Size bekleyin demis demekki vakit var
Sizin kaçıncı haftada gelmşti nişan ben şuan 39 haftasaym bakalım tekrar kntorle gdicem cumartesi noluck blmyrm

Nişan hafıf beyaz ve pembe renklı bıraz katı gıbıydı ve anıden aktı sonra suyum geldı hafıf hafıf ana ben sezaryan oldum sancım cok azdı.allah bır avazda kurtarsın

Ben 40 tayim 3 gunum kaldi . Nisan falan yok. Gelismeleri haberdar edin ben de bilmiyorum ve merak ediyorum . Bnm de ilk gebeligim.

18 haziran benm dogum günüm sizinki kz mi erkek mi . Benmki de 5 gun gecikirse dpgum gunumde dogacak
Benimki erkek cnm benmde 15 haziranda tam 40 hafta olck artk telaşla beklırm bebeğin hareketlerinde azalma oldu bu durum normal mi acabaya sizin demi.öyle

Ben bir
Benimki erkek cnm benmde 15 haziranda tam 40 hafta olck artk telaşla beklırm bebeğin hareketlerinde azalma oldu bu durum normal mi acabaya sizin demi.öyle
Biraz Once dr un yanindan ayrildim. Bende de son 2 gundur hareketlerde azalma var. Nst ile ve ultrasonla bakti hersey bormal dedi. Artik yeri ouice daraldigi icin azaliuor hareketleri korkma dedi. Pazartesi benim gunum doluyor. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Eger doğum gerceklesmezse pzt sezeryan yapacağız insallah. Hayirlisi olsun. Bu bekleyisten cok sıkıldım zaten . Ogluma kavusmak istiyorum hayırlısıyla ...

Hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıklı dogsunlar bende yarn gdicem bakalm doktora

Sizin kaçıncı haftada gelmşti nişan ben şuan 39 haftasaym bakalım tekrar kntorle gdicem cumartesi noluck blmyrm
Benmki uzun hikaye, 40+4 de nisanm geldi hatta artik sure doldi diye sezaryen randevuma gidiyorduk. Cok sukur normale dondu. Bildgnz regl in ilk hali kirmizi kan gekdi

Benim de en çok merak ettiğim konuşardan biri. Plesantam önde haftaya belli olacak normal doğum veya sezaryan olup olmadığı. Ama herkeste nişan kanlı mı geliyor ya suyum gelirde anlamazsam endişesim var? Böyle bişey var mı ki bunu da bilmiyorum son ay daha stresliymiş bunu anladım

Suyun geldiğini anlarsn dıyolar ama bende blmıyoeum ck geliyomş yanı birden sen tutamıyomşssn hayırlısı neyse o olsun inşallah

Hanımlar nişan bozulması hafif kanlı olabilir bu arkadaşta oyle olmuş sanırım hepsini okumadım som durumu nedir bilmiyorum ama benim doğumum da bu sekil de olmuştu kanlı Bi akıntı geldi iki gun sonra su gibi az bişey külodumu ıslatacak kadar geldi o ıslaklıktan bir gün sonra dogum yaptım :) ama tabi herkesin farklı benim suyum patlamamıştı doktor patlattı arkadaşımın foşşş diye boşalmış suyu mesela :) umarım yardımcı olmuşumdur sormak istediğiniz olursa cevaplarım

Teşekkürler bende herkesin farklı olduğunu duymuştum bir arkadaşımın azar azar gelmiş ve anlamadı neyseki 2 gün sonra kontrolü vardı fark edildi doğuma alındı. Bebişin derisi susuzluktan buruşuktu iyiler çok şükür. Bunları bilince insan endişeleniyor ya anlamazsam diye. Aynen hayırlısı rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese

38. Haftanin icindeydim.Bu aksam 10 gibi suyum geldi.hastaneye gittik 6 cm acilma olmuş.ebeler çok iyi dedi.11 de yatis yaptim birden sancilar sıklasti.acilmam hemen oldu.saat gece 12:15 gibi dogum yaptım.Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.nisanim gecen cumartesi gelmisti 1 hafta sonra dogum yaptim.bugun karnimin ustu hep taş gibiydi ama sancim olmadi.6 cm acilmis nasil olduysa.ya ikinci doğumum ondan ya 4-5 gundur her gün 6-7 hurma yiyorum ondan ya da büyük oğlumun tuvaletini yaptirirken oynarken vs hep egildim kalktim comeldim hamileligim boyunca belki ondan bilmiyorum ama bu kadar kısa surede dogum beklemiyordum.

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun yavrularini.

Gözünz aydın allah analı babalı büyütsn darısı başımıza inşallah

Ilk hamileligimde suyum kendi geldi. Anlamamak mumkun degil bacaklarinizin arasindan surahiyle su bosaltiyormuscasina akti cunku. Ama nisan falan gelmedi. Ikinci dogumumda nisan geldi 1.5 saat sonra kizim kollarimdaydi onda suyum sizinti seklinde geldi ama onuda anladim ben cunku afedersiniz idrarimi yapip silmeme ragmen hala biseyler akmaya devam ediyordu. Ama bu sekilde bi kac gun surdu. Hastanede kontrol altinda tutuldum. 4. Gun nisan gelmesiyle doguma alindim.

Nişan pembe bir akıntı olur, öyle çok kan gelmez, ayrıca nişan doğum başladı anlamına gelmez sadece doğumun habercisidir, 37. haftada nişanı gelip 40. haftada doğum yapanları biliyorum

Nişan pembe bir akıntı olur, öyle çok kan gelmez, ayrıca nişan doğum başladı anlamına gelmez sadece doğumun habercisidir, 37. haftada nişanı gelip 40. haftada doğum yapanları biliyorum
Sagolun cvbınız için evet oyleymş İlk gelince çok panik yapmştm ama doktordan da aynı şekilde bilgi aldm beklıyrm bakalm smdılık bi gelişme yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…