Sizin kaçıncı haftada gelmşti nişan ben şuan 39 haftasaym bakalım tekrar kntorle gdicem cumartesi noluck blmyrmNisanm geldikten sonra hocbir sancim ve suyum gelmeden hastaneye gittik. Suni sanci verildi, suyum patlatildi ve cok sukur normal dogum yapmistim. Ama dr ne derse odur. Size bekleyin demis demekki vakit var
Ben 40 tayim 3 gunum kaldi . Nisan falan yok. Gelismeleri haberdar edin ben de bilmiyorum ve merak ediyorum . Bnm de ilk gebeligim.
Amin inşallah benmde henüz ağrı yk suymda gelmediNişan hafıf beyaz ve pembe renklı bıraz katı gıbıydı ve anıden aktı sonra suyum geldı hafıf hafıf ana ben sezaryan oldum sancım cok azdı.allah bır avazda kurtarsın
18 haziran benm dogum günüm sizinki kz mi erkek mi . Benmki de 5 gun gecikirse dpgum gunumde dogacakAmin inşallah benmde henüz ağrı yk suymda gelmedi
Benimki erkek cnm benmde 15 haziranda tam 40 hafta olck artk telaşla beklırm bebeğin hareketlerinde azalma oldu bu durum normal mi acabaya sizin demi.öyle18 haziran benm dogum günüm sizinki kz mi erkek mi . Benmki de 5 gun gecikirse dpgum gunumde dogacak
Biraz Once dr un yanindan ayrildim. Bende de son 2 gundur hareketlerde azalma var. Nst ile ve ultrasonla bakti hersey bormal dedi. Artik yeri ouice daraldigi icin azaliuor hareketleri korkma dedi. Pazartesi benim gunum doluyor. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Eger doğum gerceklesmezse pzt sezeryan yapacağız insallah. Hayirlisi olsun. Bu bekleyisten cok sıkıldım zaten . Ogluma kavusmak istiyorum hayırlısıyla ...Benimki erkek cnm benmde 15 haziranda tam 40 hafta olck artk telaşla beklırm bebeğin hareketlerinde azalma oldu bu durum normal mi acabaya sizin demi.öyle
Hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıklı dogsunlar bende yarn gdicem bakalm doktoraBen bir
Biraz Once dr un yanindan ayrildim. Bende de son 2 gundur hareketlerde azalma var. Nst ile ve ultrasonla bakti hersey bormal dedi. Artik yeri ouice daraldigi icin azaliuor hareketleri korkma dedi. Pazartesi benim gunum doluyor. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Eger doğum gerceklesmezse pzt sezeryan yapacağız insallah. Hayirlisi olsun. Bu bekleyisten cok sıkıldım zaten . Ogluma kavusmak istiyorum hayırlısıyla ...
Benmki uzun hikaye, 40+4 de nisanm geldi hatta artik sure doldi diye sezaryen randevuma gidiyorduk. Cok sukur normale dondu. Bildgnz regl in ilk hali kirmizi kan gekdiSizin kaçıncı haftada gelmşti nişan ben şuan 39 haftasaym bakalım tekrar kntorle gdicem cumartesi noluck blmyrm
Suyun geldiğini anlarsn dıyolar ama bende blmıyoeum ck geliyomş yanı birden sen tutamıyomşssn hayırlısı neyse o olsun inşallahBenim de en çok merak ettiğim konuşardan biri. Plesantam önde haftaya belli olacak normal doğum veya sezaryan olup olmadığı. Ama herkeste nişan kanlı mı geliyor ya suyum gelirde anlamazsam endişesim var? Böyle bişey var mı ki bunu da bilmiyorum son ay daha stresliymiş bunu anladım
Hanımlar nişan bozulması hafif kanlı olabilir bu arkadaşta oyle olmuş sanırım hepsini okumadım som durumu nedir bilmiyorum ama benim doğumum da bu sekil de olmuştu kanlı Bi akıntı geldi iki gun sonra su gibi az bişey külodumu ıslatacak kadar geldi o ıslaklıktan bir gün sonra dogum yaptım :) ama tabi herkesin farklı benim suyum patlamamıştı doktor patlattı arkadaşımın foşşş diye boşalmış suyu mesela :) umarım yardımcı olmuşumdur sormak istediğiniz olursa cevaplarım
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun yavrularini.38. Haftanin icindeydim.Bu aksam 10 gibi suyum geldi.hastaneye gittik 6 cm acilma olmuş.ebeler çok iyi dedi.11 de yatis yaptim birden sancilar sıklasti.acilmam hemen oldu.saat gece 12:15 gibi dogum yaptım.Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.nisanim gecen cumartesi gelmisti 1 hafta sonra dogum yaptim.bugun karnimin ustu hep taş gibiydi ama sancim olmadi.6 cm acilmis nasil olduysa.ya ikinci doğumum ondan ya 4-5 gundur her gün 6-7 hurma yiyorum ondan ya da büyük oğlumun tuvaletini yaptirirken oynarken vs hep egildim kalktim comeldim hamileligim boyunca belki ondan bilmiyorum ama bu kadar kısa surede dogum beklemiyordum.
Gözünz aydın allah analı babalı büyütsn darısı başımıza inşallah38. Haftanin icindeydim.Bu aksam 10 gibi suyum geldi.hastaneye gittik 6 cm acilma olmuş.ebeler çok iyi dedi.11 de yatis yaptim birden sancilar sıklasti.acilmam hemen oldu.saat gece 12:15 gibi dogum yaptım.Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.nisanim gecen cumartesi gelmisti 1 hafta sonra dogum yaptim.bugun karnimin ustu hep taş gibiydi ama sancim olmadi.6 cm acilmis nasil olduysa.ya ikinci doğumum ondan ya 4-5 gundur her gün 6-7 hurma yiyorum ondan ya da büyük oğlumun tuvaletini yaptirirken oynarken vs hep egildim kalktim comeldim hamileligim boyunca belki ondan bilmiyorum ama bu kadar kısa surede dogum beklemiyordum.
Nişan pembe bir akıntı olur, öyle çok kan gelmez, ayrıca nişan doğum başladı anlamına gelmez sadece doğumun habercisidir, 37. haftada nişanı gelip 40. haftada doğum yapanları biliyorumMerhaba bayanlar 39 haftalık hamileym bugn aksam biraz ck hafif kanlı gibi sanki tam anlayamadığm bi akıntı geldi. Ama henüz sancı falan yk karnmda aşağıya inmedi çok panik yaptm acaba doğum ne zaman başlar nişan geldikten snra bilen varsa yardmxı olsn lütfen
Sagolun cvbınız için evet oyleymş İlk gelince çok panik yapmştm ama doktordan da aynı şekilde bilgi aldm beklıyrm bakalm smdılık bi gelişme ykNişan pembe bir akıntı olur, öyle çok kan gelmez, ayrıca nişan doğum başladı anlamına gelmez sadece doğumun habercisidir, 37. haftada nişanı gelip 40. haftada doğum yapanları biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?