Nişan gelmesini nasıl anlarız doğumu yaklaşanlar

Bende oyle oldu canim nisan geldi bir kereye mahsus ve sonra suyum.sen bence dr ile gorus ihmal etme canim
Nisan geldik ten ne kadar zaman sonra suyunuz geldi acaba??? Benim sabah nisan geldi 8 civarı 2 cm de açılmam var 37. Haftadayim bekliyoru um bebeğim çok aşağıda :-(

Nisan geldik ten ne kadar zaman sonra suyunuz geldi acaba??? Benim sabah nisan geldi 8 civarı 2 cm de açılmam var 37. Haftadayim bekliyoru um bebeğim çok aşağıda :-(
Benim suyum hemen geldi nisandan sonra.her kisinin farkli oluyor.nisan gelip belli bir aciklikla bir kac gun bekleyen bile var.
Hayirli saglikli dogumlar.

Teşekkürler cevap verdiğin için benim 1 ay evvel suyum da bir sızıntı oldu ama durdu iğne serum falan bugün geldik 1 aydir çok ağrı cekiyorum tek bugün nst de düzensiz savcılar çıktı hafif Dr um 1 hafta dayanabilcegini dusunmuyorum dedi de iyice stres oldum zaten 1 aydri yatiyorum evden cikmiyorum :-(
Benim suyum hemen geldi nisandan sonra.her kisinin farkli oluyor.nisan gelip belli bir aciklikla bir kac gun bekleyen bile var.
Hayirli saglikli dogumlar.

Dogsa bile suan bi sorun olcagini dusunmuyorum.1 aydir yattigna gore ciger gelistirici atilmissindir zaten.atildiysan hic korkma.
Oglum 36 haftalim dogdu suyum bittigi icin mosmor dogmus ve 8 gun kuvezde kaldi.
2.cocugum 34 haftalik dogdu ciger gelistirici igne atilmistik ve hemen kucagima alabildim.
3.cocugum 32 haftalik dogdu ve ciger gelistirici ignemi 4_5 gun oncesi atilmistim ama hic fayda etmemis 15 gun oldu kuvezde ve daha da kalcaga benziyor.
Demem o ki 36 kusur haftaliksin dogsa bile bebegin hemem kucagina alacagina inaniyorum.cok da sıkinti yapma kendine.

Öncelikle tez vakitte çıkar bebeğin kuvezden inşallah...
Ciğer geliştirici oldum evet baya oldu yok artık beni yoran surec 3.5 yasında bir oğlum var evde sürekli hasta bir anne kardeş nden dolayı olduğunu söylemedi tabiki etkilenmesine diye ama yoruldu skldi biz artık gelsin istiyoruz riskli dönemi de atlattıktan sonra... Hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…