nişan günü evden mı cıkmam lazım

suprizzzyumurta

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
162
21
48
İstanbul
selam kızlar bırşey soracagım 2 hafta sonra nişanım var nişan günü kuaförden sonra direk eve gelip konvoy olarakmı gıtmem lazım nişana yoksa direk salonamı gıtmem lazım?

bence sen kuaöfrüne gitmelisin damat beyde öyle damat ve yanındaki arkdaşı arabayla seni kuaförden alıp salona geçersin çünkü bu düğün değil ki eve gelip işte kuşak bağlncak davul felan çalıncak ama karşı taraf diyorsaki nşana da bu şekilde çıkaralım biz götürelim bu sefer eve gitmek durumundasın :26:

böyle batıl şeylere takılmayın. korkmayın uğursuzluk filan olmaz bu yüzden.
nerden çıkmanız rahat olacaksa ordan çıkın

İcinden nasıl geçiyorsa oyle yap . Bazı seylerde cok yol yordama da gerek yok.

Benim düğünüm otelde oldu. Sabah girdim otele . Kuaför , fotograf ısını oteldeyken hallettim . Ordan da otelin balo salonuna gectim:)) ne konvoy , be evden kız alma . Kimse de bi sey demedi. O kadar kosturmada benim rahatlığım önemliydi.

canım ilk kez duydum böyle bir soruyu,herkesin adetleri farklı tabiki sizi bilemem
bizim orda salonda olcaksa düğünde de nişandada direk kuaförden gidilir.
eğer yaşlı veya hasta varsa salona gelemiycekse elini öpüp geçeriz salona.

Tercih senin tatlım nasıl istiyorsan öyle yap... Ben mesela kuaföre gittim 12 de 2de eve geldim nişanlığımı giydim sevmiyorum kuaförde giyinmeyi saatlerce nişanlıkla yada gelinlikle oturmayı neyse 2 de eve geldim giyindim 2,30 da evden çıktık öytle konvoy falan yoktu bizde aklımıza gelmedi yani nişan olucağı için dış mekan çekimine gittik 6,30 da bitti orda studyoya gittik 7 de bitti yemek yedik 8 de kahvelerimizi içtik 8,30 da salona giriş yaptık rahat rahat yetiştik herşeye ...allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun

Back
X