Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahıbi çok doğru davranmış bence siz yanılıyorsunuz. Evlilik düşündüğü biriyle geçmişi konusunda dürüst olması gerekiyordu elbette. Bir de şöyle düşünün evlilikten sonra adam bu tatilleri başkalarından duysaydı daha mı iyiydi
Bence konu sahibi ve nisanlisi zaten uygun degillermis o ayri. Ancak evlilik uzmanlari da es adaylarinin gecmislerini eslerine anlatirken kiskancliga neden olacak ayrintilara cok girmemelerini bunun ileride sorun olabilecegini soyluyorlar. Tabi bu duruma ve kisiye gore degisir. Nisanli adayinin da böyle bir hayat tarzi olsaydi sorun etmezdi. Dedigim gibi bence zaten uygun degillermis. Insanlarin evlenecekleri kisilerle ayni yasam sekillerine sahip olmalari gerekli ve evet söyledigimin arkasindayim onceki iliskilere dönük cok detay verilmemeli bence

kesınlıkle adamda var bır sıkıntı
Aynen ya. Bosandım ve yeniden asık olup evlenmek cok isterim
Bırevlılıgım berbattı diye, küsemem öyle güzel kuruma
Adam iki kız yuzunden kızlara küsmüs vazgecmıs sevgılısı olmamıs falan.
Buna kim inanır, kadir inanır :)))))) ayy igrencim😂😂😂

Valla ilk aklımdan benimde o gectı, uc kıza acilmis reddedilmiş o da sonra vazgecmıs bla bla bla, klasik yalan.
Evlilikler bitiyor akabinde yeniden evleniyoruz. Aska karsı cinse küsmüyoruz.
Koskoca bir yalan bu
Dogru olabilir bence. Cunku benim de boyle bir erkek arkadasim olmustu. Cok basarili ve sosyal bir muhendisti ama 38 yasindaydi ve ilk sevgisi bendim. Benimle sevgili olmayi da beceremedi terk ettim.zaten😂

Gudubet neden bunu bildiği halde takılmış sizinle? Kafaya bak böyle kafada olan erkekle aile kurmaktansa yalnızlık daha iyi.Hakkınızı arayın çünkü basit değil bu durum.

Dogru olabilir bence. Cunku benim de boyle bir erkek arkadasim olmustu. Cok basarili ve sosyal bir muhendisti ama 38 yasindaydi ve ilk sevgisi bendim. Benimle sevgili olmayi da beceremedi terk ettim.zaten😂
Ama bak becerememiş gordunmu 😂😂😂😂 sorunlu iste 😂😂

ben gecmısın anlatılması gerektıgını dusunmuyorum aslında
eger yuz kızartıcı bır suc ıslememısse hukum gıymemısse tabı...
gecmısım hakkında hesap vermek benı durust yapmaz erkek arkadasım olduysa oldu bu kımseyı ılgılendırmez o benım sorunum . onunla ne yasadıgımda benım sorunum kımsenın degıl. yanı ben sunla gorustum su tatıle gıttım bana bu hedıyeyı aldı falan demek buyuk hata ne geregı var. onemlı olan o kısıyle bırlıkteyken durust olmak o an onunlayken ona yanlısının olmamasıdır yanında olmak kalbını acmaktır hepsı bu oncesı kımseyı ılgılendırmez

siz dürüstlüğü ne zannediyosunuz ben anlamadım. Düşündüğünü ve ya yaşadıklarını olduğu gibi söylemek mi? Herkes her düşüncesini yaşadığını dürüstlük adı altında söyleseydi dünya çekilmez bi yer olurdu.

Ayrıca madem adamın hiçbir ilişkisi olmamış seninde başından birçok şey geçmiş,bu iş olmaz diyip dengini arasaydın. Nişan günü böyle bi hareket yaparak da hıncını almış sanırsam. Yaptığı tabii ki dopru değil

Ama bak becerememiş gordunmu 😂😂😂😂 sorunlu iste 😂😂
Kesinlikle sorunluydu. O cepte. Zaten 38 yasinda eli yuzu duzgun basarili bir kariyer ama kiz arkadasi olmamis. Bi kıllandım sonra baktim ki ohoo adam bildigin ruh hastasi :halay:

Geri kafali
Kafasinin geri oldugunu nisan anina kadar ne yapacagina karar verememesinden anlayabilirsiniz
Dalga gecer gibi o ani mi beklemis haysiyetsiz

SIze namussuz muamelesi yapan herife sorsaydiniz bir kadini nişan gunu terk etmek hangi namus kitabinda yaziyormus.

Acin davayi surunsun pislik

Bence konu sahibi ve nisanlisi zaten uygun degillermis o ayri. Ancak evlilik uzmanlari da es adaylarinin gecmislerini eslerine anlatirken kiskancliga neden olacak ayrintilara cok girmemelerini bunun ileride sorun olabilecegini soyluyorlar. Tabi bu duruma ve kisiye gore degisir. Nisanli adayinin da böyle bir hayat tarzi olsaydi sorun etmezdi. Dedigim gibi bence zaten uygun degillermis. Insanlarin evlenecekleri kisilerle ayni yasam sekillerine sahip olmalari gerekli ve evet söyledigimin arkasindayim onceki iliskilere dönük cok detay verilmemeli bence
Mantıklı. Böyle düşününce hak verdim.

Bir üye var devamlı temiz, efendi adamların piç denilen türden adamlara tercih edilmesi ve yaş 30 a gelince efendi adamlara dönülmesiyle ilgili konu açıyor. O sensin bence. Bu konuya obsesyon geliştirmişsin. Ama sana bi sır vereyim böyle bi şey yok sadece seni yeterince sevmiyorlar.

Kesinlikle sorunluydu. O cepte. Zaten 38 yasinda eli yuzu duzgun basarili bir kariyer ama kiz arkadasi olmamis. Bi kıllandım sonra baktim ki ohoo adam bildigin ruh hastasi :halay:
Evlerden ırak. O yuzden karsıma cıkacak adamın gecmıste ılıskılerı olsun isterim, ıcerıgı bilmek istemem tabıı.
Bu adamda sorunlulardan bırı iste.
Sevgılısı olmadigi ıcın degıl, Nisan gunu terk edip herkesin İcinde kızın gurur ve onurunu acımadan kırdıgı ıcın.

Aynen ya. Bosandım ve yeniden asık olup evlenmek cok isterim
Bırevlılıgım berbattı diye, küsemem öyle güzel kuruma
Adam iki kız yuzunden kızlara küsmüs vazgecmıs sevgılısı olmamıs falan.
Buna kim inanır, kadir inanır :)))))) ayy igrencim😂😂😂
ya burda herkes ezberledı artık :KK70: belkı denk gelmıssındır daha once cok yazdım
evlenmeden kısa sure once bırıyle sozluydum ben , benı en yakın arkadasımla aldatıyormus meger :KK70: ben evlenecegız diye gun sayarken askerden bır geldı hemen arkadasımla evlendıler onlar 3 aylık evlıydı esım bana evlenme teklıfı ettıgınde .
ben yenı evlıykende o gerızekalılar bosandılar :KK70:

küsecek olsam ben küserdım sozlumle en yakın arkadasım :KK70: dusunsene ?
dert yandıgım dertlestıgım arkadasımla benle bırlıkteyken onla

ya burda herkes ezberledı artık :KK70: belkı denk gelmıssındır daha once cok yazdım
evlenmeden kısa sure once bırıyle sozluydum ben , benı en yakın arkadasımla aldatıyormus meger :KK70: ben evlenecegız duye gun sayarken askerden bır geldı hemen arkadasımla evlendıler onlar 3 aylık evlıydı esım bana evlenme teklıfı ettıgınde .

Ay oha, simdi guluyoruz evet ama cok kotu seyler yasamissın 😑 karsına kocanın cıkmasına, mutlu olmana diger pisliklerin de ektıklerını bıcmesıne cok sevindim 💜

Bugun arkadaşımla görüşecek. Maddi zararımı isteyecek arkadasım . Bir yanım arkadaşımla beraber git küfür et içini boşalt diyor ,bir yanım boşver ne hali varsa gorsun diyor

evlenmeden kısa sure once bırıyle sozluydum ben , benı en yakın arkadasımla aldatıyormus meger :KK70: ben evlenecegız diye gun sayarken askerden bır geldı hemen arkadasımla evlendıler onlar 3 aylık evlıydı esım bana evlenme teklıfı ettıgınde .

Yuhhh bi yerlerde ahlaksiz ceken çip mi taşıyorsun:skandal:

Allahlarından bulsunlar diyecektim ki bulmuslar zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X