- Konu Sahibi nanelikekik
ay asla muhattap olma sakınsormak istiyorum neden böyle birşey yaptı diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay asla muhattap olma sakınsormak istiyorum neden böyle birşey yaptı diye
Asla dogru cevabı vermeyecek hatta belki cevap bile vermeyecek, iyice orseleneceksınız.sormak istiyorum neden böyle birşey yaptı diye
Hayir anlamiyorum nisan gununu niye beklemisBen buna herseyi anlattım. Keşke anlatmasaydım. Dürüst olmak istedim . Eski sevgililerimle gittiğim tatilleri anlattım. Gittiğim gece kuluplerini eğlenceleri doğum günü partilerini anlattım . Maddi durumları da iyiydi . Hepsini araştırmış . Sadece zenginlerle mi sevgili oldun dedi bana ?
Kafa gidik bunun kurtulduguna sükretTartışma yaşandı tabi . Annem babam yakınlarım kızdılar . Onun yakınları da ona kızdılar . Zaten terk etti hemen mekanı
Herkezin icinde yapilacak ismi rezil etmis kizi gururunu onurunu cignemisİyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.
Komşunuzn kızını araya sokmayın direk avukatla muhatap edin kmseye güvenilmez komşunuzun kızı bile arkanızdan iş çevirebilr cevirmez deme ben çok gördüm emin ol maddi manevi tazminat davanı aç sonuna kadar hakedersın zaten avukatla görüş gt savcılıga şikayetçi ol birde size hakaret ettiyse vazgeçmeyın ugraşınİçimdeki öfke hiç geçmiyor.Komşumun kızı ile buluşcaklar masraf için . Gidip yüzüne sövmek istiyorum
Daha önce konustuk bu konuları onunla . Biliyordu herşeyiNişanlanmadan once bilmiyormuydu sevgililerinizin oldugunu?
Nişanda mi anladi?
bence de tazminat davasi acin bu pislige
6.30 da komsumun kızıyla bulusacak . Yakında cafe . Ben gidip söveceğim buna. yoksa kendimi yerim .
O zaman hasta ruhlu mu? Niyeti sizi rezil etmek.mi? Mutlaka tazminat davasi acin.Daha önce konustuk bu konuları onunla . Biliyordu herşeyi