Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi gunler arkadaslar sizlerin fikrini almak istemistim, nisanimda kucuk bir hediye vermek istiyorum konuklara aceba bu kokulu mum uygunmu sizce? Sade ve hos oldgunu dusunuyorum ama kararsiz kaldim biraz :)
Iyi gunler arkadaslar sizlerin fikrini almak istemistim, nisanimda kucuk bir hediye vermek istiyorum konuklara aceba bu kokulu mum uygunmu sizce? Sade ve hos oldgunu dusunuyorum ama kararsiz kaldim biraz :)
Kendiniz yapacaksanız oldukça güzel. Hatta değişik renklerde yapabilirsiniz.Mor, pembe..falan.Ama satın alacağınız bir hediyelikse bu daha farklı şeylerde bulabilirsiniz
Kendiniz yapacaksanız oldukça güzel. Hatta değişik renklerde yapabilirsiniz.Mor, pembe..falan.Ama satın alacağınız bir hediyelikse bu daha farklı şeylerde bulabilirsiniz
Yurt disinda kaliyorum ve maalesef burda secenekler az... kendim yapmicam satin alicam bende farkli renkle olsa diye dusundum ama sadece beyazi vardi o yuzden kararsiz kalmistim. Daha farkli birseyler bulursam diye bakiniyorumda hala
Yurt disinda kaliyorum ve maalesef burda secenekler az... kendim yapmicam satin alicam bende farkli renkle olsa diye dusundum ama sadece beyazi vardi o yuzden kararsiz kalmistim. Daha farkli birseyler bulursam diye bakiniyorumda hala
Anladım.Evet maalesef yurtdışında bu anlamda seçenekler oldukça sınırlı.Buda olabilir ama galiba beyaz olduğu ve düğünü çağrıştırdığı için rengine takıldık.Aslında zamanınız var ise siz kendinizde alıp hazırlayabilirsiniz.Ben fransadaydım ve orda mesela kendiniz alıp hazırlayabileceğiniz seçenekler oldukça fazla idi.Bu göstermiş olduğunuzun bile tıpa tıp aynısını değişik renklerle kendinizde yapabilirsiniz.Tabiki dediğim gibi zamanınız var ise..