Doğuma Hazırlık NİSAN ın yanına 2. isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

deniztir

B&N
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
1.412
1.124
53
41
Herkese merhaba
Kızımıza ikinci isim derdindeyiz bu aralar. Her ne kadar ben karşı olsam da eşim çok ısrarcı. Ailesinde herkes iki isimli olduğu için bir isim daha arıyoruz.
Ben şu ana kadar Nisan ın yanına yakışan bir isim bulamadım. Hiçbiri içime sinmedi. Eşimin önesiri ise Nisan Işık veya Nisan Işıl.
Siz ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz var mı? Şimdiden hepinize teşekkürler

Afedersin ama bir şey söylücem Nisan Işık olduğunu varsayalım ve kızının mail adresi aldığını düşüneli nisanisik@ şeklinde olacaktır ve Türkçede oldukça nahoş. Geçenlerde birinin soyadı Işık' tı sanırım böyle bir mail adresi vermişti ve söylediğinde bi anda güldüm. Hevesini kırmak istemem ama maalesef böyle. Benim kcoamın istemediği ama benim istediğim bir kaç isimden bahsediyim sana belki yardımcı olur: Eyşan, Tanem, Su Eda- Su Ela, Gülüm.

Evet kesinlikle nisanisil de hoş olmuyor. Bunu eşimle de konuştuk fakat o umursamıyor gibi bunu.. Eda ve Ela benim de sevdiğim isimler çok. Teşekkür ederim yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…