Nişan Nişan kavanoz şekerlerim..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
daha tam olarak bitmedi ama içine renkli badem sekerlerinden koyucam tam bitmiş halini de paylasırım..

bende araştırıyorum lavanta kesesi yapmaya karar vermiştim ama bu da çok güzel görünüyo.üzerindeki yapışkanlı bişey mi onu nasıl yaptın?resim falan..sanırım baya yeteneklisin bu konularda:)

nasıl yaptınız, çok güzel görünüyor gerçekten. bizimde yapabileceğimiz bişeyse bizde yapalım.

canım çok güzel görünüyor.şahane olmuş ellerine sağlık.
ortalama maliyeti ne kadar acaba.bana ve arkadaşlara fikir olur

bende araştırıyorum lavanta kesesi yapmaya karar vermiştim ama bu da çok güzel görünüyo.üzerindeki yapışkanlı bişey mi onu nasıl yaptın?resim falan..sanırım baya yeteneklisin bu konularda:)

evet üzerindeki etiket tasarımını ben yaptım fotokopicide cıkarttırdım.. kapak boyutuna göre ayarlanmıs bi şekilde bastılar 125tane etiket 10tlya mal oldu.. ama istediğiniz şekilde anlatırsanız tasarımını kendileri de yapıyolar

nasıl yaptınız, çok güzel görünüyor gerçekten. bizimde yapabileceğimiz bişeyse bizde yapalım.

tesekkür ederim öncelikle.. nasıl yaptıgıma gelince minik kavanozları internetten sipariş ettim samsunda yasadıgım için bulamadım.. istanbulda yasıyosanız rahatlıkla bulabilirsin.. 100 tanesi 50tl.. etiketide yasadıgım sehirde her türlü baskı yapan bi fotokopi merkezi var oraya kapak boyutunda etiket bastırdım 120 tanesi 10tlya mal oldu.. çicek kurdele 10tl.. içine de sekerleme koyucam yani toplamda 100 adeti 100tlya mal oluyo.. hazır yapılmış şekliyle alsam 300tlydı..

eğer yapamayıp almak isterseniz bi site var ordan bakabilirsiniz.. isteyenlere link yollayabilirim ben ordan begenip yapmaya basladım

eğer yapamayıp almak isterseniz bi site var ordan bakabilirsiniz.. isteyenlere link yollayabilirim ben ordan begenip yapmaya basladım

bende samsundayım canım ne tesadüf kavonozu bulurum diye düşünmüştm küçkpazarda falan yok demekki fotokobiciyi de tahmin ettim:)

bende samsundayım canım ne tesadüf kavonozu bulurum diye düşünmüştm küçkpazarda falan yok demekki fotokobiciyi de tahmin ettim:)

benimde bakmadıgım yer kalmadı küçük pazarda dahil.. saathanedeki kavanozcularda buldum ama tanesine 1tl dediler.. ben de akgün züccayiden sipariş verdim.. güvenilir bi site hiç bi şüpheniz olmasın arayıp bizzat görüstüm almadan önce cok ilgililer.. 1günde elime gecti kavanozlarım.. hiç bi sorun yok gayet güzel kolilenmişler.. kırık çizik hiçbişey yok pasabahcenin ürünü zaten..

kavanozları aldıgınız siteyi yollarmısınız?

akgünzüccaciye yazın googlea o siteye üye olup sipariş verebilirsiniz.. ben 29cclik sipariş ettim biraz minik ama daha sevimli.. eğer tülle yapıcaksanız 40cc daha uygun ben tül takmıycam..

ayyy bzm düğünde dağıttığımz nikah şekerlerimzden :)) çok ciciiii ben içlerini bonibonla doldurmuştum bde tüllü yapmıştım hazır tüllerden çok cici oldu kurdelasıda vardı... mutluluklar dilerm :))

teşekkürler canım.. evet cok sevimli oluyolar bende mutluluklar dilerim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…