Nişan konusu

Kısa bir süre erteleyip, tamamen izole olup çekirdek ailelerle yapmak en doğrusu olacak.. Ben güzel bir ev alıp güzelde bit tatile gitmeyi tercih ederim. Ama tatilde hayal oldu. Üzüldüğüm tek konu bu:)
Bizim balayı da hayal oldu valla bişey diyemiyorum. :)
Düğünümün en güzel tarafı da kimsenin beni öpmemesi ve altın takma yerine kutuya atma olayı oldu. :D

düğün dernek sevmeyenelere

körün istediği bir göz allah verdiği iki göz hesabı

kendi aranızda yapın gitsin en mantıklsı , ve en masrafsızı , bu arada altında sevmem takmasınlar falan deme , abla sözü:confused::KK36:

düğün dernek sevmeyenelere

körün istediği bir göz allah verdiği iki göz hesabı

kendi aranızda yapın gitsin en mantıklsı , ve en masrafsızı , bu arada altında sevmem takmasınlar falan deme , abla sözü:confused::KK36:
Covid olmasa bizimkileri nikaha ikna edemezdim, gerçekten öyle oldu :)
O zaman kulağıma küpe:))

Şuan evlencek biri olsam bunu fırsata dönüştürür sade sade evlenirdim
Herkesin tercihleri hayalleri bambaşka, benimkisi aile arasında ufak bir nişan, bir nikah, pandemi olmasa arkadaşlarla akşamına eğlence
Ama işte damat adayı eksik 😢

Şuan evlencek biri olsam bunu fırsata dönüştürür sade sade evlenirdim
Herkesin tercihleri hayalleri bambaşka, benimkisi aile arasında ufak bir nişan, bir nikah, pandemi olmasa arkadaşlarla akşamına eğlence
Ama işte damat adayı eksik 😢
İnşallah en güzel zamanda karşınıza çıkar damat adayı. Hepimiz için hayırlısı olsun bakalım

Kesinlikle.. Krizi fırsata çevirmek istiyorum aslında:)
Tam zamanı yakın arkadaşım evlendi öyle mis gibi hiç başları ağrımadan kısa kısa kutlamalarla evlendiler çok iyi oluyo gerçekten sağlık olmasa insanın hep böyle gitse diyesi geliyo 😜

Back
X