gelin başı dediğin türban mı yoksa açık mı ona göre söyliyim arkadaşım
nisan kuaföre geçen hafta gelin başı için gittim dediğiniz gibi makyaj ürünleri krolayn kullandılar herhangi bir akma veya bozulma olmadı gayet kalıcı bir makyajım oldu sıkıntım olmadı düğün boyunca ve tuttuğumuz düğün salonu çok basık ve kalabalık olduğundan terlememek mümkün değildi okadar terlemeye rağmen akmadıysa dahada bişey olmaz o makyaja :) denemiş biri olarak nisan kuaförde gelin başını öneririm...
ben gitmedim ama bi arkadaşım gitti beğenmiyor orayı ucuz olduğu için pazar yeri gıbı kımın gırıp çıktıgı bellı degıl dıyor..
öncelikle sorunu cevapliyim makyajı çok rahat temizledim göz makyajını göz temizleyicisiyle yüz makyajınıda yüz temizleyiciyle çıkardım.Bana mail adresini bırak fotoları maille gönderim sana.
Destinanın yorumuna gelince mantıklıca düşünmek lazım şimdi kalabalık olması işini iyi yaptıkları için değilmidir sizce bence işlerini çok iyi yaptıklarından dolayı yoğunluğu çok bayanlar orayı çok beğendiği için tutuluyordur ben nisan kuaförü yıllardır biliyorum kötü bir müessese olsa bukadar süre işini yapamazdı artı 2. bir yer açmaya gerek duymazdı.Çok kalabalık olabilir ama ona görede kalabalık bir ekibi var bu gözden kaçamaz hakkını vererek konuşmak lazım bence ümraniyede artık marka haline gelmiş bir kuaför
aynı konudan bende müzdaribim desta özel msj atamıyorum şu makyaj fotoğrafını banada göndersen olurmu? nisan kuaförün sitesinden düğün öncesi girmek istediğim solaryumada baktım makyajı ve gelin saçıda iyiyse bende orayı düşünüyodum ama kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?