- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.261
gözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benim de sat 21 mart daha doktora gitmedim ama bat gününde test yaptım belirgin çizgim vardı 2 gün sonrası 310 çıktı öncesinde halletmem gereken kbb işim var canım ondan meraktayım bende..Degerim bugun kac bilmiyorum daha sonuc cikmadi.carsamba gunu 613tu. Alttan bakmadi canim karnimdan gördü. 4+6 ölçtü bir keseyi. Sat 18mart. 28 olacagim bu sene insallah nasip olur sana da canim :))
Esimle alakali degilmis canim ikizlik anneden gelirmis. Benim annemin teyzelerinde varmis bildigim baska kimsede yok oyuzden bizde saskiniz :)) cok tesekkur ederimmmwuhuuuuuu müthiş haber.tebrik ederim.
sizin ya da eşinizin ailesinde var mıydı ikiz?
Çok sağol darısı sana inşgözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benim de annemin annesi ve babaannemin teyzeleri ikiz.bize de vurur mu acabaEsimle alakali degilmis canim ikizlik anneden gelirmis. Benim annemin teyzelerinde varmis bildigim baska kimsede yok oyuzden bizde saskiniz :)) cok tesekkur ederimmm
Hah işte bana bunlarla gelin :))) nasıl güzel haberdir bu çok şükür kuzum hayırlısı olsun çok şükür :) bak hayırlısı ile kucağına da gelecek bebemiz :))
Sağol cnm benm ilk zamndan beri hep inandn şükür sendnde inş bu mutlu haberi duyrm inş sennde değerin yükselmiştitHah işte bana bunlarla gelin :))) nasıl güzel haberdir bu çok şükür kuzum hayırlısı olsun çok şükür :) bak hayırlısı ile kucağına da gelecek bebemiz :))
Benim patladı kuzumm :)) bugün yedik kartı güzelinden :)))) sen saol kuzum olmasına inandık diledik oldu Allah’ın izni ile :)))Sağol cnm benm ilk zamndan beri hep inandn şükür sendnde inş bu mutlu haberi duyrm inş sennde değerin yükselmiştit
İoooo canim benimmm hadi hayirli olsun canimm benimm cok cok cok sevindimmm :)) artik dikkat ef cok kendine tamam mii cok ii bak bebislerimizeee :)))❤Kizlar ben geldimmm :)) doktordan geldim simdi. Cok sukur kesinlestirdik hamileyim allah hepinize yasatsin bu duyguyu insallah. Tek skinti kanamali alan varmis oyuzden bircok sey yasak .dinleniyorum. ama en onemlisini sona sakladim . Bir kese gorup doktor ve 2. Bir kese daha var gibi dediikiz olma ihtimali varmis. Yine de 2 hafta sonra kesin birseh soylerim dedi. Cok heycanlandik cok mutluyuz umarim saglikla gelirler kac tane varsa :))) dua etmeyi unutmayin benim icin de .. biraz kafami toparliyim belirtilerimi de yazacagim
![]()
Ciddmsn ya şaşırdım Nasl olablr yükselmesi lazmken kmyasal mı oldu yoksa cnmBenim patladı kuzumm :)) bugün yedik kartı güzelinden :)))) sen saol kuzum olmasına inandık diledik oldu Allah’ın izni ile :)))
Ayy canim beniiiiimm biriciklerimiiiizzzz uerim ben siziii yaaaa ❤❤❤ masallah masallah sizlere cok mutlu ettiniz bizziiii :))
Büyük gün yarın bakalım hayırlısı olsun inşallah.. Yarın olmazsam Perşembe günü test yapıcam.@Liya90 @Ece_ce @yasam33Blueangel34 @AnGeL3432 kizlarim nasilsiniz??haftayi guzel haberle acan varmi??
test yaptinizmi???
![]()
Sorma canm üstümden yük kalktı duydum ya melegmi darısı sana kuzum inş bu ay sennde olur miniğin:)Ayy canim beniiiiimm biriciklerimiiiizzzz uerim ben siziii yaaaa ❤❤❤ masallah masallah sizlere cok mutlu ettiniz bizziiii :))
Amin kuzum benimmm biriciklerimiiiZZZ❤❤Sorma canm üstümden yük kalktı duydum ya melegmi darısı sana kuzum inş bu ay sennde olur miniğin:)
Bizde senii çok seviyoruzz teyzeleriAmin kuzum benimmm biriciklerimiiiZZZ❤❤
Biz de bizde insan cok mutlu oluyo vallaaaa ❤Bizde senii çok seviyoruzz teyzeleri![]()
Bilmiyorum ki doktora haber. Verdik bakalım arasın ne diycek bilmiyorum ki ben kimyasalı 200 ve 100 beta değerlerinde geçirdiğim için malesef 4.3 kimyasal olurmu bi fikrim yok tutmamış demekki var Allah’ın bir bildiği bakalım kuzumCiddmsn ya şaşırdım Nasl olablr yükselmesi lazmken kmyasal mı oldu yoksa cnm
Bende canm burda en samimi oldgm sen ve ayten beraber atlatrık bu durumları kardeş olduk görmeden kardeş olduk bu çok güzel duygu ben inanyrm sennde olck inş katlcksın sende bizim aramza snra bebişler hakkında konşcaz:)Biz de bizde insan cok mutlu oluyo vallaaaa ❤
Canm bu ay stres yapma benm kmyasal 8 di cnm sen biliyorsun inş diğer aya tutar artk sennde alırız bu güzel haberini inş ramazan ayına giriyoruz inş uğurlu bereketli gelirdi bebeklerinizin haberlerni duyarız:)Bilmiyorum ki doktora haber. Verdik bakalım arasın ne diycek bilmiyorum ki ben kimyasalı 200 ve 100 beta değerlerinde geçirdiğim için malesef 4.3 kimyasal olurmu bi fikrim yok tutmamış demekki var Allah’ın bir bildiği bakalım kuzum