- Konu Sahibi minik_prince
- #6.241
https://www.fertilityfriend.com/home/6e5665minik_prince aytim bak tam senin istediğin gibi bi tablo
Ay inshallah kuzum az kaldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.fertilityfriend.com/home/6e5665minik_prince aytim bak tam senin istediğin gibi bi tablo
Ay inshallah kuzum az kaldi![]()
Gunaydin kuzum ayni gundeyizGünaydın hayırlı günler hanımlar.
BAT 'a tam bir hafta kaldı haydi hayırlısı..![]()
Bu ay dene cogu kishide ilk denediyi ayda tutuyo bazi kishilerde 1-2 yaptiktan sonra ama sende bu ay tutacak dua ederek inanarak yap ❤❤❤❤❤İns bu ayda onu deneyim buda olmasa artık hiç ugrasmayacam kader deyip kabullenecem hayırlısı buymuş
Inshallah kuzum❤❤merhabalar, öncelikle bu ay gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum, benim regl beklenen tarih 4 mayıs. Geçen hafta genel kontrol için doktora gittiğimde kan sonucunda 21.günde progesteron 15,4 çıktı ve doktorum bu ay yüksek ihtimal gebe olabilirsin günün geçerse tahlil yap dedi. Dayanamadım aynı gün döngüme 5 gün kala yaptım negatif çıktı. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. umarım hamileyimdir.
Canimiizzz cigerimizzzzzz bitanemiiiizzz❤❤❤iyiyizz sen nasilsinnnn. Yine bat beklemece malummm :)))Gunaydin prensesler❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤nasilsiniz bakem???hayat nasil gidiyo?
calishmalar nasil gidiyor
eskilerden kizlarim bi toplanin bakeyim
yenilerde tabii
![]()
Calisma malisma yok malesef
Kaynana yuzunden atistik esimle calismayi birak evde yanindan bile gecmiyorum
Bi kere oldu olan ondada ins hamisimdir
Esime gore hamileymisim kusmicekmisim ona o yuzden agir is yapmicakmisim stres yokmus
Tum eshler ayni laflari soylerlerbenimkide evde zipliyip ediyorum kucagina afedersinizz hiii yapma sen hamishsin soyluyor
![]()
Bende de :)))))he heeyy bende dolu gebelik testi![]()
Benimde 5Günaydın hayırlı günler hanımlar.
Kuzum kimyasallarda cift cizgi miydiiben de internetten toplu alıyorum canım al benden de o kadar :)
bir kere sabah yaptım çıkmadı akşam 7 gibi çıktı çizgi o günden sonra hep günde iki yapıyorum :))
iki düşük bir kimyasal oldu ama bu defa umutluyum Allahın izni ile
Kuzum kimyasallarda cift cizgi miydii
Peki battan sonra mi cikti ? Gittikce siliklesio mu yani nasil anladin ki kimyasal oldugunuevet canım çift çizgiydi
Günaydın hayırlı günler hanımlar.
Peki battan sonra mi cikti ? Gittikce siliklesio mu yani nasil anladin ki kimyasal oldugunu
Gunaydin kuzum ayni gundeyiz![]()
Amin insallahhhHadi inşallah hayırlı haberlerle gelelim buraya![]()
Bende bu kimyasali anlamadim gitticanım ben adete iki gün kala yaptım çift çizgi oldu ertesi gün yeniden test negatif oldu
dr a gittim beta hcg hızla geri düşüyor kimyasal bu dedi
Anladim canimm ya benim arkadsim bata 6gun kala cift cizgiyi girdu ertesi gun bugun bugunde cift cizgi. Kimyasaldan korkuyorda o da o yuzden sordumcanım ben adete iki gün kala yaptım çift çizgi oldu ertesi gün yeniden test negatif oldu
dr a gittim beta hcg hızla geri düşüyor kimyasal bu dedi