nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah hepimizin. benim transferimde 17 ağustosta yapıldı ve yarın akşam sonuç belli olacak. heran adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..

Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah hepimizin. benim transferimde 17 ağustosta yapıldı ve yarın akşam sonuç belli olacak. heran adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var..
insallah sonucun senın ıcın hayırlı olandır cnm bnm ınsallah yuzun guler...dualarım senınle...hbr ver mutlaka

yarım saat sonra kan vericem. heyecandan ölüyorum. nolur pozitif olsun. kasık ağrılarım iyice arttı. adet olacakmışım gibi heran. çok korkuyorum:(

kimsecikler kalmamış burada.kızlar nasılsınız.herkes hamişliğin tadını çıkarıyor sanırım.ben artık adanaya taşındım yeni bir okul yeni insanlar ve yeni bir hayat.alışmak çok zor olacak.bakalım iyi mi yoksa kötü mü olacak.herkesi çok öpüyorum.bebeklere iyi bakın:))

mrb kızlar bende bu ay tedavi oldum bugün10gün ama ümidim kalmaı galiba hasta olacagım sizde ne gibi belirtiler oldu bende sıcak basmalar oluyo heran adet olacakmısım gibi kasık agrılar bacagıma vuran agrılar sitres icindeyim bana yardımcı olun

cnm sonucun ne oldu merak ettım ınsallah pozıtıftır sorma burası baya kalabalıktı herkes dagıldı tedavı bıtınce sen durumunu yaz merak ederım

slm canım onda olmamıstı adet olmustum 2ay sonra tekrar denedim bu ay hamile oldugumu ögrendim belirtilere gelince merak eden arkadaslar icin ikisindede aynı oldu yine kasık agrıları heran adet olacakmısım gibi bacaklara vuran agrı ben her ay bu agrıları yasıyorum bu ayda öyle oldu yine adet aolacam dedim hic umudum yoktu inanın kan tahlilinin sonucunu alırken cok korkmustum ümitsiz gitmiştim kan degeri 450görünce cok sasırdım öbüründe 0 dı ins allahım herkese nasip eder

merhaba kızlar bende ilk tüp bebk denememi yaptırcam çokk heycanlıyım tüm yorumları okudum dahada heycanlandım erol beyin hastasıyım bende inşallah rabbim hepimizin gönlündekini verirrr

arkadslar biz 5 yillik evliyizz ama iliskiye giremiyorz ilk gece ve ardindna denemelerde kizlik zarim bozuldu ustten icime bosalarak denedik belki hamile kalirim diye oda tutmazsa bizde tup bebek istiyorz yanliz ben merak ediyoruzm iliskiye giremedigimiz icin bana spermleri nasil kyucaklar bayiltarakmi nasill toplam kac para tutuyoo

Back
X