Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

İnşallah bu gün aşılamayı yaptırdım eşimede test yaptı sayı 96 milyon ileri hızı da %42 çıktı doktor iyi dedi sadece ileri hız düşükmüş bununla hamile kalırmıyım bide ayrılma sonrası 44 milyon ileri hız da 98 olmuş iyi mi bu
İyi iyi aşılaman yapılmış hayırlı olsun şimdi bunları düşünme sen. Olumlu düşün. İlaçlarını düzenli kullan akışına bırak. Doktor ne zaman test yap dediyse o zaman yap erkenden yapıp strese girme

Kızlar bugün benim adetin 2. Günü 5 gün erken oldum yarına randevu alıp Dr gideyim hemen ikinci aşılama için diye düşündüm ama doktorum bayram sonuna kadar yokmuş napsam bilemedim geçen ay iğneli ilaç tedavisi almıştım acaba şimdi kendim klomen kullanıp 12. Gün de gitsem aşılama yapılır mı bilemedim ya da bir ay ara verip dinleneyim mi çok kararsız kaldım açıkçası temmuz ayında direkt tüp bebeye geçmeyide düşünüyorum

İyi iyi aşılaman yapılmış hayırlı olsun şimdi bunları düşünme sen. Olumlu düşün. İlaçlarını düzenli kullan akışına bırak. Doktor ne zaman test yap dediyse o zaman yap erkenden yapıp strese girme
Çok sağol canım ilaç vermedi gerek yok dedi testi de adetin geciksin öyle yap dedi

Arkadaşlar merahaba ben adetin 3-4 günü gonalf f 900 kullandım 150 ml tek gün aynı saatte yani ctsi pazar kullandım dün pazartesi kontrole gittim 12 16 18 yumurta gelişmiş dün de kullandım 20 ye ulaşmış E2 ye baktı 128 çıkmış bugün akşam saat 11.30 da ovitrelle bulamadım Erzincan da olduğumuz için onun yerine gonapaptly buldum iki kutu bugün hem sağ hem sol iki iğneyi vurulcam Perşembe günü 11.30 da aşılama olacak bu benim ikinci aşılamam uzun zamandır letu ve femara ile deniyoduk olmadı bende pcos var sizden ricam acaba neler yaptınız yapıyosunuz aşılama yapıldıktan sonra

Kızlar Birsey sorucam ben ilk aşılamam olucak bana da bugün çatlatma ignesini vur perşembe gel öğleden sonra aşılama olcak dedi yani çatlatma ignesinden 2 gün sonra aşılama olur mu ki yorumları okuyorum nerdeyse herkes ertesi gün olmuş aşılamayı

Kızlar Birsey sorucam ben ilk aşılamam olucak bana da bugün çatlatma ignesini vur perşembe gel öğleden sonra aşılama olcak dedi yani çatlatma ignesinden 2 gün sonra aşılama olur mu ki yorumları okuyorum nerdeyse herkes ertesi gün olmuş aşılamayı
Evet canım oluyor 36 saat sonra aşılama olması gerekiyor bende cumartesi akşam 11 de çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah 11 de aşılamam yapıldı

Öyle gerçekten bazen diyorum gerçekten anne olabilecek miyim diye ama bu kadar uğraş veriyorsam mutlaka olacağım diyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
Evet bende allahtan ümit kesilmez diyorum ama anne olmak mı artık hayalini bile kuramıyorum sanki ilk başta öyle değildim kesinlikle olcak kafası vardı hep ama artık dile getirmek istemiyorum ama hayal gibi Birsey

Evet bende allahtan ümit kesilmez diyorum ama anne olmak mı artık hayalini bile kuramıyorum sanki ilk başta öyle değildim kesinlikle olcak kafası vardı hep ama artık dile getirmek istemiyorum ama hayal gibi Birsey
Allah’ın izniyle yorulmadan uğraşmadan kolaylıkla anne olmayı nasip etsin bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim bu kadar hayal ettiriyorsa mutlaka verecektir 🙏

Back
X