Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Benim de 3 gün kala 13.19 çıktı, son durumunuz ne, doktorum biraz korkuttu beni. İki gün sonra tekrar vereceğim 🥹 sağlıklı ilerliyor inşallah gebeliğiniz 🥰
hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🥰doktora çıkmadım bilmiyorum bekledim azcık zaman geçsin diye haftaya pazartesi çarşamba 2 gün beta takibi yapayım sonra doktora çıkayım diye düşündüm

hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🥰doktora çıkmadım bilmiyorum bekledim azcık zaman geçsin diye haftaya pazartesi çarşamba 2 gün beta takibi yapayım sonra doktora çıkayım diye düşündüm
İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza 🥰

amin inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalım 🥰 bana da haber verirseniz sevinirim
benim önceki gebeliğim boş gebelik olmuştu betam doğru düzgün artmıyordu o yüzden biraz korkuyorum ama ibu sefer güzel olur umarım herşey
İnşallah bu sefer düzgünce ve sağlıkla artar 🥰

İyi geceler kızlar. Biz 8 haftalık olduk. İnşallah arkamdan hepinizi bekliyorum. Sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olsun. Benim ki çok zordu ama çok şükür rabbim nasıp etti. Mucizelere inanin rabbim büyük

İyi geceler kızlar. Biz 8 haftalık olduk. İnşallah arkamdan hepinizi bekliyorum. Sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olsun. Benim ki çok zordu ama çok şükür rabbim nasıp etti. Mucizelere inanin rabbim büyük
Ben sizin topigi de hep okuyordum sizi takip ediyordum çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah. Dilerim bundan sonraki süreçte güzel ilerlesin 🥰🙏

Ben sizin topigi de hep okuyordum sizi takip ediyordum çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah. Dilerim bundan sonraki süreçte güzel ilerlesin 🥰🙏
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah rabbime hep dua ediyorum dileyen isteyen herkese tez zamanda nasıp etsin inşallah rabbim kolaylıkla ♥️

Back
X