Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de 3 gün kala 13.19 çıktı, son durumunuz ne, doktorum biraz korkuttu beni. İki gün sonra tekrar vereceğim sağlıklı ilerliyor inşallah gebeliğiniz
hayırlı sağlıklı olsun inşallah doktora çıkmadım bilmiyorum bekledim azcık zaman geçsin diye haftaya pazartesi çarşamba 2 gün beta takibi yapayım sonra doktora çıkayım diye düşündüm
hayırlı sağlıklı olsun inşallah doktora çıkmadım bilmiyorum bekledim azcık zaman geçsin diye haftaya pazartesi çarşamba 2 gün beta takibi yapayım sonra doktora çıkayım diye düşündüm
amin inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalım bana da haber verirseniz sevinirim
benim önceki gebeliğim boş gebelik olmuştu betam doğru düzgün artmıyordu o yüzden biraz korkuyorum ama ibu sefer güzel olur umarım herşey
amin inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalım bana da haber verirseniz sevinirim
benim önceki gebeliğim boş gebelik olmuştu betam doğru düzgün artmıyordu o yüzden biraz korkuyorum ama ibu sefer güzel olur umarım herşey