hayırlı sağlıklı olsun inşallahBenim de 3 gün kala 13.19 çıktı, son durumunuz ne, doktorum biraz korkuttu beni. İki gün sonra tekrar vereceğimsağlıklı ilerliyor inşallah gebeliğiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sağlıklı olsun inşallahBenim de 3 gün kala 13.19 çıktı, son durumunuz ne, doktorum biraz korkuttu beni. İki gün sonra tekrar vereceğimsağlıklı ilerliyor inşallah gebeliğiniz
![]()
İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınızahayırlı sağlıklı olsun inşallahdoktora çıkmadım bilmiyorum bekledim azcık zaman geçsin diye haftaya pazartesi çarşamba 2 gün beta takibi yapayım sonra doktora çıkayım diye düşündüm
amin inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalımİnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza![]()
İnşallah bu sefer düzgünce ve sağlıkla artaramin inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalımbana da haber verirseniz sevinirim
benim önceki gebeliğim boş gebelik olmuştu betam doğru düzgün artmıyordu o yüzden biraz korkuyorum ama ibu sefer güzel olur umarım herşey
Ben sizin topigi de hep okuyordum sizi takip ediyordum çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah. Dilerim bundan sonraki süreçte güzel ilerlesinİyi geceler kızlar. Biz 8 haftalık olduk. İnşallah arkamdan hepinizi bekliyorum. Sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz olsun. Benim ki çok zordu ama çok şükür rabbim nasıp etti. Mucizelere inanin rabbim büyük
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah rabbime hep dua ediyorum dileyen isteyen herkese tez zamanda nasıp etsin inşallah rabbim kolaylıklaBen sizin topigi de hep okuyordum sizi takip ediyordum çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah. Dilerim bundan sonraki süreçte güzel ilerlesin![]()
Kaç çıkmıştı? Sonra düştü mü?Benimde yüksek çıktı ama bana bir şey vermediler
33 dü bu ay gebe kaldım 18 e düştü sadece yememe falan dikkat ettimKaç çıkmıştı? Sonra düştü mü?
Allah gönlüne göre nasip etsin canım33 dü bu ay gebe kaldım 18 e düştü sadece yememe falan dikkat ettim
MaşaAllah. Ne yedün yada yemedin canımAllah gönlüne göre nasip etsin canım